Youtube sensuroi Nykysuomen sunnuntai-striimin – Sisältö ilmoitettu sopimattomaksi tai loukkaavaksi

Nykysuomen sunnuntai-striimissä oli eilen vieraana kaksi varsin kiistanalaista henkilöä, kun haastateltavana oli ensin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen osaston puheenjohtaja Antti Niemi ja hänen jälkeensä MV-median entinen päätoimittaja Juha Korhonen. Lähetys sujui suurimmilta osin hyvin, huolimatta muutaman ilmiselvän sabotöörin hääräyksestä chatissä. Nyt Youtube on päättänyt sensuroida striimin, eikä se välttämättä enää ole kaikkien katseltavissa palvelussa.

Toimituksen koneella katsottaessa videon saa auki esimerkiksi Nykysuomen oman linkin kautta, mutta Nykysuomen facebook-sivuilla käyttäjä ilmoitti, ettei videota voi katsoa Suomessa. Käyttäjä kertoo saaneensa ilmoituksen: ”Tämä sisältö ei ole saatavilla tämän maan verkkotunnuksissa”.

Syytä sensuuriin voidaan vain miettiä, sillä lähetyksessä ei ”vihapuhuttu” sanaakaan, ei yllytetty tai puolusteltu väkivaltaa tai muutakaan sopimatonta. Kyseessä oli asiallinen ja Suomessa etenkin ensimmäisen vieraan osalta varsin ainutkertainen haastattelu, joka ei miltään osin rikkonut Youtuben sääntöjä. Ohessa linkki striimiin, jos se vielä toimii…

Nykysuomen sunnuntai 2.9.-18

 

 

22 thoughts on “Youtube sensuroi Nykysuomen sunnuntai-striimin – Sisältö ilmoitettu sopimattomaksi tai loukkaavaksi

 • 3.9.2018 at 12:05
  Permalink

  Kannattaisi ladata ne videot myös VKn , kerta youtube sensuroi kaiken kansallismielisen nykyään. Usa on täsyin mädätetty paikka Trumpista huolimatta.

  Reply
 • 3.9.2018 at 12:09
  Permalink

  Käsittämätöntä menoa!
  Olemmeko Itä-Saksassa???
  Vai kenties P-Koreassa????

  Reply
 • 3.9.2018 at 12:40
  Permalink

  Katsoin lähetyksen suorana eikä siinä todellakaan ollut mitään asiatonta. Tämä on törkeää, tehkää valitus ja pyytäkää osoittamaan missä kohtaa lähetyksessä rikottiin youtuben sääntöjä.
  Ei jonkun ihmisen esiintyminen lähetyksessä voi olla syy sensurointiin.

  Reply
 • 3.9.2018 at 13:10
  Permalink

  Striimi taisi joutua hybrivaikuttamisen uhriksi, kuten monelle muullekin kansallismieliselle jutulle käynyt.

  Reply
 • 3.9.2018 at 13:14
  Permalink

  Laittakaa se jonnekin koko kansan katseltavaksi. Kaikki katsomaan se ja jakamaan kavereilleen ja keskustelua aihesta sensuuri.

  Reply
 • 3.9.2018 at 13:19
  Permalink

  Täydennystä ”totuusmedian” uutisointiin:

  ”Pienpuolueiden esittelysarja alkaa – Siniristin Liitto – Jouko Pihon tuore haastatteluvideo
  Youtubettaja Hegesippus haastatteli Jouko Pihoa 2.9.2018 Hakaniemenrannassa.

  Koska Suomeen on syntynyt tilanne, jossa myös verovaroin kustannettu YLE valehtelee, kertoo muunneltua totuutta, sekä jättää kertomatta monista asioista, julkaisee MV-media tietoa pienpuolueista. Pyrkimys on julkaista tiedot jostakin puolueesta/puoluehankkeesta korkeintaan parin päivän välein…”

  Koko artikkeli ja linkki videoon: https://mvlehti.net/2018/09/03/pienpuolueiden-esittelysarja-alkaa-siniristin-liitto-jouko-pihon-tuore-haastatteluvideo/

  Reply
 • 3.9.2018 at 13:20
  Permalink

  Siinä ei todellakaan ollut mitään mikä rikkoi YouTube sääntöjä! Toivottavasti Petri olet sen tallentanut ja laitat VKhon!

  Reply
  • 3.9.2018 at 14:44
   Permalink

   Tuota operaatiota suojellaan ja koska Pohjoinen Vastarintaliike on AINUT järjestö jonka tavoitteet ovat riittävät sen estämiseen pahin vaino kohdistuu heidän toimintaansa.

   Reply
   • 3.9.2018 at 17:08
    Permalink

    Demla-tuomarit ojentavat aina näytösoikeudenkäynneissä auttavan kätensä:

    ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

    http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

    Reply
    • 4.9.2018 at 02:38
     Permalink

     Niin, ja mihinkäs (((kansanryhmään))) se Stiller mahtoi taas kuuluakaan…?

     Reply
 • 3.9.2018 at 13:31
  Permalink

  Vihervasemmisto ja vihervasemmistolaiselle arvopohjalle politiikkansa rakentaneet keskusta ja kokoomus ovat sensuroinnin takana. Toteuttaako sensurointi käskyn käytännössä kotimainen vaiko pyydettäessä ulkolainen taho? Oli miten oli ne jotka ovat vastuussa sensuroinnista saavat vielä tuomionsa.

  Reply
 • 3.9.2018 at 13:57
  Permalink

  Vihervasemmiston liberalismi tarkoittaa enemmistön kannalta totalitarismia…

  Reply
  • 3.9.2018 at 14:55
   Permalink

   Ei ”vihervasemmisto” pysty itsenäisesti tekemään yhtään mitään vaan ne todelliset perkeleet löytyy eliitin joukoista. Suomessa tämä tarkoittaa kokoomusta, keskustaa ja sinisiä.

   Reply
   • 3.9.2018 at 19:31
    Permalink

    Kommunistisen Frankfurt-koulukunnan mädätysoppeihin perustuvalla kulttuurimarxistisella rappiopropagandalla jo koulusta alkaen korruptoidut täysin selkärangattomat, Brysselin NWO-politrukkeja kumartavat punaliberaalit punaporvarit ovat noiden puolueiden johdossa.

    (NWO, New World Order eli Uusi maailmanjärjestys, ks. esim. http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/suomi-ja-nwo_18.html )

    Reply
 • 3.9.2018 at 14:15
  Permalink

  Tuubissa taitaa riittää videoiden poistoon nykyään anonyymien suvakkien ruikuttaminen loukkaavasta sisällöstä vaikka sitä ei ole.

  Reply
  • 3.9.2018 at 14:49
   Permalink

   Syyllisiä ovat youtuben omistavat (((tahot)))

   Reply
   • 3.9.2018 at 16:07
    Permalink

    Isoimmaksi osaksi kyllä, mutta joukkoon mahtuu myös suvakkipaskoja jotka valittaa kaikista videoista joka hiukankin ärsyttää ja tuubi ei aina edes tutki videoita sen enempää vaan iskee ”banaanit” suoraan päälle.
    Olen itse saanut kokea tuon kun eräästä videosta oli tullut valituksia, ja olin yhteydessä tuubin valvojiin ja selvisi että eivät olleet edes tarkastaneet videota, mutta sikäli ”hauskaa” että ei ikinä palautettu oikeutta laittaa ko videota noihin saatanaan jewis palveluihin.

    Reply
 • 3.9.2018 at 14:53
  Permalink

  Syyllisiä ovat todellakin ne ”TAHOT”.
  ——————————————–
  Kuten moneen muuhunkin paskaan.
  ————————————————-
  NWO – roistot.
  ——————–

  Reply
 • 3.9.2018 at 20:22
  Permalink

  SPR on iski jälleen ja bisnekset luistaa.

  Reply
 • 4.9.2018 at 01:40
  Permalink

  Youtube on sensuroinut Vihapuhe fm 1.9.2018 lähetyksen. Ehdin kuunnella alun, jossa naurettiin Stubbin vähäiselle suosiolle.

  Reply
  • 4.9.2018 at 02:49
   Permalink

   Globalistien paniikki kasvaa päivittäin kun totuus pyrkii pintaan pitkään jatkuneista mielipidevainoista huolimatta.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.