EU kampanjoi europarlamenttivaalien umpisurkean äänestysprosentin nostamiseksi

Mikäli äänestysprosenttia on uskominen, europarlamenttivaalit eivät kiinnosta suomalaisia kovinkaan laajalla rintamalla. 2000-luvulla suomalaisten äänestysaktiivisuus ei ole vaaleissa kertaakaan ylittänyt 40%. EU on tarttunut kansalaisten heikkoon innostukseen vaaleissa äänestämiseen kampanjoimalla sloganilla ”tällä kertaa äänestän”.

Vaalipäivä on 26.5.2019 joten aikaa kampanjointiin toki on. Ehdokkaita ei ole toistaiseksi ainakaan julkisuuteen paljastettu, mutta aiempina vuosina edes kansakunnan kärkipoliitikot eivät ole saaneet ihmisiä vaaliuurnille. Vuonna 2004 äänestysprosentti oli 39,4%, vuonna 2009 38,6% ja vuonna 2014 39,1%. Esimerkiksi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa äänestysprosentti oli 70,1%.

Kampanjan kotisivuilla thistimeimvoting.eu, todetaan ykskantaan seuraavasti: ”Tällä kertaa ei riitä, että vain toivomme parempaa tulevaisuutta. Tällä kertaa meidän kaikkien on otettava vastuu siitä. Tällä kertaa emme siis pyydä sinua vain äänestämään vaan myös houkuttelemaan muutkin äänestämään. Sillä kun kaikki äänestävät, kaikki voittavat.”.

Kerro kommenteissa aiotko äänestää europarlamenttivaaleissa ja miksi olet päätynyt ratkaisuusi.

Lähde: Vaalitutkimuseuroparl.europa.eu, thistimeimvoting.eu

 

 

 

 

 

18 thoughts on “EU kampanjoi europarlamenttivaalien umpisurkean äänestysprosentin nostamiseksi

 • 11.7.2018 at 17:27
  Permalink

  Äänestän ainoastaan silloin kun tuosta mafiasta ollaan eroamassa.

  Reply
  • 12.7.2018 at 06:37
   Permalink

   Sama juttu, johan olen kertaalleen natsiliittoon liittymistäkin vastaan äänestänyt, ja niin teen yhä. Natsien vaalit ei kiinnosta sekunttiakaan, jos kiinnostaa enää kotimaankaan korruptio vaalit, jossa valtaan äänestetään maan tuhoajat, ei ykittäisillä äänestäjillä siihen sanomista ole, jos enemmistö äänestää nykyisten kaltaisia idiootteja.

   Reply
 • 11.7.2018 at 17:37
  Permalink

  Vaikea äänestää kun siellä ei pitäisi yhdenkään pahviaivon olla.

  ”Tällä kertaa meidän kaikkien on otettava vastuu siitä”

  No minä en todellakaan ole vastuussa, voisin äänestää itseäni kun on tosta pikkurahasta puutetta, mutten silti ole vastuussa sehän ei silloin kuulu toimenkuvaan.

  Reply
 • 11.7.2018 at 17:43
  Permalink

  en anna ääntäni euroopan tuhoojille…

  Reply
 • 11.7.2018 at 17:45
  Permalink

  Antakaa ydinohjuksen laukaisunappi niin äänestän punaisesta napista suoraan Brysselliin, kyllä.

  Reply
 • 11.7.2018 at 18:42
  Permalink

  Onhan niidenkin tulos jo etukäteen ohjelmoitu Soroksen alaiselle tietokoneelle. Mitäpä sitä suotta vaivautua? Vai uskooko joku muka vielä vaalien rehellisyyteen?

  Reply
  • 11.7.2018 at 21:38
   Permalink

   Kokoomus uskoo. Ja sipulikepuli.

   Reply
 • 11.7.2018 at 19:25
  Permalink

  Eipä juuri kiinnosta… parlamentilla, kun ei ole oikeutta tehdä direktiivi esityksiä. Komissiolla on kyseinen oikeus ja se ei ole demokraattisesti valittu. En kannata tälläistä ”diktatuuria” joka on euroopassa…

  Reply
  • 11.7.2018 at 23:08
   Permalink

   Ei saa. Linkki oli napattu erään twitter-käyttäjän sivulta, joten oletettavasti ko. Käyttäjä on jonkinlainen värvääjä.

   Reply
 • 11.7.2018 at 20:06
  Permalink

  EU.jäsenyys markkinoitiin suomalaisille vapaakauppaliittona ja halvemman ruoan ja asumisen paratiisina. Mistään parlamentista ei ollut puhettakaan saati siitä että EU harrastaa pakotteita, rajoittaa sananvapautta ja kyylää , kyttää ja täyttää euroopan muslimeilla, joiden elatus revitään heikentämällä omien kansalaisten jo ennestään heikkoa toimeentuloa.
  Miksi eduskunta ei yksinkertaisesti ilmoita EU:lle että emme enää ole eu jäseniä, koska Eu on pettänyt Suomen kansan odotukset.. Minkä Eu tekisi? Ei mitään sillä Suomella on armeija.

  Reply
 • 11.7.2018 at 20:37
  Permalink

  EU on demokratian IRVIKUVA!
  Mätä korruptoitunut himmeli.

  Reply
 • 11.7.2018 at 21:16
  Permalink

  Äänestys-% on 100, vaikka vain muutama ääri-innokas vatipää kävisi äänestämässä EU-parlamenttiin turhimuksia ja surkimuksia, jotka kuolaavat euroedustaja paikkaa vain rahan, luontaisetujen, hienojen huonojen naisten / miesten, korkean tason pippaloiden ja mitä wanhimpien samppakaljojen takia käyttäen vaalikarjaa vain päästäkseen kura -rapakon yli.
  EU:n pelleporukka ei kelpaisi edes sirkukseen ellei sitten Sirkus Maximukseen leijonien raadeltaviksi.

  Reply
 • 11.7.2018 at 21:31
  Permalink

  IPU:a äänestin viimeksi eikä ollut enempää merkitystä kuin hyttysen pieraisulla Saharassa. Jos meillä on rahanluontivalta, media ja oikeuslaitos globalistien tiukassa otteessa, niin poliittisen päätöksenteon keskittäminen EU:hun auttaa tuohon vaivaan todella paljon.
  Ja onhan sekin nähty, että jos EU saa joskus aikaiseksi jotain suomalaisia miellyttävää, niin oma hallitus ketkuilee nuo edut suomalaisilta pois. Yleensä tavara on kuitenkin päinvastaista eikä sellaisen toimeenpanossa hallitus aikaile yhtään.

  Reply
 • 12.7.2018 at 06:31
  Permalink

  Miksi vaivautua oman huonon voinnin edistämistä. Äänestä sitten kun EU erosta äänestetään ja kun katainen tuodaan valtakunnanoikeuteen maanpetoksesta.

  Reply
 • 12.7.2018 at 08:05
  Permalink

  taloustutkimuksen patu otaa yhteytä 1000 ihmiseen

  kaivamala sdp vasemmisto liiton ja vihreiden jäsen kirjat ja puhelin numerot esille

  Reply
 • 12.7.2018 at 08:06
  Permalink

  mitä vittua yle yritää todistella tällä ääri anti thrump akendalaan

  Reply
 • 12.7.2018 at 08:15
  Permalink

  Näyttää siltä, että vain EU:sta hyötyväy virkamiehet äänestävät ?

  Ja muilla ei enää ole edes IHMISOIKEUKSIA !

  Suomen ”perustuslaki” 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustusain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Käteinen siis kavereineen valtiopetoksella teki syytesuojan itselleen !

  Archive.is/kimmoleaks.fi ….. syyteilmoitus jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

  Perustuslain 118 § tuli voimaan 2011 … ihmeellinen tämä Suomi ?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.