Jättiläispyton nielaisi naisen Indonesiassa

Indonesiassa Munan saarella vihannestarhaansa hoitamassa ollut nainen joutui jättiläismäisen käärmeen, seitsenmetrisen pytonin nielaisemaksi.

Paikallisista sekä naisen läheisistä koostettu etsintäpartio muodostettiin, kun nainen jätti palaamatta työpäivänsä päätteeksi kotiinsa. Kadonneen 54 vuotiaan kengät sekä machete-veitsi löytyi vihannestarhan läheisyydestä, mutta naista ei näkynyt missään. Lopulta etsintäpartio löysi monellakin tapaa turvonneen pytonin makoilemasta lähistöltä ja tunnistivat ”oireet” välittömästi.

Partio tappoi käärmeen, leikkasi sen vatsan auki ja löysi kadonneen Wa Tiban kuolleena käärmeen sisuksista. Pyton oli nielaissut Tiban pää edellä ja ruumis oli löydettäessä yhtenä kappaleena.

Pytonien hyökkäykset ihmisten kimppuun ovat äärimmäisen harvinaisia. Yleensä ne syövät pienempiä eläimiä mutta tapaus on jo toinen kansainväliseen tietoisuuteen tullut reilun vuoden sisällä. Viime vuoden maaliskuussa pyton söi samaisella Sulawesin alueella paikallisen viljelijän.

Lähde: The Guardian

 

4 thoughts on “Jättiläispyton nielaisi naisen Indonesiassa

 • 17.6.2018 at 09:35
  Permalink

  Kuvan riippusilta taitaapi olla toiselta puolelta palloa Costa Rican Monteverdestä, hieno paikka sekin….

  Reply
 • 17.6.2018 at 10:15
  Permalink

  tavalaan liityy asiaan
  vihreät on jätti pyython joka nielee itselensä ja omii kaikki arvot

  *Suomessa on vain yksi puolue*,
  joka on johdonmukaisesti niin tasa-arvon kuin luonnonsuojelun, ihmisoikeuksien kuin koulutuksen puolella. Meidän vaihtoehtoliikkeemme on kasvanut 30 vuodessa puolueeksi, joka on valmis kantamaan hallituksen raskaimpia salkkuja. Siihen me seuraavissa vaaleissa pyrimme, Aalto sanoi.

  siis vihreät ovat tavalaan hyvin agresiivisia tässä* arvojen itselensä pöllimisessä*
  siis he väittävät pokkana etteivät ketkään muut
  esim luonnonsuojelun eläinten hyvin voinin suhten
  ole valveutuneita tai puolusta politikaa joila sitä suojelaan
  aikas hevi väittämiä
  jopa loukaavia muita kuin vihreitä kohtaan
  jokuhan juuri tästä arvojen omimisesta teki jutun homosexuaalin näkö kannalta
  ja hän sanoi että vihreät eivät todelakaan edusta hänen arvojaan
  vaikka niin he muille väittävät omimalla juuri että he ovat ainoita jotka heistä muka välittävät
  paskaa sanoi lesbo nainen vihteät ovat kommunisteja omahyväisiä saarnajia niistä oikeista arvoista jotka muka omistavat ainoastaan vihreät ja sen puolueen kannatajat

  Reply
 • 17.6.2018 at 10:16
  Permalink

  Tapauksen ”jälki” on näkyvissä LiveLeak.com:ssa, jos tässä saa tuota kauheutta mainostaa. Onneksi meillä ei ole kuin kyykäärmeitä.
  Tuntien täkäläiset luonnonsuojelijat olisi Pyton täällä ilman muuta täyssuojeltavien listalla, jonka tietysti on EU ”naulannut oveen” antamallaan suojelu-direktiivillään, jota tsuhnat tietenkin noudattaisivat viimeiseen nieluun asti. Eli tässäpä pieni akateeminen kauhutarina siirretynä Suomeen.

  Reply
 • 17.6.2018 at 18:16
  Permalink

  Juutalainen pyton nielaisi gojimin!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.