Harkimo ruoskii Savon sanomien blogissa puoluetukia – ”ruokoton määrä suoraa valtion tukea puolueille”

Kokoomuksesta eronnut ja oman ”Liike nyt”-nimisen poliittisen liikkeensä perustanut Harry ”Hjallis” Harkimo ruotii Savon sanomien blogissaan puoluetukia. Kovasanainen ja jyrkkä kannanotto käsittelee niin puoluetukien maksamista kuin maksajien velvollisuuksia.

– Veronmaksajilta kerätyistä rahoista käytetään 42 miljoonaa euroa vuodessa pelkästään poliittisten puolueiden toiminnan tukemiseen. Summa koostuu kolmesta erillisestä tuesta: valtioneuvoston myöntämästä puoluerahasta, eduskunnan eduskuntaryhmille maksamasta avustajatuesta sekä ryhmärahasta. Tämä on aivan ruokoton määrä suoraa valtion tukea puolueille, kun veronmaksajista iso osa ei itse edes kuulu mihinkään puolueeseen. Puolueiden pitäisi lähtökohtaisesti olla kansalaisten yhteenliittymiä, jotka hankkivat varat toimintaansa itse. – Harkimo ärjyy kirjoituksessaan.

Hieman katkerankin sävyinen osuus kirjoituksesta löytyy kohdasta, jossa Harkimo vertaa oman, itse perustamansa eduskuntaryhmän saamia tukia ja esimerkiksi Kokoomuksen per kansanedustaja maksettuja tukia:

– Liike Nyt –eduskuntaryhmä saa noin 5 000 euroa kuukaudessa. Esimerkiksi kokoomuksella vastaava summa kansanedustajaa kohden on 20 000 euroa ja keskustalla vielä enemmän. Kansanedustajien palkat ja verovapaat eduskuntatyöhön liittyvät kiinteät kuukausittaiset kulukorvaukset eivät sisälly näihin summiin.

Harkimon mukaan eniten verovaroja työnnetään Keskustalle ja Kokoomukselle, joista Keskustalle lohkeaa noin kolme miljoonaa ja Kokoomukselle 2,3 miljoonaa euroa vuosittain. Kirjoituksensa lopuksi Harkimo tarjoilee rohkean näkemyksen siitä, että puoluetuet jähmettäisivät koko kansallisen tason poliittisen päätöksenteon puolueen nappiherrojen intressien ajaessa ohi päätettävistä asioista.

– Näin suuret valtion tuet suoraan puoleille ovat omiaan jämähdyttämään Suomen poliittista kenttää. Kun isoilla puolueilla on muutenkin erilaisia läänitettyjä johtopaikkoja valtion ja kuntien instansseissa, tästä seuraa, että mitään isoja uudistuksia ei saada tehtyä, koska kaikki suojelevat oman puolueensa palkkiovirkapaikkoja ja kollegoita näillä paikoilla.

Lähde: Savon sanomat/Harry Harkimo

 

7 thoughts on “Harkimo ruoskii Savon sanomien blogissa puoluetukia – ”ruokoton määrä suoraa valtion tukea puolueille”

 • 17.6.2018 at 11:56
  Permalink

  AAMULEHTI
  PS Mietikää tämän idiootin LÄNNENMEDIAN juttu tuokiota ajatuksella
  OMANI OLEN RIPOTELLUT JUTUN VÄLEIHIN
  TORPAMAAN TÄMÄN OMAHYVÄISEN
  NARSITI PUUPÄÄN MIELIPITEITÄ

  Kolumni: Viikko jää muistiin kovasanaisesta kommentoinnista ja tuntemattomista miehistä, jotka tuijottavat vihamielisesti työtään tekevää naistoimittajaa. MV-käräjien viikossa on silti paljon hyvää, kirjoittaa Lännen Median päätoimittaja Matti Posio.

  *Matti Posio*

  MATTI PÖSILÖ OLISI PAREMPINIMI HÄNELLE

  MAISTRAATIIN NIMENVAIHTOON *TULEVA MÄTTI PÖSILÖ* HOPI HOPI

  Päättyvä uutisviikko tuo mieleen painokelvottoman hokeman, johon niin sanottu MV-lehti nimellään viittaa. Parempia ja mukavampia aikoja on mediassa saatu elää kuin tämä.

  Viikko jää muistiin kovasanaisesta kommentoinnista ja tuntemattomista miehistä, jotka tuijottavat vihamielisesti työtään tekevää naistoimittajaa. MV-käräjien viikossa on silti paljon hyvää. Niin on aina, kun vain jaksaa uskoa, että järjestelmä toimii ja paha saa palkkansa. Yhtä tärkeää on tietenkin puhdistaa uhrien ja syyttömien maine.
  Esim *Sytömistä valtamedian toimitajista* PART 1
  Rebekka Härkönen aloitti somessa kampanjan missä valehdeltiin MV-median tai minun (Juha Korhonen) kehoittaneen häiriköimaan oikeussalissa. Tämän kampanjan Härkönen vei niin pitkälle, että Lännen Media julkaisi heidän kaikissa julkaisuissa kirjoituksen missä valehdeltiin MV-median kehoittaneen häiriköimään oikeutta
  PART 2
  Rebekka Härkönen, joka omilla toimillansa onnistui sulkemaan valtamediaksi itseään kutsuvat toimittajat salin ulkopuolella. Tuomarin ohjeistus oli, että jonon järjestyksessä mennään sisään saliin. Ihmiset asettuivatkin nätisti jonoon salin ulkopuolelle jopa puoli tuntia ennen ovien avautumista, mutta mitä tekee Härkönen: marssii jonon kärkeen viisi minuuttia ennen ovien avautumista ja rynnii saliin sisään. Luulisi ihmisillä olevan edes alkeelliset käytöstavat mutta ei!
  Arvoisat toimittajat, kun eilen otsikoitte ”Miksi ihmeessä Janitskin-juttua ei siirretty isompaan saliin?”, niin tässä vastaus.
  MV-media
  Julkaisun vastaava
  Juha Korhonen
  LÄNNEN MEDIAN PUUPÄÄ JATKAA
  Oikeudenkäynti alkoi ahtaassa helsinkiläisessä käräjäoikeuden istuntosalissa keskiviikkona. Vyyhdin laajuudesta kertoo, että kahdessa päivässä ehdittiin puida vasta alkutahdit. Ensimmäinen osio on keskittynyt loukkaaviin väitteisiin ja etenkin Ylen toimittajan Jessika Aron työkykyä koetelleeseen ajojahtiin. Maanantaina kuullaan syytteisiin vastaajia.

  On mainio asia, että verkossa härskejä ja vihamielisiä väitteitä julkaiseva MV-sivusto on vihdoin tuomioistuimen käsiteltävänä. Oikeudenkäynti nostaa kissan kunnolla pöydälle. *Valeuutiset*
  ovat olemassa oleva ilmiö, johon suomalainen oikeusjärjestelmä joutuu ottamaan kantaa. Samaan aikaan pelissä on jopa pelottavan suuret panokset, kun sananvapauden ja yksilön koskemattomuuden rajaa vedetään.
  VALTAMEDIA EI VALEHTELE
  Yle ja Mäntymaa julkaisivat valeuutisen Badgadiin palautetun irakilaisen pahoinpitelystä
  Faktantarkistaja Arre Kougappi on paljastanut Yleisradion ja Eero Mäntymaan 1.8.2017 julkaiseman feikkiuutisen pahoinpidellystä irakilaisesta Hussein Hassoon Mahdista. Uutinen perustuu irakilaisten feikkipostaukseen heinäkuulta 2017.
  Seuraavalla tallenteella on Paavo Tajukankaan ja Johanna Vehkoon välinen puhelinkeskustelu; Vehkoo osoitti jälleen, että vanha kansa oli oikeassa; ennen maa repeää kuin …:
  Iltalehden toimittaja Mari Pudakselta epäammatillinen pohjanoteeraus
  Iltalehden toimittaja kertoo, että hän tekee vain, mitä häntä itseään huvittaa tehdä.
  SE PERÄTÖN SOMALI NAISEN PAHOINPITELY IL IS YLEN HESARIN VALEUUTIEN
  JONKA MV Paljasti valheeksi Ja monen muun ……………..
  .valtamedian pimityksen vääristelyn valeet
  Viestittelyketjussa Iltalehden toimittaja Mari Pudas kertoo, että hän tekee, mitä huvittaa.
  Nyt se on todistettu: Aamulehti unohtaa ulkomaisen raiskaajan nimen 77 tunnissa
  Monikulttuuri-ideologia oli jälleen kerran toimittajalle tärkeämpi kuin totuus.

  *Ja taas LÄNNEN MEDIAN PUUPÄÄ ÄÄNEEN VIHER VASURI KUPLASTAAN*
  Helsingin käräjäoikeudessa oikeuden puheenjohtaja Mitja Korjakoff vie prosessia eteenpäin tilassa, jonka ahtaus pakottaa valemedian edustajat ja työtään tekevät journalistit hieromaan kyynärpäitään yhteen. Siinä voi nähdä outoa symboliikkaa.
  *Häväistystarinoiden keksijät ja kohteet joutuvat lähikontaktiin.*
  VALTAMEDIA ON JUURI HÄIVÄISYT MIGRIN VIRKA IHMISIÄ
  YLEN EERO MÄNTYMAAN VALHEILLA
  MIKSEI MIGRI JA YLEN EERO MÄNTYMAA VOISI OLLA OIKEUDESSA
  SYYTETYNÄ VALTAMEDIAN MIGRIN HÄVÄISIÄ VALEHTELIJA
  YLEN EERO MÄNTYMAA
  NIIN *Häväistystarinoiden keksijät ja kohteet joutuvat lähikontaktiin*
  LÄNNEN MEDIAN KUPLA UUNO JATKAA OMA HYVÄISTÄ PASKAN JAUHAMISTAAN
  Tiivis tunnelma tekee normaalista raportoinnista tarpeettoman vaikeaa. Lännen Median oikeustoimittaja Rebekka Härkönen työskenteli keskiviikkona ja torstaina vakaasti ja luotettavasti, vaikka joutui tuijottavan tuntemattoman mieshenkilön silmätikuksi pikkuruisessa oikeussalissa.
  NIINKÖ PUOLEETOOMASTI HÄIPYI SIELTÄ TEKEMÄÄN LAATU JOURNALISMIA
  Rebekka Härkönen työskenteli keskiviikkona ja torstaina vakaasti ja luotettavasti, vaikka joutui tuijottavan tuntemattoman mieshenkilön silmätikuksi pikkuruisessa oikeussalissa.
  MV TIEDONANTO
  Lännen Median toimittaja Rebekka Härkönen istui tiiviisti istuntosalissa koko oikeudenkäynnin ajan, kunnes puolustuksen aloitettua puheenvuoronsa hän pakkasi läppärinsä ja poistui paikalta. Eli tälläkään kertaa ei voida odottaa tältä toimittelijalta rehellistä juttua, se olisikin ollut ensimmäinen kerta.
  Oikeudenkäynnin aikana oikeustalon ulkopuolella pidettiin ennalta ilmoituttu mielenosoitus Iljan puolesta. Valitettavasti jälleen kerran saatiin kuulla käräjäoikeuden päätös Iljan vangitsemisen jatkamisesta.
  SESSIO jatkuu ……………………………………….
  *Ja taas painokelvotoman toimitajan mielipiteitä Lännen valemediasta *
  ………………………………………………………………………………………………………………
  Oikeuden toteutuminen ottaa koville. Oikeuskäsittely saattaa kuitenkin tuoda valaistusta tärkeään asiaan. Kyse on perinteisen lehdistön ja tarkoitushakuisen nettisisällön revittelijöiden eron betonoimisesta. Yhtä lailla kyse on siitä, että kohudosenttina tunnettu Johan Bäckman on vuosia suoltanut Moskovan intressejä palvelevaa tarinaa medioihin niin Suomessa kuin Venäjällä.
  Bäckman ja MV-lehden perustaja Ilja Janitskin ovat vastaamassa samassa oikeusjutussa. Jos kaksikko tuomitaan, jäljelle jää poliittinen kysymys siitä, millainen on naapurimaan rooli niin Bäckmanin kuin Janitskinin toimissa.
  Paineet ovat kova. Psyykkaus netissä ei taukoa edes vakavien syytteiden käsittelyn ajaksi.
  *Kunnon journalistien* EI Vittu *
  on jatkettava työtään päättäväisesti, pelkäämättä ja nöyristelemättä.
  Kirjoittaja on Lännen Median yhteistuotannon päätoimittaja.
  ANALYYSI
  valtamedia ei hänen mielestään ole millään tavalla syylinen vihapuheen syntyyn
  he ovat virheetömiä vain ja ainostaan rehelisiä ihmisiä
  vaikka gallubit kertovat juuri jotain aivan muuta
  Esimerkki 1
  Hietalan mukaan selitys median epäluottamuksen kasvuun on internet. 1980-luvulle asti useimmat kansalaiset saivat tietonsa maailmanmenosta käytännössä yhdestä tai kahdesta sanomalehdestä sekä Ylen ja STT:n uutisista, jotka eivät ihmeemmin poikenneet toisistaan.
  – Itsekin pidin – häpeä tunnustaa – STT:n uutisia objektiivisena totuutena lähes aikuisikään asti. Internetin myötä melkein jokaiseen uutiseen löytyy 2000-luvulla lukuisia ”vastauutisia”, loputtomasti aihetta eri puolilta kommentoivia linkkejä ja pienryhmäkeskusteluja. Nämä luovat helposti otollisen alustan erilaisille salaliittoteorioille, Hietala kommentoi.
  Valtamedia näyttää nyt monien mielestä viestivän esimerkiksi turvapaikanhakijoista tarkoitushakuisesti ja moderoivan sekä sensuroivan aiheeseen liittyvää keskustelua. Se on omiaan kasvattamaan epäluuloa ja epäluottamusta koko valtamediaa ja sen kaikkea viestintää kohtaan.
  Hietala on sitä mieltä, että epäluottamuksen kasvaessa uutisoinnin ja mielipidekirjoittelun sekä huhujen ja juorujen raja on hämärtynyt.
  – Tässä tarvittaisiin kyllä yhtäältä mediakasvatusta kansalle ja toisaalta
  ’***skarppaamista median puolelta.****
  tästä näkee millaisessa valheelisesa kuplassa nämä
  puna viher vasuri liberaali toimitajat elävät
  vaikka faktat ovat juuri päinvastaisia mitä he itselensä ja muille valehtelevat
  omasta hyvyydestään rehelisyydestään
  YKSI GALUBBI VAIN ………………………………….
  toimittajat ja päivystävät dosentit väittävät hyvin herkästi, että he eivät aja omia poliittisia ja arvolatautuneita päämääriään. Se on puppua, sillä totuus on täysin toinen. Tämä selviää nyt myös ajatuspaja e2:n äskettäin julkistamasta tutkimuksesta.
  Suomalaisista 57 % pitää tutkijoiden julkisia kannanottoja politisoituneina. Eduskuntapuolueiden kannattajista jopa kaksi kolmesta arvioi tutkijoiden kannanottoja henkilökohtaisten näkemysten värittämiksi. Ainoastaan vihreiden ja vasemmistoliiton äänestäjien keskuudessa alle puolet arvioi tutkijoita puolueellisiksi. Se taas johtuu mielestäni pitkälti siitä, että toimittajat ja päivystävät dosentit ovat useimmiten vassareita ja vihreitä.
  *Suomalaisista 57 % uskoo, että perinteinen media kärjistää yhteiskunnallista keskustelua*
  ja ylikorostaa mielipide-eroja.
  * 47 prosenttia arvioi medioiden kirjoittavan yksipuolisesti maailman tapahtumista.*
  Onneksi nykyään on myös some, joka kertoo usein sen minkä perinteinen media vääristelee tai jättää kokonaan kertomatta.
  Toimittajat kyllä hyvin herkästi korostavat juttujensa hyvyyttä. Äskettäin mediat jopa kiillottivat kilpeään kampanjoimalla ”vastuullisen journalismin” puolesta. Kansalaiset näkevät asian täysin toisin ja syystäkin.
  Kehityksen suunta on ollut huonompaan. Yhä useampi toimittaja ja tutkija on jonkin sortin punavihreä. Tampereella toimittajan työhön opiskelevista jopa noin puolet ilmoitti puoluekannakseen vihreät ja noin neljännes vasemmistoliiton.
  Punavihreä tarkoitushakuisuus näkyy nyt jo ”Journalistin ohjeiden” johdannossa. Aiemmin siellä luki: “Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta.” Nyt siinä lukee: “Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä.”
  Nyt on siis vain oikeus vastaanottaa mukasuvaitsevaiston mieleisekseen suodattamia tietoja ja mielipiteitä, ei oikeita ja olennaisia tietoja.
  Elämme agendajournalismin aikaa, sillä yhä useammin punavihreä toimittaja haastattelee punavihreää tutkijaa. Tuore tutkimus osoittaa, että se ei ole jäänyt kansalaisilta huomaama

  Reply
 • 17.6.2018 at 12:23
  Permalink

  Ylen koko toimitus on kauhun valassa näiden 600 laivapakolaisen kohtalosta näköjään
  voisiko joku esitää heille kysymyksen
  Millä oikeudella he tulevat ja yrittävät päästä jonnekin europalaiseen valtioon
  Mitä hyötyä heistä on euroopalaisille valtioille ihmisille
  YLEN vastaus olisi jotain epämääräistä ihmisoikeus mutinaa
  Koska he eivät pysty vastamaan millään fakta tiedolla
  Esim siihen *mitä hyötyä näistä ihmistä on euroopan maissa *
  Koska fakta on
  että he Eivät ole kuin rasite
  joka heikentää europpalaisten turvalisuuden tunnetta
  ja heidän elätämisesä maksaa miljadeja
  Mutta ylen toimitajien ja vihreiden mielestä se nyt on itsestän selvää että nämä ihmiset voivat tulla mihin heitä huvitaa
  vaikka he eivät edes tiedä mitä ja keitä he ovat ja paljon he rasitavat euroopan maiden
  esim luontoa siis vihreiden akendaa mukaillen
  mitä ennemän täällä on tämän elintason ihmisiä
  sitä nopeamin se luontokin tuhoutuu europassa sen kulutuksen
  miljoonilla
  lisääntynen ihmismäärien takia jostain aavikolta
  siksi juuri myös SPR on mukana näissä operaatioisaa kuppamassa ne
  rahat humaanisti omiin taskuihinsa
  kuten tässä 600 laivapakolaisen tapauksesa näköjjään
  heille tämä ihmiskaupaan verratava kansan vaellus on puhdasta bisnestä
  enkä ymmärrä etteivät ihimiset sitä tajua tai kyseen alaista tämän toiminan
  motiiveita enempää
  Punaisen Ristin pohjaton lipas: käsikirjoitus
  MOT: Suomen punainen risti on kirkasmaineinen hyväntekijä, joka on toiminut kolmen presidentin suojeluksessa. Syksy 2015 räjäytti järjestön talouden ennen näkemättömällä tavalla, kun turvapaikanhakijoiden vyöry saapui Euroopan yli Suomeen. SPR:n kassaan alkoi sataa satoja miljoonia euroja uutta valtion rahaa, joilla järjestön yhteistyökumppanit ovat takoneet isoja voittoja. Punainen Risti itse jätti viime vuonna käyttämättä miljoonia euroja vastaanoton kuluihin tarkoitettuja korvauksia.
  Turvapaikan hakijoiden vastaanottopalveluihin paloi vuonna 2016 yli puoli miljardia euroa valtion rahaa. Noin puolet summasta meni Punaisen Ristin vastaanottokeskuksiin, toiseksi eniten Luonalle.
  Kuluissa olisi säästetty noin kaksi sataa miljoonaa euroa, jos maahamuuttovirasto olisi onnistunut saavuttamaan tavoittelemansa hintatason.
  Vastaanottopalveluiden kustannukset 2016
  Yhteensä 554 milj €
  *SPR
  259 milj. €*
  näin tämä homma toimii ……..2018…………359milj.
  €…………2019……….459milj. €
  Miljardi Spr pohjatomaan lipaaseen veron maksajien rahoja vuonna 2022 veikaan
  puhtaasta hyvästä tahdosta
  mietikää milainen poru luona Oy stä
  mutta kukaan ei itke SPR stä vaikka 259 miliä on mennyt heille
  eli 202 miljoonaa enemmän kuin luonalle
  kivaa kusetusta SPR Prandillä
  jota kukaan ei tohdi arvostella siitä mitä he oikeasti ovat
  eli euroopalaisten ihmisten verovarojen häikäilemätömiä varastajia
  humaniusuuteen verhoten
  Luona sai siis 57 milj. €
  Lähde: Maahanmuuttovirasto

  Nyt lopuu kaikki kirjoitukset *Häkki pelotaa*

  niin sanottu *viher vasemmiston masinoima*

  *rajoiietettu sanan vapaus pelotaa*

  kun sitä ei ole
  minulla on ainakin pelko perseesä että näistä mieteistä rangaistaan
  ja niin on varmaan nykyään monella *aktiivilla*

  näkemiin ja kiitos NS palstatilasta

  Reply
 • 17.6.2018 at 16:22
  Permalink

  Halliksella on sama laulu kuin Persuilla aikoinaan. Mutta kas kun pääsi joukolla eduskuntaan niin sen jälkeen oltiinkin ihan hiljaa.

  Reply
 • 17.6.2018 at 16:45
  Permalink

  ”Pukit ovat kaalimaan vartioina.” Lisäksi mikä makaaberinta, näitä puoluetukia ja muita ”köyhäinapuja” perustellaan nimenomaan sillä, että niiden tarkoitus on poistaa lahjontaa eli sitä korruptiota, koska ilman puoluetukia saattaa olla vaarana erilaisten ”tahojen” ja lobbarien ”avustukset” ym. kummirahat poliitikoille vaalien aikaan ja nk. ”istuntokaudella”. Tosin minua ei ole kukaan tullut vielä ”voitelemaan” ”täsysitunnolla”.
  Eli koko ajatus etenkin nyt EU-aikana on kuolleena syntynyt, sillä äärimmäisen korruptoituneet poliitikkomme niin valtionhallinnossa aina kuntiin ja kaupunkeihin saakka ovat ”rahahalla käyviä” vekottimia eli yksikätisiä rosvoja, jotka tekevät päätöksiä lompsa -kompassin eli ns. veroparatiisi -etelän mukaan, jonne neula aina kääntyy.
  EU syytää rahaa Euroopan eliitti-päätäjille globalismin ja haittamaahanmuuton edistämiseksi ja näitä tahoja sekä tätä politiikkaa vastustavien kansallismielisten toiminnan hankaloittamiseen ja suoranaiseen vainoon poliittisin syin vieläpä normaalia länsimaisen demokratian pääperiaatteiden vastaisesti puhumattakaan EU-jäsenmaiden peurstuslaeista ja rikoslaieista, joista ei edes ainakaan Suomessa löydy tuomioiden perusteena käytettyä pykälää ja lainkohtaa.
  Mutta EU on täynnä pyyleviä pikkusieluisia kakkosluokan poliitikkoja, jotka ovat kuin lastenhuoneessa leikkimässä leikkejään ja lapsille ominaiseen tapaan ”säännöt” muuttuvat koko ajan ”lennossa” kulloisenkin ”pelitilanteen” mukaan eli kaikki riippuu siitä kuinka pelissä itsellä menee eli huonosti mennessä voi itse saada säännöissä alunperin mainitsemattoman lisävuoron kuten pikku-naskalina kotipihassa korkeushypyssä 3 kertaa epäonnistunutta yritystä ei välttämättä päättänyt hommaa siihen, vaan jostain vielä siunaantuikin se ”oikea” kolmas kerta. Eli itsensä pettämistä, joka sitten jatkuukin läpi koko elämän, koskapa ”se on sisäänrakennettu voimavara” ihmisessä.

  Reply
 • 17.6.2018 at 18:08
  Permalink

  En usko että mikään puolue ajaa köyhien asiaa, kuitenkin tuli rahoitettua palkkaverosta systeemiä 34 vuotta..verokirjalla. Aikasempia ei huomioitu. Vaalilupaukset ovat vitsi ja kansa uskoo. Itse olen jo luovuttanut. Vituttaa vaan.

  Reply
 • 18.6.2018 at 05:36
  Permalink

  Kumpa se jäisikin näihin puoluetukiin: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolieille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Millaista ”lainsäädäntöä” pankki-vakuutuslaitokset ovat näillä miljoonatuilla sitten ostaneet ?

  PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( julkinen lakitietokanta Finnlex… jota valtalehdistö EI jaa ).

  ltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardfikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata. ( suomeksi varstaa ”lailla 444/2012” ).

  Ja tietenkin ”vakuutusoikeus-järjestelmä … lue Saara Auvisen plogi !

  Archive.is/kimmoleaks.fi ja EIT 24221/06 sisältää todisteet PL 118 §:n valtiopetoksellisuudesta !

  Syyteilmoitus Valtakunnasyyttäjänvirastoon PL 118 §:n kaltaisesta asiasta jätetty 9.12. 2005.

  Lasten, hetero-aviomiesten ja pienyrottäjien lainsäädännöllinen syrjintä saadaan lopetettua vain käsittelemällä asiat Valtakunnanoikeudessa. ( vertaa PL 118 § ja EOA päätös 1350/4/08 ja EOA 876/2/05).

  archive.is/kimmoleaks.fi

  Reply
 • 29.6.2018 at 08:26
  Permalink

  Eiköhän noilla roskapuolueiden, kuten sekoomuksella, kepuli ripuleilla, ja smurffeillakin ole henkilöillä liian suuret palkat, joten maksakoot puoluetuet omistaan, hittoako roskapuolueiden tukiin käytetään rehellisten veronmaksajien rahaa. Eikä lopu vielä tähänkään,eiköhän sieltä vielä vaalien alla tipu vaalirahaakin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.