Helsinkiläisnuorten juhlinta oli täysin päinvastaista kuin muualla Suomessa

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut järjesti auttamisoperaation koulujen päättymispäivänä alle 18-vuotiaille yhteistyössä Helsingin seurakuntien Saapas-ryhmien, Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin, Walkersin ja Nuorisotyö raiteilla -projektin kanssa. Kaikkiaan operaatioon osallistui kuutisenkymmentä avustajaa.

Jalkapartiot kiersivät keskustassa Kampin ja Narinkkatorin alueella, Hietaniemen uimarannan sekä Kaivopuiston ja Koffin puiston läheisyydessä. Autopartiot liikkuivat koko kaupungin alueella.

Partiointia tehtiin klo 18.00–02.00 välisenä aikana. Tuona aikana partiot auttoivat yhteensä noin 400 nuorta, pääasiassa kohtaamalla ja keskusteluapua tarjoamalla. Ensiapua paikan päällä annettiin yhdeksälle nuorelle. Sairaalaan ei toimitettu yhtään nuorta ja Taivallahden leikkipuistossa sijainneelle selviämisasemalle tuotiin yön aikana vain yksi alle 18-vuotias nuori.

Toiminnanjohtaja Mirja Silajärven mukaan nuorten juhlinta Helsingissä sujui todella rauhallisesti.

Lähde: Helsingin kaupunki

4 thoughts on “Helsinkiläisnuorten juhlinta oli täysin päinvastaista kuin muualla Suomessa

 • 3.6.2018 at 16:08
  Permalink

  Helsinki on niin islamisoitunut että taisi johtua ramadanista?

  Reply
 • 3.6.2018 at 18:11
  Permalink

  Kantaväestöön kuuluvat helsinkiläis nuoret olivat maakunnissa juhimassa, koska monikulttuurisuus ja islam ovat rapauttaneet Helsngin turvallisuus tilanteen.

  Reply
 • 3.6.2018 at 21:14
  Permalink

  Kuullostaa kummalta, mutta siihen täytyy olla joku hyvin luonnollinen ja järkeenkäypä syy, jota ei tarkoituksellisesti tuoda esille. Mutta ehkäpä tuo raivoraittius otetaan takaisin juhannuksena. Kenties muslimit ovat vaikuttamassa osasyynä nuorten tyttöjen varovaisuuteen, johon on tosin hieman vaikea uskoa, sillä nuoruuteen ei kuulu järjen käyttö ellei sitten ole ”vierestä viety” aikaisemmin vastaavanlaisissa olosuhteissa.

  Reply
 • 4.6.2018 at 02:14
  Permalink

  Pelko jäytää ja jähmettää pk-seudun nuoret. Barbaarien aiheuttaman väkivallan, raiskausten ja huumekaupan pelossa eivät enää uskalla juhlia.

  Koskaan eivät voi julkisella paikalla rentoutua vaan koko ajan pitää olla varuillaa ettei henki, rahat tai terveys lähde menemään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.