Euroopan unioni romahduspisteessä? – Soros katkerana, journalisti syyttää mm. Unkaria ja Puolaa

AP:n toimittaja ja kirjeenvaihtaja Greg Katz varoittaa Eurooppaa EU:n romahtamisesta, mikäli unionin alueelle ilmaantuneita epävarmuustekijöitä ja ongelmia ei ratkaista. Pääasiallisiksi uhiksi Katz nostaa Puolan, Unkarin, Italian sekä Espanjan tilanteen. Tämän lisäksi romahdusta Katzin mukaan jouduttaa Brexit sekä Yhdysvaltojen EU:lle asettamat tariffit.

– Eurooppa on yhä olemassa, mutta yhdistäviä mielteitä en löydä.

Hänen mukaansa ensimmäiset merkit mahdollisesta romahduksesta ilmaantuivat Brexitin alkutahdeissa lähes kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen nähty EU-vastaisuuden kasvu uhmaa EU:n valtaa mantereella. Esimerkkinä voitanee mainita Italian vasta kasattu hallitus, jonka lopulta onnistuivat muodostamaan EU-vastaiset ”Viiden tähden liike” sekä äärioikeistolaisena pidetty ”Lega Nord”. Samoin Espanjan epävakaa poliittinen tilanne horjuttaa unionia entisestään.

Yhtenä ongelmana Katz näkee myöskin Unkarin ja Puolan vastahankaan kulkemisen yleisesti EU:ssa ”yhteisinä” pidetyissä asioissa kuten pakolaiskriisin hoitamisessa sekä yhteisvastuu-käsitteessä yleensä. Huolta tuntuisi herättävän myöskin näkemys siitä, etteivät em. valtiot jaa EU:n käsitteitä ihanteellisesta demokratiasta.

Jopa valtamedian ”hyväntekijäksi” maalaama miljardööri George Soros kommentoi tilannetta katkeran makuisesti:

-Ei ole enää mitään mieltä kieltää sitä tosiasiaa, että useat EU:n jäsenvaltiot ovat yksiselitteisesti hylänneet EU:n tavoitteen yhä tiiviimmästä unionista.”

Lähde: Express

31 thoughts on “Euroopan unioni romahduspisteessä? – Soros katkerana, journalisti syyttää mm. Unkaria ja Puolaa

 • 3.6.2018 at 12:34
  Permalink

  Valoa tunnelin päässä,ehkä?

  Reply
  • 3.6.2018 at 14:01
   Permalink

   Ja toivon mukaan se ei ole vastaantuleva juna

   Reply
 • 3.6.2018 at 13:07
  Permalink

  EUvostoliiton romahduspisteen lähenemisen näkee jo siitä että julkaistaan ”Gallup”:eja joissa todistellaan EU:n suosion olevan ennennäkemättömissä lukemissa ja kaikkien kansojen veisaavan ylistyslaulua yhä lujemmalle integraatiolle.

  Samalla tavalla DDR:ssä ja Neuvostoliitossa valheet kävivät loppua kohden yhä kovaäänisemmiksi ja räikeiksi.

  Eipä tule ikävä, ja sitten päästäänkin federalistijahtiin 🙂

  Reply
 • 3.6.2018 at 13:24
  Permalink

  Hyhvin merkittävä syy loytyy merkelimäisestä diktaturiaan pyrkivästä suvakismista, mutta nehän eivät anna periksi, eivätkä koskaan tunnusta, että EU hajoaa heidän tähtensä tai ainakin heidän EU-ideansa tulee hajoamaan ja ihan uudet tuulet tulevat johtamaan Eurooppaa.

  Reply
  • 5.6.2018 at 10:00
   Permalink

   Suvakismi on suuri syy Euvostoliiton epäsuosioon.Toinen syy on Keski-Euroopan valtiaiden hirveä hinku määräillä muita maita muka yhtenäisyyden nimissä. On paljon parempi pitää päätöksenteko käsivarren mitan päässä meistä, että jonkinlainen kuri päättäjienkin keskuudessa säilyy ! Tulliliitto ja jotkut yhteiset standardit riittävät hyvin ! Enempi ei ole parempi !

   Reply
 • 3.6.2018 at 13:50
  Permalink

  Eikö toi Soros voisi jo kupsahtaa, vanha jäärä?

  Reply
  • 3.6.2018 at 17:20
   Permalink

   Kuolee tämän vuoden aikana. Edes huippulääkärit eivät voi pelastaa lahoavaa raatoa. Saattaa aiheuttaa omaisuudellan pirunmoista vahinkoa Euroopalle enne kuin korahtaa viimeisen kerran.

   Reply
  • 4.6.2018 at 08:16
   Permalink

   Hänen poikansa tulevat jatkamaan operaatiota ja täysin samaa touhua säätiöidensä kautta kuin isänsä. Lähinnä Alex Soros niminen miekkonen. Retkuhan (daddy George) siirsi 18 miljardia dollaria säätiöilleen, eli käytännössä koko roiston omaisuus on nyt hänen poikansa ja säätiöidensä käytettävissä. Se tietää lisää herkkua kiihtyvällä vauhdilla ja kun ”sugar daddy” George kupsahtaa, tahti tulee todennäköisesti vielä kiihtymään…

   Reply
 • 3.6.2018 at 13:55
  Permalink

  No onko ihme? EUn tiiviys tiivistyy eliitin porsasteluun ja omanedun tavoitteluun, kuka sellaista voi käsi sydämellä kannattaa? Ei kukaan järkeväksi itsensä yksilöivä ihminen tai kansa.

  Reply
 • 3.6.2018 at 14:07
  Permalink

  Soros on myrkkyä, jokaisella maalla pitää olla oma tahto, ei mitään pakko unionia, missä kaikki africkalaiset mellovat ja vaativat meiltä kaiken…Kaikkii pysykööt omalla tontillaan, niin on parempi eurooppa ja maailma, jos haluaa exotiikka matkustakoon pois kotimaastaan hakemaan sitä, eikä vaatia meiltä muilta tulla viidakoksi…

  Reply
 • 3.6.2018 at 14:34
  Permalink

  EU on globalistieliitin järjestelmä joka velkaannuttaa valtiot ja imuroi omaisuudet eliitin haltuun.
  Kyseessä on muutaman tuhannen henkilön mafia joka ajaa uutta maailman järjestystä.
  Pikkunilkit kuten suomalaiset kärkipoliitikot nuolesnelevat tämän eliitin persettä ja moni saakin palkintoviran, kuten Katainen.
  EU-komissio on täysin tämän mafian vallassa, vaaleilla valitsemattomia pikkuroistoja. EU on demokratian irvikuva.

  Reply
 • 3.6.2018 at 14:50
  Permalink

  Hyvä ettei ton hullun Soroksen Euroopan täyttäminen (pilaaminen) kehitysmaalaisilla ei sitten onnistukkaan….Täällä maat herää Eu:n kusetukseen pikkuhiljaa, maa kerrallaan….no hölmölä viimeisenä tietty…Johtuen meidän mielistelevistä (kieli ruskeena) politikoista, ei kansasta, joka on jo valveilla…

  Reply
  • 5.6.2018 at 10:58
   Permalink

   Suurliikemies, suomeksi suurhuijari Soros on toisenkin riesan alkuunpanija, tukija ja hyötyjä. Kysymys on ilmastohysteriasta, jota ilmastonmuutokseksi kutsutaan ! Joskus parikymmentä vuotta sitten tällaiset tunnetut veijarit: George Soros, Al Gore ja Barack Obama perustivat yhteisen yrityksen, jonka päätarkoituksena oli tehdä rahaa ilmastonmuutoshysterialla, joka silloin oli vielä tuntematon tekijä, mutta ei kauan kun lähes presidentiksi päässyt Al Gore alkoi Soroksen massiivisella tuella markkinoida tätä ”IDEAA” ! Al Gore on loistava markkinamies, tulee mieleen ihan Göbbels, teki muuten medianomin tutkintontotyönsä aiheesta ”Televisio vaalimainonnassa”! Ja sen verran on jo satoa korjannut, että yksi Nobelin palkinto on hallussa ja omaisuuskin on jo reilu miljardi, jollei jo enemmänkin. Nykyään on tämä hysteria jo niin pitkällä, että tuskin muusta enää puhutaankaan! Ilmastonmuutoshöpinä on Al Goren, George Sorosin ja Barac Obaman valheellinen ja erittäin menestyksekäs rahantekokone. Ilmasto heilahtelee globaalisti muutaman asteen ilman ihmisen vaikutusta. Seitsemänkymmenluvun aallonpohjasta on ilmasto lämmennyt n.0,8 astetta, mutta ihmisen vaikutus tähän ilmiöön on minimaalinen. Rooman valtakunnan kukoistuksen aikoihin ja 1000-luvulla oli lämpimämpää kuin nyt, mm. Grönlanti oli asuttu. Veikkosten vaikutus on ollut niin vahvaa, että NASA on väärentänyt käppyröitään. Asia ilmeni kun eräs suomalaissukuinen alan tieteilijä vertasi vanhoja raporttikuviaan uusiin NASAn käyriin samoilta ajoilta, ja hupsis, käyrät olivat kummasti hypänneet menneiltä vuosilta astekaupalla alaspäin! Jos ihan oikeasti lasketaan tämän heikon kasvihuonekaasun, hiilidioksidin lisääntymisen vaikutus päädytään todella pieniin lukemiin. Ihan oikeat laskut päätyvät n. 0,7-0,8 asteen nousuun hiilidioksidimäärän kaksinkertaistuessa nykyisestä, eli n. sadan vuoden näkymässä. Laskelmassa on otettu myös lisääntyvän vesihöyryn osuus, joka on reilu kymmenesosa-aste. Näin pienet lukemat johtuvat suurelta osalta siitä, että sekä hiilidioksidin että varsinkin vesihöyryn absorptiot ovat vahvojen absorptionauhojen osalta jo nykyisin pitoisuuksin täynnä, eli kyllästyneet. Toisin sanoen pitoisuuksien nosto ei enää nosta absorptiota. Osa absortionauhoista ei vielä ole aivan täysiä, joten pieni pitoisuuden nousun aiheuttama nousu on laskelmien mukaan ennustettavissa. Jos näitä kyllästymisilmiöitä ei oteta huomioon, päädytään täysin virheellisiin hurjiin lukemiin, joilla on hyvä säikytellä jopa asiaan kunnolla perehtymättömiä melkein asiantuntijoita. Teidän on aika lukea oikeita raportteja NIPCC:n sivuilta. Suomalaisia tiedemiehiä alalla ovat Antero Ollila ja Antero Järvinen, jotka molemmat ovat sitä mieltä, että mitään ihmeempää lämpenemistä ei ole meneillään, vaan tällaista pientä luonnollista vaihtelua on aina ollut ja tulee olemaankin.
   Ollos huoleton poikas valveill on !

   Reply
 • 3.6.2018 at 15:45
  Permalink

  Niin, pakottamalla ei saa ihmisiä yhteistyöhön. Jos EU ei kunnioita itsenäisten valtioiden demokraattisia vaalituloksia, EU on hirviö joka pitää tappaa.

  Reply
 • 3.6.2018 at 16:52
  Permalink

  EU:ssa käsitellään kiistanalaista direktiiviä – Yrittäjän velat anteeksi kolme vuotta konkurssin jälkeen
  https://www.nykysuomi.com/2018/06/03/eussa-kasitellaan-kiistanalaista-direktiivia-yrittajan-velat-anteeksi-kolme-vuotta-konkurssin-jalkeen/

  Tämä Euroistoliiton rahamafian puhallusprojekti alkaa näyttäytymään yhä alastomampana ja härskimpänä kuin romahduksen edessä. Omistuksia piilottava hallintarekisterilaki ja nyt yrittäjä saisi 3 vuodessa konkurssin jälkeen velat anteeksi. Tämä kannustaa varoja puhaltavaa kepuliyrittäjyyttä jossa tehdään miljoonien pikavoittoja ja eletään yli varojen ja velat jäävät yhteiskunnan harteille. Uusliberalistinen kapitaalikommunismi / sosiaalikapitalismi yksityistää yrittäjien ja omistajien voitot, mutta sosialisoi tappiot, kulut mm. kasvavan osan palkkakuluista sekä ympäristörikokset yhteiskunnan, kansan ja veronmaksajien maksettaviksi.

  Tärkeintä olisi, että veloista joutuu maksamaan yritysmaailma eikä velkoja maksatettaisi veronmaksajilla. Jos ei näin olisi, eikä takuulla tule olemaan eliitin rahamafian johtamassa EU:ssa niin kysymyksessä olisi jälleen rahan siirto köyhimmiltä rikkaimmille. Lakia voi kenties käyttää hyväksikin. Laista taitaa tulla fiasko kansalaisille ja sampo yrityksille.

  The Who:n Roger Daltrey: “En ole Eurooppa-vastainen, olen Brysselin vastainen”
  https://www.kansalainen.fi/the-whon-roger-daltrey-en-ole-eurooppa-vastainen-olen-brysselin-vastainen/
  ”– Me poistumme (Brexit) , ja kun pöly laskeutuu, tullaan huomaamaan, että tämä on maallemme oikea asia, se on varma, Daltrey sanoi.

  Nyt hän sanoo uskovansa, että Euroopan unionista puuttuu demokratiaa ja luotettavuutta.

  – En ole Eurooppa-vastainen, olen Brysselin vastainen, mutta ihmiset eivät huomaa eroa, Daltrey kertoo NME:n mukaan.

  – Tämä maa tulee selviämään aina, en kanna siitä huolta. Matkalla tulee olemaan kuoppia, mutta me odotimmekin sitä. Islannilla oli myös tiellään kuoppia kun maa meni konkurssiin, mutta eipä ole kuoppia nyt, Daltrey sanoi viime vuonna.

  Musiikkilegenda sanoi tuolloin myös, että Euroopan unioni on “perustettu rikollisjoukkion toimesta”, on epädemokraattinen ja “erittäin toimimaton”.”

  Aika helppo yhtyä Roger Daltreyn tolkun ajatuksiin. EU on poliittisen eliitin ja taloudellisen rahamafian puhallusautomaatti jolla tehdään maailman suurinta pyramidi-bonzihuijausta eli siirretään kansallisvaltioiden ja EU-kansalaisten varoja eliitin ja rahavallan mafian taskuihin. Eurokriisituet pankeille, matumassainvaasion pakolaisbisneksen verovarojen puhallus sitä pyörittävien taskuihin, tämä suunniteltu 3v armahdusaika konkurssiyrittäjille, omistuksia piilottava hallintarekisterilaki ym. ym. kaikki kansaa vastaan ja kepulin eliitin hyödyksi.
  EU voisi olla hyvä projekti jos sitä tehtäisiin kansan hyväksi ja ehdoilla, ei rahan ja eliitin vedätyksenä.

  Reply
 • 3.6.2018 at 17:37
  Permalink

  Ihmiset ovat heräämässä , mutta nousu peräkammarin sohvan perukoista ei tahdo onnistua . Nyt tarvitaan MUNAA !!!

  Reply
 • 3.6.2018 at 18:08
  Permalink

  Ensin EU johto pyrkii rapauttamaan jäsenmaidensa yhtenäisyyttä itsenäisinä kansakuntina islamisaatiolla ja puuttumalla kaikin tavoin jäsenmaiden sisäisiin asioihin. Sitten EU johto ihmettelee että mistä EU vastaisuus syntyi.
  Onneksi mätä rakennelma sortuu aina vääjäämättä. Eu:n talous kaatuu rysähtäen. Nälkä ajaa ihmiset kaduille ja vaatimaan kansallisia poliitikkoja sekä EU johdon päitä vadille. Sitten alkavatkin EU:n hajoamissodat ja veriset etniset puhdistukset kun lähi-idän ja afrikan loiset on ajettava käpälämäkeen.

  Reply
 • 3.6.2018 at 18:15
  Permalink

  Valuuttakeinottelija, Rotschild-agentti Soroksen ”tiiviimpi unioni” = täydellinen diktatuuri.
  (Soros on hankkinut likaiset miljardinsa kokonaisia valtioita kuten Britanniaa ja Ruotsia keikuttaneella valuuttakeinottelulla.)

  EU:n huipulla olevat jesuiitat kuten alkoholisoitunut Juncker pyrkivät täydelliseen tyranniaan pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa ennenkuin on myöhäistä. Jesuiitoille valehtelukin on sallittua, jos sillä edistetään ”korkeamman päämäärän” saavuttamista, so. tarkoitus pyhittää keinot.

  Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, http://www.eutruthrg.uk

  Reply
  • 3.6.2018 at 18:19
   Permalink

   ”We are all Jesuits
   Derk Jan Eppink // Wed, 10. Oct 2012

   There are plenty of reasons to keep a close eye on Herman van Rompuy, the President of the European Council. Early September, Van Rompuy spoke to the ’Interreligious Dialogue’ in Florence. The world press did not notice, but fortunately there was still the ’Katholiek Nieuwsblad’ from Den Bosch, Rome’s last resort in the Netherlands. The newspaper proudly quoted Van Rompuy as announcing: ’We are all Jesuits’. He was referring to those prominent European leaders with whom he is developing the architecture for the future Europe. ’It creates unbreakable ties. So there is a ’Jesuits International’.

   Who are those people that Van Rompuy, himself schooled by the Jesuits at Sint-Jan Berchman College in Brussels, was talking about? First of all, there is José Manuel Barroso, President of the European Commission. Secondly, there is Jean-Claude Juncker, Prime minister of Luxembourg and Chairman of the Euro group. Van Rompuy also mentions the President of the European Central Bank (ECB), Mario Draghi, who was schooled in the Roman Jesuit College Instituto Massimiliano Massimo. The Italian Prime Minister Mario Monti and his Spanish collegue Mariano Rajoy have also been shaped by Jesuit colleges, Van Rompuy cheerfully added…”

   Koko artikkeli: https://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

   Reply
 • 3.6.2018 at 21:51
  Permalink

  Kuten Neuvostoliittokin niin myös EU tulee kaatumaan omaan ”täydellisyyteensä” ja ”absoluuttiseen oikeassa olemiseensa” eli lyhyesti sanottuna virheettömyyteensä. Sillä olipa kyseessä yhteiskunta tai mikä hyvänsä ihmisten muodostama ”määre” aina yksilötasolle saakka. Sellainen yksilö tai yksilöiden muodostama joukko voi koskaan kehittyä tai oppia virheistään, jos niitä ei tunnusta, vaan pitää kiinni virheellisistä käsityksistään. Kuinka kävi Nokian matkapuhelin bisneksen, joka oli aikanaan Suomen kruununjalokivi ja peuspilari, joka piti kansallista itsetuntoa pystyssä aivan kuten tietysti pääasiaansa taloutta? Jorma Ollila tuo itsessään ”herra täydellisyys” makasi pahnoillaan gloriassa omissa pilvilinnoissaan aivan kuin komponentti ja elektroniikka -teollisuus olisi ollut ”pyörää ei tarvitse kahta kertaa keksiä” materiaalia. Mutta näin ei ollut ja loppu onkin roomalaista historiaa. EU on jo itsessään perusteiltaan epärealistinen pyrkimys perustaa Euroopan Yhdysvallat, joka muodostuisi jäsenvaltioidensa ”osavaltioista”. Tämä on mahdotonta, koska jäsenvaltiot ovat niin erilaisia taloudeltaan ja kansallisuuksiltaan, vaikka eurooppalaiset ovat kaikki valkoisia, mutta kuitenkin kulttuuri- ja uskonto taustaltaan hyvin erilaisia kukin kansakunta omaa omat kansallisuus -erityispiirteensä historiallisesti, joita ei voi hitsata yhteen keinotekoisesti. Amerikan Yhdysvaltojen muodostuminen vaati sodan englantilaisia vastaan, mutta siitä vielä erotellen vielä sisällissodan Etelän Valtioiden ollessa vastahakoinen Liittovaltioon lähinnä kulttuurisesti ja poliittisin syin. Yhdysvallat on suuri maa ja sikäläisille aivan oma maailmansa, joka tunnetusti eurooppalaisia ja pienempiä ulospäin katsovia kansakuntia huvittavan piirteen siitä, että tavalliset yhdysvaltalaiset eivät tiedä maantiedosta juuri sen enempää kuin täkäläiset taaperot. Juutalainen George Soros on ”Avoimine yhteiskuntineen” ollut suurin takapiruna EU:ssa vaikuttamassa nykyiseen haittamaahanmuuttoaaltoon v. 2015 lähtien ja hänen rahoituksensa tuvin anarkistit, kulttuurimarxistit, vihreät, kommunistit ja EU:n yltiö -kapitalistit ovat saaneet miljardirahoitusta kansallismielisiä ja EU kriitikkoja vastaan suoritettavassa toiminnassa, joka on suoranaisesti ollut rikollista toimintaa, jonka poliittinen poliisi on siunannut todennäköisesti samasta alkulähteestä saamansa korruption turvin, joka tietysti on rahamäärältään kenttätasolla ollut vähäisempää kuin erilaisten ”etujärjestöjen” ja hillotolppa -poliitikkojen saamat rahasummat. Toivottavasti EU kulkee kohti tuhoaan tai sitten vielä viimeisenä yrityksenä kuten Neuvostoliitossa v. 1991 elokuussa tehty vanhoillisten kommunistien tekemä vallankaappausyritys toistuu EU:ssa, jolla ääri-federalistit vielä yrittävät painaa itsenäisen Euroopan kansakunnat panssarivaunujen telaketjujen alle ”valinnanvapauden”, ”ihmisoikeuksien”, ”sananvapauden” ja ”demokratian pelastamiseksi” Euroopassa.

  Reply
  • 5.6.2018 at 11:17
   Permalink

   Kiinnittäkäähän huomionne MV-Lehti Ilja Janitskinin irvokkaaseen poliittiseen ajojahtiin. Tuskin suomalaispoliitikot ynnä juridiikan päättäjät olsivat niin suurella raivolla asiaa ajaneet ellei EU-Euroopasta olisi käskyä ja tukea saatu ! Suomi ei enää mikään oikeusvaltio ole !

   Reply
 • 4.6.2018 at 10:54
  Permalink

  Soros on hirviö ilman muuta, mutta kuitenkin varsin järkevä tavallaan ja näkee selvästi EU-projektin ajautumisen kiville. Eli Soroskin on älykkäämpi kuin meidän omat pullossa kasvatetut demari-, kokoomus- ja kepuli-poliitikkomme, joille EU on yhä unelmien täyttymys. Toinen EU-uskon viimeinen linnake on Helsingin Sanomat, jonka EU-myönteinen propaganda on saanut viime aikoina jopa epätoivoisia sävyjä.

  EU:n hallittu purkaminen ja sen terveiden osien hyödyntäminen olisi kuitenkin yhä mahdollista, mikäli sen keskeisimmät vallankäyttäjät myöntäisivät tosiasiat. Euroopan kansojen kasvava EU-kriittisyys voi muuttua EU-vihaksi arvaamattomin seurauksin ellei muutoksia tehdä.

  Reply
  • 4.6.2018 at 16:40
   Permalink

   Täydellistetyn EU-diktatuurin on tarkoitus olla prototyyppinä koko maailman käsittävälle Uuden maailmanjärjestyksen tyrannialle, joten koko EU-monsteri pitäisi kokonaan hajoittaa ja tilalle perustaa itsenäisten valtioiden keskenään sopima vapaakauppa-alue ja lisäksi mahdollisesti puolustusliitto.

   Reply
 • 4.6.2018 at 19:36
  Permalink

  Soros on nykyajan Hitler ja Merkel hänen Himmlerinsä. Ei ihme, että kansat valtaa pakokauhu.

  Reply
 • 5.6.2018 at 20:13
  Permalink

  Juho olet kyllä harvinaisen oikeassa, Soroksen pojat jatkavat isänsä jalanjäljissä pahaa työtä eurooppalaisten hävittämiseksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.