Kuka pelkää shariaa? Journalistiliitto ja Suomen Lähi-idän instituutti järjestävät keskustelutilaisuuden 6.6

Journalistiliitto ja SUomen Lähi-idän instituutti järjestävät 6.6 keskustelutilaisuuden, jossa on järjestäjän tiedotteen mukaan ”mahdollista kuulla kahta kansainvälisesti johtavaa islamilaisen oikeuden asiantuntijaa ja esittää kysymyksiä shari’asta ja viime vuosien shari’akiistoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.”
Asifa Quraishi-Landes

Kahteen eri tilaisuuteen, Helsinkiin ja Tampereelle jaetussa tapahtumassa on Journalistiliiton mukaan puhumassa University of Wisconsin oikeustieteen professori ja amerikkalaisessa mediassa usein esiintyvä islamilaisen oikeuden asiantuntija Asifa Quraishi-Landes sekä Exeterin yliopiston arabiantutkimuksen professori ja yliopiston islamintutkimuksen keskuksen johtaja Robert Gleave.

International Society for Islamic Legal Studiesin (ISILS) tiedotteessa kerrotaan puhujia olevan huomattavasti enemmän. Helsingissä puhujia on kahdeksan ja Tampereella viisi. Joukossa on erinlaisia tutkijoita mm. Pohjois-Amerikan huippuyliopistoista, kuten Harvardista ja Princetonista, mutta myöskin Tel-Avivin yliopisto on edustettuna. Yllättävämpää vierasta on tulossa Hebrew Universitysta Jerusalemista, josta paikalla on Islamin- sekä Lähi-Idän tutkimuksen professori Ron Shaham.

Tapahtumassa on Journalistiliiton esitteen mukaan tarkoitus pohtia sitä, mitä shari’a oikeastaan on ja voiko sen kanssa elää? Kuka shari’aa haluaa ja ovatko muslimit yksimielisiä shari’an merkityksestä tai sen tarpeellisuudesta? Tapahtumaan voi osallistua ilmoittautumisen kautta.

Lähde: Journalistiliitto, ISILShttps://scholars.huji.ac.il/ronshaham/home

11 thoughts on “Kuka pelkää shariaa? Journalistiliitto ja Suomen Lähi-idän instituutti järjestävät keskustelutilaisuuden 6.6

 • 31.5.2018 at 09:29
  Permalink

  Vittu mitä paskaa. Islam pitäisi kieltää vihapuheena.

  Reply
 • 31.5.2018 at 09:43
  Permalink

  Listasta puuttui Saudi-Arabian asiantuntija, joka voisi toimittaa myös videoita siitä, miten shariaa toteutetaan heittämällä homoja katolta, kivittämällä raiskattuja naisia ja katkotaan kädet varkaalta sekä muutenkin leikataan kauloja poikki moninaisin perustein, mutta herkästi. Siinä sitä shariaa.

  Suomalainenkin imaami valisti, että homot pitää islamin mukaan tappaa.

  Reply
 • 31.5.2018 at 09:49
  Permalink

  Vai että ilmoittautumisen kautta voi osallistua keskustelutilaisuuteen. Salli mun nauraa. Jos esimerkiksi Junes Lokka ilmoittautuisi, niin yllättäen nimeä ei löytyisikään listalta, koska tilaisuutta valvovat islamisaatiota ajavat tahot eivät halua todellista keskustelua islamin ja sharialain tuhovoimasta.
  Islam on antikristillnen saatananpalvonta kultti ja kaikki virkamiehet ja poliitikot, jotka ajavat Euroopan ja Suomen islamisaatiota ovat saatanan palvojia.

  Reply
 • 31.5.2018 at 09:52
  Permalink

  Hyvä että Journalistiliittokin suoraan näyttää mitä lakijärjestelmää se Suomeen ajaa. Tosin tämä on kyllä ollut jo aikaa sitten selvää ihan siitäkin miten heidän edustamansa toimittelijat aina ylistävät shariaa ja islamia meidän valta- eli valemedioissa.

  Reply
 • 31.5.2018 at 10:06
  Permalink

  Mahtanevatko laskea sisään ”väärämielisiä” median ja kansallismielisten edustajia? Eivät taida uskaltaa. Ruma totuus voisi paljastua.

  Reply
 • 31.5.2018 at 10:32
  Permalink

  Minä pelkään mustaa miestä sekä matuja.

  Siksi minä pidän vähintään kolmen metrin hajuraon niihin. Ehtii ottaa ainakin pari juoksuaskelta jos tulevat lähemmäs.

  Afrikasta ja arabiasta tulleet eivät kuulu pohjoiseen. Siksi meidän ei tule hyväksyä niiden tapoja. Ne ovat valinneet meidän maamme joten niiden pitää sopeutua meidän lakeihimme ja tapoihimme. Ei päinvastoin.

  Reply
 • 31.5.2018 at 10:45
  Permalink

  Islam EI pelasta ketään, vain Jeesus voi pelastaa sanoo Raamatun Jumala, Kaikkivaltias, Israelin Pyhä, meidän Jumalamme.

  Reply
 • 31.5.2018 at 18:27
  Permalink

  Kyllä on kauas tultu kun tällaisesta pitää edes keskustella. Yhtä hyvin voisi kysyä kuka pelkää tai kannattaa väkivaltaa. Mitä näiden ihmisten päässä oikein liikkuu.

  Reply
 • 1.6.2018 at 20:26
  Permalink

  Ämmät voisivat mennä sharia lain alaisuuteen Isoon-Britanniaan, Ruotsiin, Belgiaan, Ranskaan, Hollantiin… Vain muutamia mainitakseni. Kun leikotaan, hakataan, naidaan kysymättä, suljetaan kotiin päiväkausiksi ja aina ”pulla uunissa”. Voi edellisen sukelluksen jälkeen ylempään kyldyyriin antaa perin seikkaperäisen lausunnon, ellei sitten ole kieltä suusta irti revitty.
  Euroopan mittakaavassa Sharia lain ”ihanuus” alkaa jo realisoitua todeksi ja näkemykseksi siitä, mitä se todella merkitsee länsimaisiin yhteiskuntiin ja sen oikeuskäytäntöihin, ihmisoikeuksiin ja naisten oikeuksiin nähden.
  Täällä Suomessa sitä vastoin ”hyväuskoiset idiootit” – Vladimir Lenin – ovat vielä täysin puolikuutamolla.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.