Destia polkee rahaa Syyriaan- SPR mukana kilometrikisassa

Entinen tieliikelaitos, nykyinen Destia Oy osallistuu Kilometrikisan sisällä järjestettyyn SPR:n Ketjureaktio-keräykseen. Kilometrikisan sekä Ketjureaktio-keräyksellä on tarkoitus pyöräilemällä kohottaa kuntoa ja työhyvinvointia. Pyöräillyt kilometrit taas tuovat rahaa keräyksen kautta Syyrian sodassa vammautuneiden ihmisten tueksi.

Kilometrikisa on varsin vapaamuotoisten joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa kerätään pyöräillen sekä kilometrejä että minuutteja. Destia on luvannut lahjoittaa Suomen Punaiselle Ristille yhden euron jokaisesta joukkueen polkemasta 25 kilometristä. Destiassa työsjentelevä työhyvinvointiasiantuntija Satu Angervo riemuitsee asiasta:

–”On mahtavaa, että voimme samalla kertaa aktivoida omaa henkilöstöämme pitämään huolta hyvinvoinnistaan ja auttaa hädässä olevia Syyriassa. Kilometrikisa ei vaadi mitään hifistelyä: jokainen kilometri lasketaan ja kaikki pyörät ovat yhtä hyviä.”

–”Pienillä asioilla on merkitystä. Jos polkemalla pystyy tuomaan iloa sekä itselle että muille, miksi sitä ei tekisi. Siksi haluamme haastaa mukaan myös muita tekemään hyvää. Haastamme mukaan NCC:n, Liikenneviraston sekä Helsingin kaupunkiympäristön ja toivomme, että ketjureaktio lähtee sananmukaisesti liikkeelle.”

Kilometrikisaa 2018 poljetaan 1.5.–22.9.

Lähde: Destia

5 thoughts on “Destia polkee rahaa Syyriaan- SPR mukana kilometrikisassa

 • 30.5.2018 at 14:39
  Permalink

  Paljonkohan kassaan saisi rahaa päivitäisillä ~4,5h lenkeillä joissa matkaa taittuu 110-120km?

  Voisin osallistua jos saisin itse määrätä kohteen: syntyville suomalaislapsille.

  Reply
 • 30.5.2018 at 14:58
  Permalink

  Spr voi nostaa kuntoaan polkemalla Syyriaan ja jäämällä sinne.

  Reply
  • 30.5.2018 at 15:24
   Permalink

   SPR:n losopersetädit eivät polje minnekään, vaan turvapaikkaturistit polkevat niitä ja losopersetätien cuckoldiukkelit katselevat kiihottuneina vierestä.

   Reply
 • 30.5.2018 at 17:39
  Permalink

  SPR:n täysihoitolassa ainakin täällä kaikilla pelaavat kaikki ”jalat” ja kädet, joilla ”Syyrian sodassa vammautuneet ihmiset” (lue: apina) hakkaavat, potkivat ja nussivat kaikkea vääräuskoista mikä liikkuu.
  Tässä ei ollut rasismia sitten yhtään, koska olen aina sanonut raiskaajia ”apinoiksi”. Ja sen ”olen minä keksinyt ihan omasta päästä”. Ei siinä sen kummempia parakraaffeja tarvita.
  Lisäksi kiellän Jari Taposta lukemasta näitä rivejä kuranomais -päätöksellä.

  Reply
 • 31.5.2018 at 04:38
  Permalink

  Mitäpä sitä ei pieni suvakki muslimien hyväksi tekisi? Eihän sellaista asiaa ole edes olemassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.