PS:n Leena Meri kauhistelee Vihreiden linjanvetoa: ”Rahat tuleekin sitten automaatista…”

Vihreät julkaisivat hiljattain poliittisen tavoiteohjelmansa, joka on ehtinyt herättää keskustelua niin sosiaalisessa- kuin perinteisessäkin mediassa. Sitä on arvosteltu voimakkain sanankääntein ja viimeisimpänä arvostelijoiden joukkoon liittyi myöskin perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri.

Ohjelmansa mukaan vihreät muunmuassa tiukentaisivat Suomen päästötavoitteita, lisäisivät erilaisia tukiaisia laajalla rintamalla sekä moninkertaistaisivat kiintiöpakolaisten määrän. Tämän lisäksi vihreät ajavat mm. turpeen, maakaasun sekä kivihiilen käytöstä luopumista energiakäytössä.

Vetovastuussa ohjelman rakentamisesta oleva kansanedustaja Olli-Poika Parviainen summaa ajatuksiaan seuraavasti:

-”Tässä maassa on sukupolvi toisensa jälkeen haluttu rakentaa parempaa huomista. Istuva hallitus jää historiaan tämän lupauksen pettämisestä. Hallitus on leikannut massiivisesti tulevaisuudelta: lastemme koulutuksesta, heikoimmassa asemassa olevilta ja yhteisen ympäristömme vaalimisesta. Tämä suunta on käännettävä. Se vaatii isoja, tulevaisuuteen katsovia uudistuksia, joiden käynnistäminen on seuraavan hallituksen tärkein tehtävä.”

Lähde: Leena Meri/Twitter, Vihreät

10 thoughts on “PS:n Leena Meri kauhistelee Vihreiden linjanvetoa: ”Rahat tuleekin sitten automaatista…”

 • 30.5.2018 at 09:42
  Permalink

  Vihreä terrori etsii lapsiuhreja äänimääränsä lisäämiseksi. Selvä pyrkimys lasten hyväksikäyttöön.

  Taitaa kyllä olla myöhäistä, koska ne lapset eivät enää ole niin vihreitä, vaan alkavat paremminkin kannattaa PS:a.

  Muutenkin tyhmää ja lyhytnäköistä haluta antaa lapsille äänioikeus, koska jos ne vaikka äänestäisivät tänään suvakkeja, äänestäisivät ne huomenna suvakit pihalle. Niin muuttuvat poliittiset tuulet.

  Reply
 • 30.5.2018 at 09:45
  Permalink

  Lapsilla ei ole valmiuksia pohtia yhteiskunnan asioita, eikä siksi myöskään valmiuksia äänestää niitä keiden tahtovat hoitavan yhteiskunnan asioita. Itse asiassa on tuo nykyinen 18 vuottakin varsin alhainen ikä.

  Reply
 • 30.5.2018 at 10:06
  Permalink

  Pian meillä on sitten 15-vuotiaita kansanedustajia ja 15-vuotias presidentti.
  Niin se maa nuortuu!

  Reply
 • 30.5.2018 at 11:38
  Permalink

  Viherpunikkien kommunistista internationaalia?!

  Reply
 • 30.5.2018 at 12:24
  Permalink

  Viherpunikit ovat tyhjämyssyjä.
  Mikseivät muuta Afrikan sarveen halaamaan neenereitä?
  Ps. Jos jostain hiilijalanjäljistä olisivat oikeasti huolissaan Suomen väkilukuahan pitäisi vähentää!

  Reply
 • 30.5.2018 at 17:28
  Permalink

  Suomessa ja Ruotsissa pauhataan Vastarintaliikkeen eli nämä ”natsit” kieltämisestä yhteiskunnassa terroristijärjestönä. Tietääkseni kuitenkaan ihan perusjamppana maailmaa katsovana ei kuitenkaan kyseinen ainakin ”kuluttajansuojalakeja” rikkova poliittinenjärjestö ole räjäyttänyt yhtään pommia, ajanut rekka-autolla väkijoukkoon, joukkoraiskannut / raiskannut tyttöjä, naisia ja poikia yms.
  Mielestäni Vihreä Puolue puolueena pitäisi kieltää yhteiskuntaa suoraan vahingoittavana puolueena sekä yleisen moraalin (sukupuolimoraalin” vastaisena järjestönä muk.luk. tietysti perhevastaisuus, suomalaisviha, rajattoman haittamaahanmuuton kannattaminen, suoraan yhteiskuntaa ja yksilöä vastaan rikollisen toiminnan tukeminen ja kaikkinaisen epäisänmaallisuuden levittäminen ja parjaaminen vain muutamia äkkiä mieleen tulleita asioita listaten.

  Reply
 • 30.5.2018 at 17:51
  Permalink

  Maatalous voikin laittaa lapun luukulle, jos ei ilman tukirahaa yritys pysy pystyssä. Ei muillekkaan yrittäjille makseta noin kovia tukia.

  Käykääpä katsomassa mavin sivuilta huviksenne, paljonko noille maanviljelijöille maksetaan ”sponsorirahoja”.

  Reply
 • 30.5.2018 at 22:08
  Permalink

  Samoin myös sähkö tulee noiden piipertäjien mielestä seinän pistorasiasta, ne kun luulee että ilman ydinvoimaa tulee vallan hyvin toimeen, eivät oikein tajua että vaikka Suomessa joka järvi laitetaan vesivoimalaksi ja kaikki metsät kaadetaan ja tilalle laitetaan joka puun tilalle tuulivoimala, ei sähköä piisaisi edes puolen suomen sähköntarpeeseen.
  Ps, eiköhän joku asiasta tietämätön ala minullekkin ”viisuttaan” vilauttelemaan asiasta, ihan vihjeenä, ei kannata.

  Reply
 • 31.5.2018 at 18:46
  Permalink

  Kuule, Suomessa on metsää 22 miljoonaa hehtaaria. Sitä ei kaikilla Suomen metsäkoneilla, eli ponsseilla, komatsuilla tai john deereillä ihan tuosta vaan kaadeta. Saa ottaa vaikka logsetit ja sampotkin apuun, mutta metsä ei kaatamalla lopu Suomesta.

  Kaikkein pahimpia tuhoalueita metsissä ovat todellisuudessa kaikki luonnonsuojelualueet.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.