Reijo Tossavainen: Demarit räksyttävät ja lupaavat mahdottomia

Yleensä puolueiden kannatus nousee oppositiossa. Nyt demareilla ei ole niin tapahtunut, ja siksi siellä on painettu punaista hätänappulaa. Luvataan yhtä sun toista, kaikkea mahdollista hyvää. Silti kannatusviisari gallupeissa on vain hieman värähtänyt.

Demareiden tavoitteena on olla vaalien jälkeen suurin puolue. Nykykäytönnössä se tarkoittaa pääministeripuolueen asemaa. Siihen siis pyritään keinoja kaihtamatta. Puolueen lupaukset maksuttomasta varhaiskasvatuksesta, perusturvan kohentamisesta, eläkkeiden korottamisesta, ym. maksavat ainakin viisi miljardia. Siis viisi miljardia. Se on järkyttävän paljon aikana, jolloin valtiontalous pitäisi vääntää tasapainoon.

Demarit haluavat samalla, että ennen edellistä vaalikautta annetut lupaukset unohdettaisiin. Kerrattakoon tässä niistä vaikkapa yksi: demarit lupasivat silloisen puheenjohtaja Urpilaisen suulla, että maahan syntyy 100.000 uutta työpaikkaa. Luku toteutui, mutta päinvastoin. Työpaikkoja hävisi samaiset 100.000.

Nyt demarit räksyttävät myös soteratkaisusta ja eivät näe siinä mitään hyvää. Samalla unohtuvat edelliset demarihallitukset. Silloin demarit yhdessä kokoomuksen, vasemmistoliiton, RKP:n, KD:n ja vihreiden kanssa eivät päässeet alkua pidemmälle.

Myös muut puolueet ovat lupailleet yhtä sun toista. Poikkeuksena on perussuomalaiset. Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon aikana linja on ollut hyvin maltillinen. Perussuomalaisten mielestä maassamme on paljon korjattavia epäkohtia, jotka eivät vaadi välttämättä rahaa. Tarvitaan vain halua nähdä tosiasiat ja toimia niiden pohjalta. Esimerkkinä olkoon maahanmuuttopolitiikka. Sen järkevä toteutus säästäisi vuosittain satoja miljoonia euroja ja säästäisi myös monelta muulta harmilta.

…………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

7 thoughts on “Reijo Tossavainen: Demarit räksyttävät ja lupaavat mahdottomia

 • 3.5.2018 at 13:09
  Permalink

  Demarit hylkäsivät kantasuomalaisen työväenluokan etujen valvomisen ja vaihtoivat sen Mauno Koiviston aikana valuuttojen vapauttamiseen, Eurostoliittoon, globalisaatioon, joka on kommunismin korkein aste ja Halosen kaudella monikulttuurisuuteen, josta on koitunut aivan helvetilliset ongelmat nimenomaan köyhimmälle kantaväestölle.
  Demareiden, vihreiden, vasemmiston, keskustan, kokoomuksen, rkp:n ja sinisten ideologia on internationalistinen kulttuurimarxismi ja partakallen talousopit. Käänteisesti tietekin eli julkiset monopolit vaihdetaan yksityisiin monopoleihin.
  Valtamediat maailman laajuisesti ajavat samaa paskaa, jonka arkkitehteina ovat NWO-globalistit jotka haluavat kaikkien maailman maiden olevan heidän yksityisen monopolinsa pelinappuloina.

  Reply
  • 3.5.2018 at 16:06
   Permalink

   Noinhan se on. Meillä on lisäksi varsinainen oppositio-ongelma, kun sielläkin, valekansanmielisten keskuudessa vain hurrataan mustahattuisten MIC&pankkipartakallejen kerhojen sotaisaa ja sortavaa voitonmarssia ja TTIP-&natomyönteisyyttäkin johdossa sekä sen sellaista, aivan kuten ennen loikkausepisodiakin.
   Mikään ei ole vielä todellisuudessa muuttunut eduskuntapuolueiden kentällä.
   Aidosti ratkaiseviin linjoihin kun katsoo niin kaikki on vain ollut ryhmien sisäistä pikkunatinaa.

   Siksi taitaa tässä tilanteessa olla viisainta purra hammasta niin lujaa kuin tarpeen ja äänestää siihen suuntaan mikä ei kurjista kansaa – ehkä jopa kääntää toisinpäin Kesk,Kok&Ps politiikan hirttosilmukat.
   On selvää että oli ne mitkä tahansa suurpuolueista niin piikki ja rajat ovat auki kuin kreikkapaketeissa.
   Torjuntavoittoja siis hakemaan.

   Reply
 • 3.5.2018 at 13:55
  Permalink

  Vihdoinkin joku, joka ajaa pyyteettömästi köyhän eläkeläisen asiaa! No, vaikka nyt ei ehkä pyyteettömästi, niin kuitenkin… tai siis vaikka nyt ei niinkään eläkeläisen tai köyhän, mutta siltikin… tai no, niin no…

  Reply
 • 3.5.2018 at 16:35
  Permalink

  > maksavat ainakin viisi miljardia. Siis
  > viisi miljardia. Se on järkyttävän paljon

  Lillukanvarsia. Todelliset ongelmat eivät ole näissä lupauksissa. Sitä paitsi ei näitä lupauksia kuitenkaan pidetä, jos valtaan päästään. Mutta nämä lupaukset pitävät tämän julkisen keskustelun, koirien räksytyksen, epäolennaisissa asioissa,

  — mutta kuitenkin harhauttavat äänestäjän tekemään päätöksensä epäolennaisten seikkojen perusteella. —

  Todelliset ongelmat ovat siinä valtion budjetin toisessa puoliskossa, VIISIKYMMENTÄ MILJARDIA. Tuosta budjetista 80% koostuu virkamiesten palkoista ja eläkkeistä.

  — Todellinen keskustelu pitäisi käydä valtion nykyisen talouden rakenteellisista ongelmista. Siitä mitä pitäisi tehdä tuolla 50 miljardille! Ei siitä mitä pitäisi tehdä vaikka jokainen tietää, että ei tehdä kuitenkaan.

  Reply
 • 3.5.2018 at 17:05
  Permalink

  Demarit ja varsinkin demareiden syrjäytetty feministi osasto haluaisi pitää Suomea maailman sosiaalitoimistona. Kyllä Suomen omienkin vähävaraisten huolehtimisessa olisi hommaa, rahaa on mutta se menee vieraslajien ylläpitoon. Jos Rinne puhuu vain omista kansalaista, hyväksyn tuon. Myös vähän vanhempien pitkäaikaistyöttömien ”ongelmaan” on pian tultava joku ratkaisu. Itsellä ainakin jo voimat hiipuu ja tein päätöksen että lähden ennen syksyä. NIIN vituttaa tämä nykymaailma.

  Reply
 • 3.5.2018 at 17:33
  Permalink

  Suoraan toimintaan liittyvää asiaa.

  Muistakaa että jos te olette vähänkin aktiivisia henkilöitä, niin te olette todennäköisesti poliisin seurannassa.

  Tarkoittaa käytännössä että teidän autoa ja puhelinta seurataan. Autoon on saatettu jopa laittaa jäljitinlaite teidän tietämättänne.

  Puhelin ja se kenen kanssa te puhutte sitä poliisi seuraa varmasti. Eli ei riitä että suljette puhelilmen kun olette liikkeellä, vaan puhelin on jätettävä pois. Akku irti ja puhelin jonnekin piiiloon.

  Jos teillä on kännykkä mukana ja se on päällä, se lähettää koko ajan GPS signaalia jonka kautta poliisi helposti paikallistaa sijaintinne. Joten akku irti puhelimesta ja jättäkää puhelin jonnekin piiloon.

  Varotoimenpiteitä ei voi koskaan olla liian paljon ennen kuin suora toiminta alkaa.

  Reply
 • 3.5.2018 at 19:54
  Permalink

  Tossavainen tietää, että maahanmuutosta nipistämällä perusturvaan ym. kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tilanteen kohentamisen jäisi varaa. Tämä taisi olla Perussuomalaistenkin alkuperäinen ajatus, mutta Soini & Kumpp. tekivät näistä haaveista lopun.

  Viimeaikaisten kommenttien perusteella Toss. ei ihmeemmin houkuttele äänestämään Perussuomalaisia, vaikka Huhtasaari on siellä edelleen luotettavan oloinen ja pari muutakin. Aika huonolta näyttää nyt tämä maahanmuuttokriittisyyden tulevaisuus ja sitä kautta koko Suomen tulevaisuus.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.