Ministeri Saarikko: Sote-uudistus on mahdollisuus sukupuolten tasa-arvon edistämiselle (video)

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko kertoo oheisella videolla, miksi tasa-arvonäkökulma on otettava huomioon, kun maakunta- ja sote-uudistuksessa tehdään päätöksiä, jotka koskevat sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä.

Lähde: STM

3 thoughts on “Ministeri Saarikko: Sote-uudistus on mahdollisuus sukupuolten tasa-arvon edistämiselle (video)

 • 19.4.2018 at 11:22
  Permalink

  Painukaa jo v**tuun sen tasa-arvonne kanssa.

  Tasa-arvo näkyy oikeen hyvin nuorten miesten syrjäytymisessä ja sitä siis halutaan edistää entisestään. Hemmetin daijut.

  Reply
 • 19.4.2018 at 12:16
  Permalink

  Annikan mielestä Suomen terveydenhuoltojärjestelmän luovuttaminen yksityisille ylikansallisille riistofirmoille on hyvä diili koska sukupuolten välinen tasa-arvo?

  Tätä ideaa Annikan kannattaa markkinoida saudi-arabiaan. Kyseisen persläven tiedot löytää maailman tasa-arvotaulukosta suurinpiirtein 130-140 sijaa Suomen perästä -sieltä sivun alanurkasta. Meille täällä kärkipaikoilla vuosikymmeniä pyörineille Suomalaisille ei lisätasa-arvolle ole tarvetta -asia on kunnossa lisääntyneestä valkoisiin miehiin kohdistuvasta syrjinnästä huolimatta, mutta tämä kyllä kestetään jos naisten meihin kohdistuva vainoaminen saadaan pysymään nykyisellä tasolla.Muuten ministerin Diili oli kieltämättä houkutteleva kaikinpuolin -ainut hieman vaivaamaan jäänyt yksityiskohta oli meille kansallisen omaisuuden poisluovuttaville Suomalaisille tuleva hyöty? Niin, ja se että mitä helvetin tekemistä tasa-arvolla on tässä kansallisomaisuuden varastamisessa? Muuten idea ok! Kukapa ei haluaisi terveydenhoitonsa luovuttamista maksimaaliseen tuottoon pyrkivien suuryhtiöiden käsiin? Kannattaisikohan tätäkin ajatusta viedä sinne lähi-idän suunnalle? Tai vaikka koko sotejengin yhteismuuttoa sinne lämpöisiin maihin-silloin ei tarvitse katsokaas tuoda niitä kultamussukoita tänne ilmaiseen terveydenhoitoon? Se olisi todellinen win – win – win tilanne kaikille.

  Reply
 • 19.4.2018 at 12:44
  Permalink

  Suomessa oli tasa-arvo, kunnes vasemmisto ja kokoomus saivat älynväläyksen kansoittaa maa kehitysmaalaisilla moniosaajilla ja laittomilla maassaoleskelijoilla.
  Nyt jyllää kaksoisstandardit ja kantasuomalainen on ali-ihminen omassa maassaan!
  Kulttuurimarxilainen uuskommunisti puolue kokoomus on enemmän vasemmalla kuin vasemmistoliitto, demarit ja vihreät yhteensä. Internationaalia hoilaten Stubbi, Orpo ja Vapaavuori siirtelevät veronmaksajien rahoja omiin liiveihinsä. Jopa Stalin jää kakkoseksi Kokoomuksen sioille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.