Jussi Halla-aho: Kokoomus haluaa avata rajat halpatyövoimalle

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Facebook-sivullaan Verkkouutisten julkaisemaa sisäministeri Kai Mykkäsen haastattelua.

Haastattelussa Mykkänen vapauttaisi ulkomaisten työntekijöiden tuloa Suomeen. Mykkäsen mukaan tarveharkinnasta tulisi luopua.

Halla-aho siteeraa aluksi haastattelua ja kirjoittaa perään oman kantansa asiaan. Halla-ahon kirjoitus kuuluu seuraavasti:

”Turvapaikanhakija voi käydä töissä ilman työperäistä oleskelulupaa oltuaan Suomessa kolme kuukautta. Jos turvapaikkaa ei myönnetä ja henkilö hakee työperäistä oleskelulupaa, osuu tarveharkinta päälle tässä vaiheessa.”

Ongelma on puhtaasti teoreettinen. OECD-maiden ulkopuolelta tulleista puolet on työttömänä vielä kymmenen vuoden maassaolon jälkeen. Suurin osa turvapaikanhakijoista on somaleja, irakilaisia ja afgaaneja, joiden työllisyysaste on alle 20%. Ongelmat ovat aivan muualla kuin työluvan puuttumisessa.

Todellisuudessa kokoomus haluaa avata rajat halpatyövoimalle. Ruotsin kokemukset ovat varoittavia. Saatavuusharkinnan poistamisen seurauksena työvoiman tarjonta on lisääntynyt lähinnä aloilla, joissa työvoimasta on jo valmiiksi ylitarjontaa. Kehitysmaista tulleet halpatyöläiset eivät pysty elättämään itseään palkallaan, jolloin erotuksen maksaa valtio. Kokoomuslainen käsitys markkinataloudesta on se, että siirretään mahdollisimman paljon julkista rahaa yksityisten toimijoiden taskuihin.

”Erityisosaajat” (kuten intialaiset halpakoodarit) on jo nyt vapautettu saatavuusharkinnasta. Suomeen kyllä pääsee töihin, jos tulijalla on jotain, mitä työmarkkinat kaipaavat.

Tässä kysymyksessä kokoomus valitettavasti saa tuekseen vasemmiston, jolle kelpaa mikä tahansa veruke tuoda maahan kehitysmaalaisia elätettäväksi.

Lähde: Facebook

Katso myös:

11 thoughts on “Jussi Halla-aho: Kokoomus haluaa avata rajat halpatyövoimalle

 • 19.4.2018 at 12:31
  Permalink

  Halla-aho sanoo ääneen sen minkä tavallinen isänmaallinen suomalais juurinen kansa on tiennyt koko ajan.
  Kokoomus on kansainvälisen globalisti-eliitin vasen käsi. Bilderberg, Tri lateral comission, Round Table, , Cauncil on foreign nations, Freemasonry….ym. sanelevat Kokoomukselle pelikortit.
  Kokoomus on ollut jokaisessa hallituksessa uodesta 1987 jälkeen ja tavallinen kantasuomalais väestö on saanut piikkiruoskaa alati kiihtyään tahtiin.
  Jopa rasvanahka duunarit ovat äänestäneet Kokoomusta luullen siten olevansa vähän parempi ihminen kuin se kaveri viereisellä sorvilla.
  Onneksi PERUSSUOMALAISET ottavat jytkyjen jytkyn kevään 2017 eduskunta vaaleissa. Sitten pistetään Suomen mädättäjät oikeudelliseen vastuuseen ja tiilenpäitä lukemaan.

  Reply
  • 19.4.2018 at 14:24
   Permalink

   Hyvä analyysi Kokoomuksesta ja luulisi tämän menevän jo suomalaisten äänestäjien kaalin, mutta ei. Kokoomuksella on myös ilmiömäinen kyky taivuttaa hallituskumppanipuolueet oman agendansa taakse ja saada ne vielä vastaamaan kansaa kurittavista päätöksistä. Sinisten tapauksessa tästä on tehty jo taidetta.

   Reply
 • 19.4.2018 at 12:33
  Permalink

  Näppisvirhe 2019 eduskuntavaaleissa.

  Reply
 • 19.4.2018 at 12:54
  Permalink

  Suomen eliitti on LAHJOTTU pankki-vakuutuslaitoksen toimesta :

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille ”.

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.”

  Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tätä lahjonnalla saatua ”lainsäädäntöä!” on mm. Valtiopetos ; eli PL 118 § ( Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. )

  Tai miljardivarkaus: ”laki 444/2012”; pienyrittäjien miljardiomaisuuden siirtämiseksi pankki-vakuutuslaitoksille EU-stressitestien takia !

  Syyteilmoius lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi on Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty 9. 12. 2005 ! 8 kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

  Reply
 • 19.4.2018 at 13:32
  Permalink

  MIten niin ”vapauttaisi”?? Nehän on jo täälä. Suomessa työskentelee varmaan 6000 intialaista sikäläisillä sopimuksilla. Muut maat päälle.

  Hallitus teksisi hetimiten 10 000 – 20 000 uutta työpaikkaa kun ulkomaalaisten työluvat peruutettaisiin.

  Reply
 • 19.4.2018 at 14:18
  Permalink

  OK. Tällä järkiperäisellä kommentilla Halla-Aho saa melkeinpä anteeksi siunauksensa Tuukka Kurun erottamiselle. On se vain niin harvinaista herkkua kuulla jotain järkevää ja suomalaisia puolustavaa poliitikon suusta.

  Reply
  • 20.4.2018 at 02:46
   Permalink

   Halla on loistava kynämies ja tilastonikkari, sitä ei voi kukaan kieltää MUTTA valitettavasti Jussi ei ole se henkilö joka pystyy Suomalaiset kansana nostamaan pois täältä suosta johon meitä sotketaan jatkuvasti vain syvemmälle ja syvemmälle. Tämä on tilanne nyt ja sen kanssa on elettävä -tärkeintä on muistaa JHA:n viimeviikoiset linjaukset ja ymmärtää että perussuomalaisissa, erityisesti nuoriso-osastossa, on vieläkin liberaalimman lijan kannattajia (lue:PELKUREITA) joiden ainoa tavoite on nousta ylempiin tehtäviin mielistelemällä vihollista ja suvaitsemalla kaiken mahdollisen. Rasisti syytösten ja negatiivisen julkisuuden pelko on ainut mikä ohjaa toimintaa eikä sillä ole enää mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa. Nämä tyypit ovat todella haitallisia Persuille ja kansallismielisille ylipäätään. Syy miksi hyvin alkaneet operaatiot aina kaatuvat.

   Itselleen rehellisen on pakko tunnustaa ettei PELKÄN politiikan kautta maamme tilannetta pysty korjaamaan. Koko järjestelmä on romuna ja EU-diktaattorit määrää KAIKKI tärkeät päätökset Suomessa -olemme kaikista mafiaan kuuluvista valtioista eniten ja helpoiten ohjailtava lypsylehmä, se on kylmä totuus. Syyllisiä ovat kok, kesk, sin ja siksi kaikki energia on suunnattava niiden kimppuun hyökkäämiseen. Vihervasemmiston kanssa kinastelu ja SDP:n tekemisillä öyhötys ei johda mihinkään -rikolliset pitää saada ensin tuomiolle teoistaan.

   Vittumaisempaa vastapuolta mitä meillä kansallismielisillä nyt on ei pysty kuvittelemaankaan. Persut tekevät omaa työtään ja meidän muiden on tehtävä parlamenttaarisen vaikuttamisen ulkopuolella KAIKKI MAHDOLLINEN JA MAHDOTONKIN
   että syke tekemiseen pysyy korkealla. Omia ei pidä arvostella missään nimessä vaikka sille aihetta olisikin. Hyvä nyrkkisääntö on ”älä lyö koskaan itsestäsi oikealle” eli omaa mielipidettä jyrkempää linjaa ei koskaan, ikinä, milloinkaan pidä arvostella. Jos kaikki toimii näin suunta pysyy oikeana.

   Reply
 • 19.4.2018 at 16:07
  Permalink

  Kekkonen lausui viisaat sanat jo aikoinaan: Kokoomusta EI pidä päästää ikinä hallitukseen!

  Reply
 • 19.4.2018 at 17:53
  Permalink

  Tuo on tietty kauan. EU:n globalistit, NWO ja Bilderberg -kokoustajien tavoitteena on juuri tämä. Ja onpa EK:kin ollut kohkaamassa saman asian kanssa vesi kielellä jonakin eldoradona, joka toisi valtavan rahatukon ja onnen heille. Halpatyövoima on halpatyövoimaa. Jo sanonta ettei halvalla saa kunnollista pitää paikkansa tässä asiassa aivan kuten tuotteidenkin kohdalla. Työn laatu heikkenee ja näin lopputulokset ovat katastrofaaliset, jotka tulevat vaatimaan ihmishenkiä jo lyhyellä aikavälillä, puhumattakaan pitkästä ihmishenkien menetyksiä. On olemassa käsiten ”kallis säästäminen” ja tässä on kysymys juuri siitä. Paskan korjaaminen maksaa maltaita, jos se tehdään kunnolla, saatika niin, että kyseinen hazardi tehdään samalla ”ammattitaidolla” ja ”työmoraalilla” kuin ensimmäistäkin kertaa tulevat kerrannaisvaikutukset olemaan tähtitieteellisiä summia. Tästä jäi täysin pois ne henkilövahingot kuolemantapauksina, loukkaantumisina, insfraktruktuuri- ja logistiikkatappioina, jotka vaikuttavat tuottavuuteen koko kansantaloudessa aivan samoin kuin luonnononnettomuuksien ollessa kyseessä.
  Kusipäiset kokoomuslaiset, jotka palvovat rahaa ja pyrkivät yhteiskuntajärjestelmään, jossa voidaan äärikapitalismilla kumuloida pörssivoitot kvarttaalitaloudella ja pikavoittoina aivan samoin kuin siipikarjan tai lihakarjan teollisessa tuottamisessa vauhdilla, jossa elävät olennot eivät ole kuin elottomia ”yksikköjä”, joita ei tarvitse kohdella inhimillisesti ja arvokkaasti siten, ettei tuoteta tarkoituksellisia kärsimyksiä. Eläinsuojeluaktivistit käyvät sutena maanviljelijöiden kimppuun syyllistäen heidät suurmaatalouden ylläpitämisestä, mutta samalla unohdetaan se sivuseikka, että EU itse ja kansainväliset ylikansalliset elintarvikemarkkinat vaativat tällaista yrityskulttuuria. Eikä EU Suomessa voi enää mitenkää pärjätä kuin suurilla karjamäärillä ja peltopinta-aloilla. Eikä syytettyjen penkiltä välty edes se asiaskaan, joka lopulta ostaa marketeista ruokaa, sillä kuluttajat eivät pistä pahakseen, jos elintarvikkeet eivät ole kalliita, sillä näin asian ollessa niillä joilla on sellaiset tulot ettei ruokakustannukset vie leijonanosaa, silloin rahaa jää muuhun kulutukseen ja elämyksiin enemmän.
  Se, että Neuvostoliito ja kommunismi kuoli. Vapautti kapitalistit kommunismin pelosta, joka vallitsi koko kylmän sodan ja täällä Suomessa aina 1960-luvulta lähtien päättyen 1980-luvun lopussa kommunistisen suurvallan luhistuessa omaan mahdottomuuteensa loppuun ajettuna. Varsinkin 1970-luvun alussa ja edellisen vuosikymmenen lopussa vaikutti Repo-radio ja taistolaiset äärikommunistit, jotka saivat täkäläiset kapitalistit ja työnantajaliitot pelkäämään henkensä edestä aina pääomiensa menettämiseen, joka olisi toteutunut bolsevikkien v. 1917 Lokakuun vallankumouksen esimerkin mukaisesti, jolloin porvarit olisivat pyyhityt tämän maan kannenpäältä joukkohautoihin.

  Reply
 • 21.4.2018 at 06:16
  Permalink

  Uudenkaupungin autotehtaalata lähtee joka kuukausi 50 henkilöä ja jatkuva työvoimapula. Miksiköhän, miksi ihmiset eivät viihdy tässä hehkutetussa työpaikassa.

  Reply
 • 21.4.2018 at 15:34
  Permalink

  Sepä tulee onkin ”hauskaa”, kun duunari hermostuu ja laittaa dirikana ja hallituksen oranssiin lappuhaalariin teeveeseen esiintymään ennen suurta sessioita niin tulee heille ikävä perinteisiä ay-liikkeitä ja lakkoilijoita. Tietenkin parhaassa vaiheessa voi olla että tuo duunari osio jää pois ja uudet tulijat onkin heti siellä johtoasemissa pomojen ja hallituksen yläpuolella jne.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.