Kolumni: ”Kansamme kuolema on poliitikkojemme hiljaisuudessa hyväksymä”

Vuosia sitten näin sähkökaappiin liisteröidyn julisteen jossa otsikossa mainittu lausahdus oli. Se on jäänyt mieleeni, koska silloin en täysin sisäistänyt sitä viestiä, jota se yritti välittää. Nyt, vuosia myöhemmin, se on avautunut kaikessa karmeudessaan:

Suomi ja suomalaiset tulevat katoamaan maan päältä, mikäli kehitys jatkuu nykyisen kaltaisena. Kyseessä ei ole ideologisesti perusteltu ja motivoitu pelotteluyritys, vaan puhtaasti matemaattinen fakta. Eri kansallisuuksien virta on jatkuvasti voimistunut ja kun lasketaan yhteen sekä maahantulijoiden lisääntymisnopeus että uusien ”lisääntyjien” maahantulotaajuus, puhutaan noin sadasta vuodesta, ehkä hieman yli, riippuen siitä kuinka vihamielistä tänne tuleva väki on ja kuinka jyrkkä on suomalaisten lisääntymiskyvyn lasku.

Tätä kaikkea vauhdittaa se, ettei kansalla ole halua tai kykyä toimia yllä mainittua vastaan. Se ei ole tarpeeksi yhtenäinen jotta se voisi syrjäyttää vahingolliset poliitikot, se ei ole tarpeeksi lisääntymiskykyinen pysyäkseen elinvoimaisena eikä se näe valheita ja uhkia poliitikkojen maalailemien taivaanrantojen takana. Kansa on liian sinisilmäistä ja näennäisen tyytyväistä ryhtyäkseen aktiiviseen toimintaan nykyistä menoa vastaan.

Nähdäkseni tulevat vaalit, etenkin eduskuntavaalit ovat äärimmäisen tärkeät kansamme tulevaisuuden suhteen. Jos maahantulijoiden virtaa ei saada tyrehdytettyä, jos kansallista omaisuutta ei saada pysymään kansakunnan omassa taskussa, jos kansa ei herää ilmeisiin ongelmiin, on tuo mainittu reilu sata vuotta yläkanttiin arvioitu. Jos vapaakauppasopimuksia (mm. CETA, TTIP) ei saada lopullisesti kuopattua ja järjettömiä NATO- ja EU-yhteyksiä katkottua, voi tilanteen julma kehitys nopeutua entisestään. Suomi maksaa miljardeja saadakseen kuulua Euroopan unioniin, kymmeniä miljoonia saadakseen kuulua YK:hon ja vielä erikseen kymmeniä miljoonia rahoittaakseen YK:n ”rauhanturvajoukkoja” jotka todellisuudessa vain lisäävät pakolaisten määrää ja niin edelleen. Jos NATO keksii aloittaa sodan itänaapurimme kanssa, isäntämaasopimus varmistaa, että Suomi on valinnut puolensa ja me maksamme viulut! Isäntämaasopimukseen nimittäin on kirjattu, että kaikki tulkinnat tekee NATO-osapuoli, ei Suomi. Me… Kirjaimellisesti ME, kansa, maksamme siitä, että saamme kellua ylähuulta myöten kusessa, myös tulevaisuudessa!

Todellakin, Suomi maksaa esimerkiksi siitä, että pohjoismaiden investointipankki on sijoitettu tänne. Kyllä, noin 11 500 000 euroa vuodessa. Kuitenkaan Oy Suomi Ab ei maksa pikkutytön elintärkeitä lääkkeitä tai riittävän laadukasta hoitoa ja arvokasta vanhuutta ikääntyneille ja sotaveteraaneille. Suomi maksaa tänne käsi ojossa tulevien lähi-idän vahvistusten ylöspidon, mutta se ei anna kattoa pään päälle tuhansille ja taas tuhansille kodittomille tai hanki työpaikkoja puolelle miljoonalle työttömälle! Johtajamme ei välitä tästä kansasta, eikä kansa tunnu välittävän itsestään edes sen vertaa että vaihtaisi johtajat.

Suomea ja kaikkea sitä, mitä 100 vuoden aikana on rakennettu, ajetaan systemaattisesti alas.

Me emme merkitse paskan vertaa, jos emme itse tee itsestämme merkityksellisiä! Kansaedustajia on 200. Yli 5 000 000 suomalaista on parlamentaarisen päätöksenteon ulkopuolella, se tarkoittaa sitä, että kansalla on valta!

Petri Perta

8 thoughts on “Kolumni: ”Kansamme kuolema on poliitikkojemme hiljaisuudessa hyväksymä”

 • 9.3.2018 at 15:38
  Permalink

  Siinä tämänhetkinen tilanne erittäin hyvin tiivistettynä. Suomen kansan pahimmat viholliset löytyy omien päättäjien ja virkamiesten joukosta -suomenruåtsalaisten osuus tässä maanpettureiden joukossa on varsin merkittävä.

  Reply
 • 9.3.2018 at 16:10
  Permalink

  Me, jotka luemme tätä sivustoa, voimme vaikuttaa vaaleisssa! Jonkin verran voi vaikuttaa myös keskustelunaloitukset vaikka naapureiden kanssa!

  Reply
 • 9.3.2018 at 16:48
  Permalink

  Älkäämme ikinä äänestäkö eduskuntaan itsekkäitä Bilderbergin eliitin lahjottavissa olevia vähä-älyisiä paskiaisia!

  Reply
 • 9.3.2018 at 17:31
  Permalink

  Niin mikä herättäisi kansalaiset ”dogmaattisesta unesta” eli aivopesusta.

  Ainoastaan moraalinen vallankumous, jossa yksilöllä on oikeus tavoitella omaa etuaan, elää omasta puolestaan.

  – kyseenalaistaa tulonjakopolitiikka (vaurauden uudelleenjako enemmän tuottavilta vähemmän tuottaville)
  – purkaa myytti julkisista palveluista ettei mikään muu voisi niitä tuottaa kuin valtio
  – murtaa uhrautumismentaliteetti kuvitteelliselle yhteiselle hyvälle eli pakkoyhteisöllisyydelle (kollektivismi)

  Reply
 • 10.3.2018 at 22:45
  Permalink

  Suomi ja Eurooppa on tuhon oma ellei näitä maanpettureita saada pois vallasta.
  Tässä entinen EU komissaari, nykyinen Suomen Pankin pääjohtaja, vapaamuurari Erkki Liikanen, mahdollisesti Tiitisen listalla.

  Sellainen tieto liikkuu että Erkki Liikasen toinen tytär olisi joutunut raiskatuksi, siis monikulttuurin rikastamaksi.

  Tämä loinen nostaa valtion, eli veronmaksajien piikkiin yli 20 000 euroa kuukaudessa palkkaa! Mistä hyvästä? Paskan puhumisesta. Eihän Suomella ole edes omaa rahaa enää!

  https://www.youtube.com/watch?v=5doqNxh0WGE

  Reply
 • 17.12.2020 at 07:50
  Permalink

  Käytännössähän Suomea johtaa jengi joille lapsiin kohdistuva kaikenlainen, kaikkein helvetillisinkin kidutus ja harmi on hyväksyttävä asia josta he eivät koskaan valita tai puhu eivätkä paljasta kun kaverinsa ovat niissä saatananapalvontatouhuissa mukana.

  Päinvastoin, kun tuhannet ja tuhannet tyttäremme kituvat arjessaa tummien miltei vuorokauden ympiri tapahtuvan taharrush-stalkingin otteessa, nämä päättäjät tahallaan tuovat näitä laiva- ja lentokonelasteittain lisää joka kuukausi.

  Nyt on erikoinen aika. Käteinen raha voi olla historiaa jo ensi vuonna. Alla linkissä yksi näkemys muiden joukossa siitä minkälainen arki meitä odottaa keskiluokan hävittyä Suomesta toimenpiteiden seurauksena:

  thetruthisthelight.home.blog/2020/10/08/qfs-the-quantum-financial-system-this-is-what-you-need-to-know-the-truth-about-the-qfs-system/

  Reply
 • 17.12.2020 at 17:20
  Permalink

  Kuolemaa pukkaa.

  WHO on de fakto tänään Bill Gatesin rahoittama globalistisen ryöstö- ja vallankaappaustoiminnan helvetinkoneisto. Se on asettanut nyt itsensä kokonaan parlamentaarisen yhteiskuntjärjestyksen yläpuolelle, tyrannian moottoriksi pakottamaan muun muassa lapsemme vapaaksi riistaksi näille pedoroistoille. Bill Gates itse oli Epsteinin kamu, eikä siinä kaikki. Sama pahuuden helvetti löytyy koko tuosta kommunistista covid-terroria yhteiskuntaamme nyt toteuttavasta kabalista.

  mvlehti.net/2020/12/17/who-viranomaisten-tutkittava-ja-eristettava-perheet-voimakeinoin-aika-reagoida-lakiesitys-on-jo-eduskunnassa/

  Reply
 • 18.12.2020 at 14:06
  Permalink

  On mahdollista että NATO tulee nappaamaan ”Enemies of State” joilla on korkea asema nyt Suomen valtakoneistossa. Saa nähdä mitä valtioterroria avoimesti harjoittava maamme valtamedia tulee kirjoittamaan silloin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.