AFD-poliitikko erosi puolueesta ja aloitti islamin uskonnon

Saksalaisen AFD-puolueen poliitikko Arthur Wagner on eronnut puolueesta. Wagner kertoo syyksi henkilökohtaiset syyt.

Wagner kertoo julkisuudessa, ettei puolue ei ole painostanut häntä eroamaan, vaan puolue kannattaa uskonnonvapautta. Eroaminen oli miehen mukaan hänen oma päätös.

Wanger on julkisuudessa sanonut, ettei islam kuulu Saksaan. CCN on yrittänyt saada tuloksetta haastattelua Wangerilta asiaan liittyen.

AFD:n tiedottaja Andreas Kalbitzin kertoo olleensa yllättynyt päätöksestä, koska Wanger on ollut erittäin aktiivinen poliitikko puolueen kristillisellä puolella. Kalbitzin myös kertoo, vaikka Saksaan on hyvin integroitunut useita muslimeja, islam ei silti kuulu Saksaan ja sotii maan kulttuuria vastaan.

Lähde: CNN

3 thoughts on “AFD-poliitikko erosi puolueesta ja aloitti islamin uskonnon

 • 24.1.2018 at 23:06
  Permalink

  Minä syytän rokotteita ja televisiota.

  Reply
 • 25.1.2018 at 02:29
  Permalink

  Luulen että kaveri tajusi kuinka rankkaa on taistella psykoosissa olevia suvakkeja vastaan ja ajatteli että miksi ei ulvoisi sutena mutta kovempaa. Nythän hänelle tulee automaattisesti suoja rikoksista saatavia tuomioita vastaan sekä avokätinen ilmainen ylläpito. Suvakkivosut vielä kilpailevat kuka saa tarjota hänelle puhallustyön.

  Hän valitsi rikkauden ja helpon elämän. 🙂

  Reply
 • 25.1.2018 at 05:30
  Permalink

  Katto korkealla ja seinät levällään kuten Suomen persujen touhu. Mukaan tulee kaikkea epämiellyttävää sakkaa joka tukkii puolueen ja kostautuu myöhemmin. Kuten kommarit, matujen hyysääjät ja juutalaiset ovat näyttäneet. Näiden ja riitojen,tappelujen takia nämä puolueet eivät ikään nouse merkittävään asemaan. Kustaan omaan pesään sen kun keritään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.