Alcatrazista vuonna -62 paennut mies kirjoitti kirjeen FBI:lle

Vuonna 1962 pakovarmasta vankilasta pakeni kolme miestä. Nyt FBI julkaisi kirjeen jonka on lähettänyt Alcatrazista paennut John Anglin.

Anglin pakeni vankilasta veljensä Clarencen ja Frank Morrisin kanssa. Pako tapahtui käyttämällä hyväksi vankilan käytäviä seinien sisällä ja purjehtimalla pois saarelta. Vartijoita huijatakseen miehet tekivät saippuasta muotit, jotta vanginvartijat luulisivat miesten nukkuvan sängyissään.

Purjehdusta San Franciscon lahdessa pidettiin lähes mahdottomana kovan merenkäynnin vuoksi ja vuorovesien, mutta miehet onnistuivat selviämään siitä.

Karanneistä miehistä John on ainoa elossaoleva kirjeen mukaan. Veli Clarence kuoli vuonna 2011 ja Frank vuonna 2005. Anglin veljekset tuomittiin vankilaan alunperin pankkiryöstöistä.

John sanoo kirjeessä olevansa huonossa kunnossa ja 83-vuotias syöpäpotilas. John kertoo, että voisi hyvinkin istua vuoden tuomion siitä, että saisi hoitoa syöpää vastaan. Mies sanoi viettäneensä aikaa Seattlessa monia vuosia sen jälkeen, kun hän oli paennut San Franciscon vankilasta. Tämän jälkeen hän muutti Pohjois-Dakotaan kahdeksaksi vuodeksi ja lopulta päätyi Etelä-Kaliforniaan.

Kirje on lähetetty FBI:lle vuonna 2013, mutta on julkistettu vasta nyt kuluvalla viikolla. FBI:n tutkijat ovat tutkineet kirjeen aitoutta, mitä ei ole pystytty varmistamaan.

Lähde: Metro.co

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Alcatrazista vuonna -62 paennut mies kirjoitti kirjeen FBI:lle

 • 24.1.2018 at 23:11
  Permalink

  Koskan nyt sionistit tunnustaisivat jotain minkä ovat munineet. No, ehkä kirjoittaja on jo kuollut, kuka ties.

  Reply
 • 25.1.2018 at 05:33
  Permalink

  Olen sata varma että nuo selvisivät vapauteen. Sen ajan kekseliäitä veikkoja ja ansaisivat vapautensa ja koska eivät olleet kuin ”tavallisia” wanhanajan varkaita. Ei raiskaajia, lapsiin sekaantujia ym. pohjasakkaa kuten tänä päivänä on vankiloissa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.