Tukholman metroaseman räjähdyksessä yksi kuollut

Toistaiseksi syyksi on veikattu kranaatti-iskua mutta poliisi on vielä vaitonainen tutkinnan edistymisestä.

Iskussa kuoli yksi ihminen ja toinen loukkaantui. Isku tapahtui Varby Gardin metroasemalla, Tukholmasta hieman etelään.

Kuollut 60-vuotias mies poimi silminnäkijöiden mukaan jonkun kranaattia muistuttavan esineen maasta, joka räjähti välittömästi. Haavoittunut on 45-vuotias nainen joka sai räjähdyksessä kasvoihinsa haavoja.

Mikään ei viittaa pariskunnan olleen iskun takana, eikä ole tietoa kuinka räjähde oli päätynyt asemalle.

Toistaiseksi terrori-iskusta ei ole viitteitä.

3 thoughts on “Tukholman metroaseman räjähdyksessä yksi kuollut

 • 7.1.2018 at 17:53
  Permalink

  Ei mitään nähtävää, hajaantukaa, ihan tavallinen kaupunkiräjähdys vain, uusi normaali.

  Reply
 • 7.1.2018 at 17:56
  Permalink

  Myöskin Suomen valtamedia on hyvin ”vaitonainen asiasta” hamaan loppuun saakka. Mitä nyt, jos tämä raatokärpästen valtakunta joskus saa ympärilleen tervettä lihaa, seikkaperäinen selvitys ”sattumuksesta” (rähmispossu-vainaa) voidaan lukea historiankirjoista.

  Reply
 • 7.1.2018 at 19:21
  Permalink

  Tämä on ilmeisesti juuri sitä värinäättöriä mitä paskatarina-golum-nisti Haapala muiden psyykkisesti epävakaiden araboislamofiilien kuten Vilkumaa, Kela, Halonen ja se yksi kokovartalon löysä kyrpä tv-visan näsäviisas jurripappa jonka nimeäkään en onneksi enää muista, kaipaavat Suomen paikat märkinä ja kieli pitkänä.

  Ihanan monikulttuurista. Niin fantastisen monikulttuurista. Kyllä se sittenkin on todellinen rikkaus tämä monikulttuuri. Ihanaa saatana.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.