Kolumni: Timo Haapalan henkilökohtainen sodanjulistus Huhtasaarelle oli rimanalitus jopa iltapaskalta

Monet ovat varmasti huomanneet ”politiikan toimittaja” Timo Haapalan iltasanomissa julkaiseman kirjoituksen jossa tämä esimerkiksi vertaa Laura Huhtasaarta italiassa hallinneeseen diktaattori Benito Mussoliniin ja lyttää tämän mainiten ”asiaosaamisen olevan kauniisti sanottuna Huhtasaaren heikko lenkki”. Toki Haapalan asenteelliset ja propagandalta löyhkäävät kirjoitukset, sekä haastatteluiksi naamioidut ”poliittiset teloitusyritykset” ovat aina olleet kotimaisen median lähestulkoon alinta sontaa, mutta totaalinen rimanalitus tuli mielestäni viimeistään Mussolini-vertauksessa.

”Huhtasaaren näkemykset ja esiintyminen tuovatkin mieleen tyylin, jolla Benito Mussolini nousi valtaan 1920-luvulla Italiassa. Se, mikä toimi 1920-luvun Italiassa, ei silti ehkä toimi 2018 Suomessa. Populismillakin on rajansa.”

Tällaista, suoraan sanottuna paskaa kirjoitetaan ”Suomen suurimmassa uutismediassa”. Sama Sanoma-konserni on mukana päättämässä, mitä tässä maassa on journalistin sopivaa kirjoittaa. Tottakai julkisen sanan neuvosto on osoittautunut suoranaiseksi vitsiksi, mutta tuota vitsiä mielestäni alleviivaa se, etteivät edes sen jäsenien työnantajat kykene valvomaan edes omia työntekijöitään niin, ettei aivan kaikki kaiken maailman ”politiikan toimittajien” mielentuotteena työstämä ripuli valuisi ihmisten silmien eteen.

Haapalan henkilökohtainen sodanjulistus Huhtasaarelle toteutuu tämän poikkeamattoman kriittisessä linjassa, jonka kautta vaahdotessaan hän ei löydä yhtäkään hyvää aspektia Laura Huhtasaaresta. Kuitenkin, esimerkiksi mtv:n vaalikoneen perusteella 40% suomalaisista on päälinjoittain Huhtasaaren kanssa samaa mieltä. Maikkari itseasiassa otsikoi asian seuraavasti: ”Laura Huhtasaari ylivoimainen ykkönen – näitä ehdokkaita MTV:n vaalikone on suositellut eniten”.

Haapala toteaa kirjoituksessaan myöskin: ”Nykykannatus on taatusti pettymys sekä persuille että Huhtasaarelle itselleen. Parempaa odotettiin, mutta kansa – josta PS niin mielellään puhuu – ei tunnu ymmärtävän ehdokasta, joka ei vakuuta asiaosaamisellaan.” Hän siis kertoo sinisilmäiselle kansalle, ettei kansa ymmärrä Huhtasaarta, vaikka 40% MTV:n, joka eittämättä on Suomen kärki-mediataloja, vaalikoneen tehneistä sai tulokseksi perussuomalaisten Laura Huhtasaaren? Olisiko Haapala nyt käynyt niin, että olet sokaistunut oman ideologisen kuplasi loisteesta ja alkanut uskomaan omia, tyhjiä lässytyksiäsi? Minusta nimittäin näyttää siltä, että kansa ei ”ymmärä” sinua ja mielipiteitäsi. Toisin sanoen, kansa ei usko mitä sinä sanot, se pitää sinua valehtelijana.

Toki vuosi on ollut näille info-sodan erikoisjoukoille erityisen vaikea… Esimerkiksi Trumpin presidentiksi valinnasta ei olla päästy vieläkään yli, vaan viikottain saa lukea kuinka ”Hillary olisi voittanut jos… Hillary olisi ollut parempi jne…”, tämän päälle vielä Ranskan vaalit Le Peneineen jotka Haapala muuten nosti myöskin esiin ja nyt vielä Laura Huhtasaari! Ja Väyrynen!

PERUSSUOMALAISTEN presidenttiehdokas Laura Huhtasaari oli puolueen yritys saada Suomen presidentinvaaleihin vastine Ranskan Marine Le Penille.
Ei vaan toimi.
Marine Le Pen pääsi Ranskan viime vuoden presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle saatuaan 21,9 prosenttia äänistä. Toisella kierroksella hän hävisi 33,9 prosentin kannatuksellaan Emmanuel Macronille.
Huhtasaaren kannatus on Helsingin Sanomien tuoreimman gallupin mukaan kolme prosenttia.”

Tässä sitä on, huippu-politiikan toimittajan järjen juoksua…

Petri Perta

 

 

18 thoughts on “Kolumni: Timo Haapalan henkilökohtainen sodanjulistus Huhtasaarelle oli rimanalitus jopa iltapaskalta

 • 7.1.2018 at 14:36
  Permalink

  Käskystä Haapala kirjoittaa tarinoitaan -täysin tietoisesti työstettyä propagandaa johon on tullut ylempää käskytys. ”Sen lauluja laula kenen leipää syöt” -Haapalan leipä on peräisin globalisteilta. Hyvästä mustamaalauksesta saa vielä voitakin sen päälle…

  Reply
 • 7.1.2018 at 14:53
  Permalink

  Haapala on aivovamman pienenä saanut koulukiusattu, kuten se toinen idiootti, Enpaska toisessa iltapäivä roskalehdessä. Tai sitten niitä on kannettu jenkkikassissa lapsena ja ei ole kantojen kohdalla muistettu nostaa.

  Reply
 • 7.1.2018 at 15:15
  Permalink

  Jos minua verrattaisiin Mussoliniin tai Hitleriin niin olisin otettu. Molemmat olivat isänmaallisia ja nostivat maat taloudellisesta ahdingosta vahvoiksi pelureiksi kansainvälisille kentille. Italialaisilla ei vain ollut fasismissaan uskontoa mukana, joka kansallissosialisteilla oli.

  Reply
  • 7.1.2018 at 17:30
   Permalink

   Kyllä. Tarvetta olisi samankaltaisille johtajille jos Suomi (tai se mitä enää on jäljellä) aiotaan vielä pelastaa globalistien kynsistä. Vähempi ei riitä sillä tilanne on päässyt jo liian pahaksi eikä sitä pipertelyillä pysty normalisoimaan.

   Reply
 • 7.1.2018 at 15:36
  Permalink

  Ihmisiä taitaa vielä hämmentää ajatus että ovatkin samaa mieltä isänmaallisen ehdokkaan kanssa jota globalistieliitin lahjomat seteliselkärankaiset poliitikkomme ja mätä media kilvan haukkuvat populistiksi, äärioikeistolaiseksi, rasistiksi, natsiksi ja ulkomaalaisvastaiseksi.

  Reply
  • 7.1.2018 at 18:27
   Permalink

   Juuri näin on. Kansalaisille alkaa vähitellen selvitä karu totuus EUsta ja sen päämääristä. Sama huomataan, President Sauli Niinistön kyseenalainen rehellisyys, Suomen suurimman ongelman,eli maahatutettujen muslimien tuonnin suomeen, hyväksyminen.
   Näitä raiskaaja /alistajia kun on tänne Pohjolan perälle suunniteltu aluksi se 1,8 miljoonaa, jotka ,Jyrki Katainen,kokoomus,on ilmoittanut EUn / komission tänne kuskaavan..noin niinkuin alkupaloiksi.Siksi on tärkeää, että kummityttöään paneskelevaa,Sauli Niinistöä,ei valita presidentiksi.(Eikä ketään muutakaan suvakkia)
   vaan..Laura Huhtasaari..nro.(5)

   Herätkää Suomalaiset..Tilanne on vakava..oikeasti.

   Reply
   • 7.1.2018 at 19:39
    Permalink

    Vakavin paikka vuoden 1944 suurhyökkäyksen jälkeisenä aikana. Nyt hyökkkääjä tulee eri suunnasta ja (toistaiseksi) ilman aseita mutta päämäärä on sama -Suomen haltuunottaminen. Etulinja eli päättäjämme ovat jo antautuneet eikä tilanne näytä hyvältä. Jos asialle on aikomus tehdä jotain niin se on tehtävä NYT!

    Reply
 • 7.1.2018 at 18:26
  Permalink

  Mitä tulee tähän vessanseinäkirjoittelijaan haapalaan, joka on mieheksi vetelä paska, joka ei edes ”pystyssä” pysy, joka on vielä EU:n eunukki ja juutalaisten pankkiirien perseiden pyyhkijä ikuisella ”serlallaan” eli ”lambin pehmeällä” kielellään lipsutteleva sekunda ”jeeves” on alittanut itsensä jo lukuisia kertoja tekohauskalla sekä epäasiattomuuksien vyörytyksellä ”toimittajan työssään” kuvitellen olevansa ilmeisen ammattitaitoinen ”instituutio” jolla on asiantuntemusta ja pitkänlinjan kokemusta suomalaisesta politiikasta, jotka tekevät hänestä kiveen hakattujen analyysien ja tulkintojen tekijän kuin tangon suuren legendan Olavi Virrasta konsanaan.
  Tämä jo säännöllisesti ja varmasti laukalle sortuvan politiikantoimittelijan aikaansaamat virtuaalitodellisuuteen perustuvat näyt asemoituvat samaan kastiin kuin koko yhteiskunnan muidenkin ”vaikuttajien” ja ”asiantuntijoiden” tyhjän päällä olevat hengentuotteet, joita kuulevat päiväkotitädit ja -sedät tavantakaa hoitaessaan 4-5-vuotiaita lapsia sillä erotuksella, että näillä tärkeää työtä tekevät aikuiset sentään joskus kuulevat sellaisenkin älynväläyksen, joita vain lapsi voi päässään kehitellä, jotka ovat ”neitseellisyydessään” perin kummastuttavia ja jopa järkeviäkin kaiken hyvän lisäksi.
  Timo Haapala tekee mitä parhainta vaalityötä Laura Huhtasaarelle, sillä syvän kansan rivit ja hiljainen enemmistö omaavat sellaista maalaisjärkeä ja kosketusta todellisuuteen, jota tyhjäpäisen etelän kaupunkien kasvatit eivät voi edes ostaa rahalla, kuten ei myöskään arvostusta itselleen, sillä kuten Isossa Kirjassa kerrotaan Jumalan käden kirjoittaneen seinään sanat: ”Olen sinut punninnut ja köykäiseksi havainnut.” Kerrottakoon, että tuon tuomion saanut korkea hallitsija kuoli vielä samana iltana.
  Eihän näitä tarvitse uskoa, mutta ei tuo nyt aivan ”pahkasikaa” ollut.

  Reply
  • 7.1.2018 at 23:03
   Permalink

   Tää Haapala on pikkunilkki ja häpöttäjä,eikä moisella surkimuksella ole sitä ns.Selkärankaa lainkaan.
   Muutenkin on yhdentekevä suunsoittaja.

   Reply
  • 8.1.2018 at 09:29
   Permalink

   En myöskään pidä haapalasta mutta. Eikö se iso kirja /totuus sano myös että jotka juutalaisia kiroaa niitä Jumala kiroaa ja jotka siunaa niitä Herra siunaa.. onko todella ne pankkiirit juutalaisia joihin viittaat? Olemme saaneet juutalaisilta mm raamatun ja pelastuksen mahdollisuuden..eli olemme velkaa tälle lähi-idän ainoalle demokratialle..

   Reply
   • 8.1.2018 at 21:25
    Permalink

    Tälläkertaa olisi tarjolla uutta maailmanjärjestystä -ja minä sanon sille kiitos ei!

    Juutalaisten pitäminen jonain ihmeellisinä ”valittuina” on yksi käsittämättömimmistä asioista mitä maailmasta löytyy. Objektiivisesti luettuna edes raamattu ei käske tekemään näin -silti kristityiksi itseään väittävät palvovat tätä hyvin hämärää (((kansanryhmää))) kuin itse Jumalaa.

    En pysty ymmärtämään mihin moinen idiotismi perustuu?

    Reply
 • 7.1.2018 at 20:43
  Permalink

  Tuollaista se sitten on kun kaikki paskat päästetään riipustelemaan lehteen ja jotka kaiken lisäksi luulevat olevansa huomattavasti ylempänä suurinta osaa kansaa. Vanhempi kaarti muistanee 1960-1980 luvun lopun ns. taistolaiset. Taistolaiset ne katsoivat oikeudekseen uhkailla aivan tavallisia ihmisiä julkisesti, että se tulee Siperian leirille lähtö kunhan Neuvostoliitto valtaa Suomen ihan tässä lähiaikana. Tuo visvasyylä on juuri sitä samaa roskajoukkoa. Ja Wikipedia tietää visvasyylästä seuraavaa: ”Haapala palasi helmikuussa 2017 Ilta-Sanomiin politiikan erikoistoimittajaksi. Sitä ennen hän toimi lokakuuhun 2016 asti MTV:n politiikan- ja taloustoimituksen päällikkönä.” Voi vain ihmetellä, että millä ihmeen perusteella tuo visvasyylä on valittu Mtvn politiikan ja taloustoimituksen päälliköksi? Varmaan oli iloinen ilmapiiri kyseisessä työpaikassa tuon visvasyylän aikana. Mitään mitä kouluja tuo visvasyylä olisi käynyt ei löydy ainakaan vähäisellä hakemisella, eli visvasyylä on mitä ilmeisemmin saanut työpaikkansa aina jäsenkirjan perusteella ja Sirola opiston käynnillä. Suomen Uutiset kirjoitteli tässä taannoin tuosta visvasyylästä aika arvostelevaan sävyyn hyvän artikkelin. Sen voi lukea tuolta:
  https://www.suomenuutiset.fi/laura-huhtasaari-joutui-opastamaan-kokenutta-politiikan-toimittajaa-timo-haapala-ymmartavinaan-sarkasmia-suoran-demokratian-periaatteita/

  Reply
 • 7.1.2018 at 20:56
  Permalink

  ihmettelin Haapalan ulosantia .Sitä tuli nopeasti ja paljon ,oli kuin ulkolukua vähän haiskahti ,missä asiallinen käytös ?Huhtasaari oli aasiallinn ,vaikka toimittaja yritti ärsyttää ,jyvät kuitenkin satoivat Huhtasaaren laariin ..

  Reply
 • 7.1.2018 at 23:11
  Permalink

  Puppeli pojan olone pahoin.Kiukutteleki 24/7

  Reply
 • 7.1.2018 at 23:20
  Permalink

  Olette te elämäänne kyllästyneitä ja vanhoihin aikoihin jämähtäneitä, ette osaa muuta kuin haukkua.. Onneksi haukkuva koira ei pure (nyt en siis väitä että olisitte koiria)

  Reply
 • 8.1.2018 at 08:29
  Permalink

  Huhtasaaren kannatus on niin yllättävän kovaa, että näitä suvakkien ja kommarien paniikinomaisia itkupotkuraivareita tullaan näkemään varmasti viihdyttävä määrä lisää.

  Reply
 • 8.1.2018 at 09:34
  Permalink

  Juu ihmettelen että kuinka mtv pitää töis tollasta miestä.. haapala yrittää mustamaalata väyrystä ja huhtasaarta minkä kerkiää.aivan kun hän itse osaisi näitä asioita paremmin.. miksi ei asetu ehdolle jos nii pätevä?törkeää mtv. ei hyvä suomi

  Reply
 • 16.12.2019 at 01:24
  Permalink

  Nythän teidän persujen pitäisi rakastaa ja kunnioittaa haapalla,niin paljon on teidän eduksenne tehnyt työtä hallituksen kaatamiseksi ja onnistui vielä osittan,nostakaa jalustalle hänet ”kunniapersuna”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.