Neljä miljoonaa ihmistä tarvitsee humanitääristä apua Ukrainassa

Talvi on tulossa Itäisen Ukrainan sotatoimialueelle. Talvi tulee ja arviolta neljä miljoonaa ihmistä tarvitsee humanitääristä apua Ukrainan taistelualueilla ja konfliktille ei näy loppua.

Sota on kestänyt jo melkein neljä vuotta ja maksanut 10 000 ihmisen hengen, heistä 3 000 on ollut siviilejä. Arviolta 1.5 miljoonaa ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Yli miljoona ihmistä on paennut maasta. tänä vuonna 400 siviiliä on loukkaantunut tai tapettu linjalla, joka erottaa hallituksen hallitsemat alueet venäläisten separatistien alueista.

Monet Itä-Euroopan kansalaisjärjestöt pyrkivät auttamaan kriisialueen ihmisiä, mutta resurssit ovat minimaalliset. Monet kysyykin onko Ukraina unohdettu humanitäärinen kriisi Euroopassa?

Asiasta kertoi Euronews

9 thoughts on “Neljä miljoonaa ihmistä tarvitsee humanitääristä apua Ukrainassa

 • 9.12.2017 at 22:50
  Permalink

  Ja kaiken sai aikaan eu:n propakandakoneisto, lupauksilla jota koskaan ei edes aiottu lunastaa.

  Reply
 • 9.12.2017 at 22:52
  Permalink

  Kaikkeen Ukrainasta julkistettuun tietoon pitää suhtautua erittäin kriittisesti -propaganda on vahvassa roolissa molempien osapuolien uutisoinnissa. Jos jotain apua lähetetään niin Suomen tulee kieltäytyä osallistumisesta koska me olemme euroopan eniten kärsivä maa venäjänvastaisten pakotteiden takia -sen pitää riittää pienen suomen osuudeksi tässä maailmanpoliisileikissä. Kyse on sadoista miljoonista euroista joilla ei ole saatu aikaiseksi yhtään mitään.

  Reply
  • 10.12.2017 at 10:48
   Permalink

   Venäjä Ukrainaa kohdistunut sota , ovat tappaneet yli 10.000 itsenäisen Ukrainan viatonta kansalaista ja ryöstäneet maata. Eiokö tässäkään valossa Venäjän toimet ole rikollisia. Sanktiot on Venäjän tappamis toimista asetettu. Joko nyt aivoissasi alkaa tietokone raksuttaa….?

   Reply
 • 10.12.2017 at 07:42
  Permalink

  Voisin majoittaa vaikka heti pari-kolme kaunista ukranalaista naispakolaista. Voisimme viettä kaikkea kivaa ruoanlaiton merkeissä ja illalla helliä hetkiä isossa sängyssäni.

  Reply
  • 10.12.2017 at 13:10
   Permalink

   325 000 ukrainalaista naisoletettua lapsipakolaista odottaa evakuointia turvaan Suomeen – pahimman kenraali talven hyökkäyksen alta sitten v.1939.
   Suomen vokit, hotellit ja vuokrakasarmit voidaan välittömästi tyhjentää muslimipakoloisista ja somaleista joita on täytynyt sitoa puihin etteivät palaisi kotimaihinsa ennenkuin isis on kukistettu, nyt Irakin ja Somalian aurinkoiset hiekkadyynit kutsuvat allahin iloon.
   Suomen hallituksen, punaisen ristin, ev.lut. kirkon ja suvaitsevan sivistyneistön on aika kantaa vastuunsa, myös suurmoskeijan tontti voidaan lahjoittaa ukrainalaisten naisten kirkolle johon miehillä ei ole asiaa…

   Reply
  • 12.12.2017 at 12:04
   Permalink

   Niin minäkin, mutta meillä olisi vaimon kanssa varmaan ”poliittinen erimielisyys” asiasta.

   Reply
 • 10.12.2017 at 14:21
  Permalink

  EU on itse eräs pääsyyllinen koko Ukrainan kriisiin ja eritoten koira pelkoinen Saksan Angela Merkel, joka vuodattaa patologista vihaansa Vladimir Putinin kohtaan vain siksi, että tuo mies viisaampi kuin koko mätä EU yhteensä. Joku nyt voi pitää minua minäkin trollina, mutta kun Putinin lausuntoja ja haastatteluja on kuunnellut vastavirtaan uiden. Niissä on partaveitsen terävää analyysia niin aiemmasta Barak Obaman Yhdysvalloista kun EU:n ”liittovaltiostakin”, joilla on tarjottavana vain sisäsiittoista ja omahyväistä ideologista hengetöntä, kuollutta jargonia, jolla ei sinänsä ole vallitsevan tilanteen kanssa mitään tekemistä, vaan se ”eläisi” täysin ilman Putinin Venäjän muodostamaa ”uhkaa” tai ylipäätänsä kiukuttelua siitä, että Venäjä on tosiasillisesti suurvalta, jolla on aivan samanlaiset intressit ja turvallisuuspoliittiset legitimiteetit maailmanlaajuisesti kuin Yhdysvalloillakin tai sen johtamalla Natolla. Eikä tänä päivänä voi enää unohtaa Kiinaa. Mitä tulee EU:hun se on parhainmillaakin vain ontto pohjainen höpinä kerho, joka jauhaa kierrättää omaa paskaansa EU parlamentissa, joka viekin kaiken sen ajan ja se mitä se aktiivisesti tekee on oman mantereensa väestön, kulttuurin, kansallisvaltioiden demokraattisen yhteiskuntajärjestelmän, uskonnon ja rauhan tuhoaminen mädättämällä eurostoliiton ”osavaltiot” sisältäpäin hukuttamalla ne vielä afrikkalaisten ja muslimien tulvalla, joka tekee eurooppalaisesta elämänmuodosta täyden maanpäällisen helvetin kärsimysten seuratessa toisiaan tuossa totalitärisessä Neuvostoliittoa pahasti muistuttavassa valtiossa, jossa keskitysleirit, mielisairaalat ja teloitettujen röykkiöt kasvat kuin kukkaset kesäkuussa.

  Reply
 • 11.12.2017 at 11:53
  Permalink

  Italialaisella TV-kanavalla vastikään esitetty dokumentti palkatuista liettualaisista, georgialaisista ja puolalaisista tarkka-ampujista jotka ampuivat kaikkia talojen katoilta ja ikkunoista. Siitä lähtien USA:n omistama Ukrainan fasistinen hallinto on harjoittanut taukoamatta Nato-ohjattua ”ATO”-operaatiota Donbassista, joka käytännössä tähtää kaikkien siellä asuvien etniseen puhdistukseen. Käytetään jatkuvasti aktiivisesti myös kiellettyjä kemiallisia aseita, kuten fosforia, ballistisia ohjuksia (Tochka) ja raskasta tykistöä jotka ovat Minsk-sopimuksen mukaan kiellettyjä.

  https://www.youtube.com/watch?v=wR1NFI6TBH0

  Ennen pitkään Ukrainan hallitus tulee kaatumaan uudelleen, kun talous sakkaa, USA on liian kaukana kiinnostaakseen, EU ei halua maksaa ja Venäjällä ei ole varaa pelastaa Ukrainaa vaikka haluaisikin. Musta pekka tullee jäämään EU:n käteen. Ukraina on käytännössä yhteiskunnan puolesta pian Somalian tasolla.

  Reply
  • 11.12.2017 at 11:54
   Permalink

   Dokumentti siis helmikuu 2014 Euro-Maidanista.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.