Isis on vihdoin kukistettu

Irak on nyt ”täysin vapautettu” Isisisitä. Irakin pääministeri Haider al-Abadi ilmoitti, että kolmivuotinen sota islamistista Isisiä vastaan on päättynyt ja Isisin jihadistiset joukot on ajettu pois Irakin maaperältä.

Abadi kertoo, että ”Joukkomme kontrolloi nyt täydellisesti Irakin ja Syyrian välistä rajaa, siksi ilmoitan sodan päättyneeksi”

”Vihollisemme halusi tappaa sivilisaatiomme, mutta olemme voittaneet heidät yhtenäisyydellä ja päättäväisyydellä.

Asiasta uutisoi AFP

4 thoughts on “Isis on vihdoin kukistettu

 • 9.12.2017 at 23:49
  Permalink

  He valittavat niin paljon islamiin, mutta katolilaisuus on tehnyt julmuuksia, jotka ovat sopusoinnussa näiden ääriliikkeiden kanssa. Uskovat seuraavat samaa polkua.

  Reply
  • 10.12.2017 at 14:42
   Permalink

   Kumpikaan uskontokunta ei pese toistensa syntejä puhtaaksi niiden tekojen perusteella. Julmuudet ovat rikos Jumalaa vastaan jumalattomina tekoina Jumalan nimissä, joka on ainoastaan harhaoppia ja kerenttiläisyyttä, jossa Jumalan nimeä käytetään väärin ja täten vailla siunausta.
   Muslimien tekemät terroristi-iskut ja ihmisoikeusrikkomukset maailmalla ovat antaneet omanlaisensa CV:n heidän aktiviteeteistään niin tiuhaan tahtiin, ettei ole synti eikä mikään muiden kansakuntien tuntema pelko tai suoranainen vastenmielisyys tätä uskontokuntaa vastaan, vaikka meitä länsimaissa kielletäänkin sanomasta ”Lapiota” Lapioksi sakkorangaistuksen tai vankilan uhalla. Ei edes tämäkään voi estää sitä, mitä ihmiset ajattelevat, sillä toistaiseksi viranomaisilla (kommunisteilla) ei ole kykyä lukea ajatuksia, mutta väärien ajatusten kertominen ja levittäminen netissä on RIKOS, vaikka sitä ei ole edes rikoslaissa missään kohtaa kriminalisoitu, vaan kyse on pelkästään poliittisesta päätöksestä, jolla tieten tahtoen halutaan rajoittaa länsimaista sananvapautta ja viedä EU:ta kohti Neuvostoliittoa, joka oli ”ylikansallinen” kansojen vankila epäinhillimistäen ihmisen vain rattaaksi koneistossa vailla oikeutta omiin mielipiteisiin ja oikeutta arvostella maansa epädemokraattista politiikkaa omaa kansaansa kohtaan ilman joutumatta salaisenpoliisin kidutuskammioihin ja loppupäässä soramontunreunalle.
   Uskonto ei pahenna jäseniään, vaan jäsenet uskontokunnan. Siinä tapauksessa tietyn ”maineen” saaneilla ”ryhmillä” ei ole syytä karata muitten kimppuun syyttäen heitä ”rasismista”, vaan oman uskontokuntansa pesänlikaajien, jotka ovat alhaisella toiminnallaan samalla pilanneet muittenkin maineen, jotka kenties haluaisivat olla ns. ihmisiksi ”muiden” joukossa.

   Reply
 • 10.12.2017 at 00:23
  Permalink

  Ja käpy ( häpy ) kaartilaiset Euroopassa karussa iphone kourassa, paperit kateissa, tukka geelissä, viaton ilme naamalla ja valittamassa puurosta ja vessanhajusta.

  Reply
 • 10.12.2017 at 07:39
  Permalink

  No niin irakin pojat, nyt takaisin kotiin. Naistaistelijat ja kurdit ovat tehneet maastanne turvallisen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.