4 thoughts on “Näkökulma – Oi natseja, oi alpakoita

 • 6.12.2017 at 06:40
  Permalink

  Onpa typerä mies. Väitti Suomen kansallissosialisteja väkivaltaisiksi ja piti suoraselkäisyytenä sitä, että he eivät olisi tervetulleita mihinkään kulkueisiin. Sanoi myös kansallissosialisteja ääriliikkeeksi ja vasemmistolaisiksi. Voisi kysyä, kuinka paljon enemmän tällä tyypillä on vapauksia nykysysteemissä enemmän kuin esim. kansallissosialistien ajamassa. Juuri tästä ja monesta muusta hullutuksestahan tässä marmatetaan.

  Reply
 • 6.12.2017 at 07:55
  Permalink

  Niin totta. Valtamedia on kommunistien ja vihreiden punikkien hallinassa poliisin ylimmän johdon ja poliitikkojen myötävaikutuksella, huolestuttavaa.Sanonta että väkivalta ja vittuilu loppuu välivallalla, pätee tässäkin.

  Reply
 • 6.12.2017 at 08:11
  Permalink

  Sama porukka joka nyt oli juonimassa ”lasten tapahtumaa” Töölön torille tarkoituksena estää/ häiritä 612 kulkueen kokoontumista Töölön torille, sama porukka toivotti auliisti tervetulleiksi kaikenlaiset tunnukset Peli poikki- mielenosoitukseen Senaatintorilla.

  Peli poikki mielenosoituslakanassa murskattaviksi osoitettiin Vastarintaliikkeen ohella Suomen poliisilaitos ja Suomen valtio.

  Näin ollen ”suloinen lasten tapahtuma” olisikin ilmeisesti näiden juonittelijoiden mukaan sopinut paremmin järjestettäväksi Maijoineen ilkkumaan Turun torille terroristien sekaan.

  Reply
 • 12.12.2017 at 00:22
  Permalink

  Hyviä argumentteja. Minusta 612 kulkueen edustaja on selkeästi ottanut kantaa että kaikki on tervetulleita. Se jos mikä on vapautta ja tasa-arvoa. Se ihmetyttää että politikot ja poliisi eivät riittävästi ota tuohon vapauteen kantaa, vaikka laki sen sallii. Antavat väkivaltaa harjoittavien liikkua vapaasti sabotoimassa rauhallista tavisten kulkuetta ja antavat julkkisten lietsoa väkivaltaa tavallisia kansalaisia vastaan.. Kiitos poliisille kuitenkin kumi luodin putkaan laitosta, se jos mikä on suunta oikea.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.