Vasemmistolaiset ilmoittautuivat ravintoloitsijan autojen polttajaksi – lähtiessämme pihalla olleet autot liekehtivät jo iloisesti

Vasemmisto ilmoittaa sivuillansa olevansa Vantaalla tapahtuneiden tuhotöiden takana. Ravintoloitsijan kolme autoa poltettiin kotipihalla.

Vasemmistolainen takku.net kirjoittaa seuraavasti:

”Päätimme aloittaa itsenäisyyspäivän juhlinnat jo maanantain pikkutunneilla ja käydä sytytyspalojen kanssa baarin omistajan kotipihalla. Emme viipyneet pitkään, mutta lähtiessämme pihalla olleet autot liekehtivät jo iloisesti.”

Vasemmistolainen  Takku.net tukee avoimesti itsenäisyyspäivänä järjestettävää ”Helsinki ilman natseja” tapahtumaa. Tapahtumaa tukee myös vasemmiston ja Vihreiden nuorisojärjestöt.

Poliisin tiedote autojen poltosta:

Kaksi henkilöautoa paloi aamuyöllä Vantaalla

Vantaalla Tulppaanitiellä tapahtui tänään 4.12.2017 aamuyöllä noin klo 4.50 vahingonteko, missä

omakotitalon pihalla pysäköitynä olleet kaksi henkilöautoa oli sytytetty palamaan. Kolmas auto

vaurioitui lievästi palojen seurauksena.

Poliisi kaipaa vahingonteolle silminnäkijähavaintoja. Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot

pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisin tutkinnan numeroon p. 0295

436442.

9 thoughts on “Vasemmistolaiset ilmoittautuivat ravintoloitsijan autojen polttajaksi – lähtiessämme pihalla olleet autot liekehtivät jo iloisesti

 • 6.12.2017 at 06:16
  Permalink

  Eipä yllättänyt yhtään,samat naamat elävät sossun ja Kelan rahoilla. Ainoa tarkoitus näillä idiooteilla on paikkojen rikkominen ja karkuun juokseminen. Tampereella hyökkäsivät pakettiauton kimppuun. Kuski tuli yksin ulos ja parikymmentä naamansa peittänyttä lähti samantien karkuun ja sieltä sadanmetrin päästä näyteltiin sitten keskisormea kun oltiin niin rohkeita ja huudeltiin natseiksi. Ennustan että nyt loppui näiden vasemmistopaskojen hyysääminen. Speden sanoin: Siinä ikenet ihmettelivät mihin hampaat lähti.

  Reply
 • 6.12.2017 at 12:39
  Permalink

  Kommentti toisaalta: ”Odotettavissa itsenäisyyspäivänä urhean punakaartin taistelua näyteikkunoita vastaan.”

  -Toi on jo arkea, mutta nyt on hyökätty henkilöä vastaan tämän KOTONA, tosin vasta pihalla. Nyt on ylitetty hyvin pahaenteinen raja, siirrytty sellaiselle levellille jossa tulee rumaa jälkeä. Viimeinen tilaisuus puhua järkeä on siis juuri nyt: ÄLKÄÄ REAGOIKO, antakaa vasurien kantaa huono maine väkivaltaisuudestaan.

  Näytetään tänään ”äärioikeiston” rauhalliset ja kritiikin kestävät marssit. Otetaan myönteinen julkisuus ja annetaan väkivaltahullujen jäädä vastuuseen omista teoistaan. Muistutan Saksan AfD:n edellisen puheenjohtajan Frauke Petryn lausunnosta (uutisoitu myös NS:ssa): ”Me emme halua sisällissotaa, toimimme sitä mahdollisuutta vastaan.”

  Vasemmiston eräs osa pyrkii tietoisesti aikaansaamaan levottomuuksia ja käyttämään näin syntynyttä tilannetta ”äärioikeistoksi” leimaamiaan vastaan. Ei mennä mukaan heidän hankkeeseensa. Yksi sisällissota per 100 vuotta riittää.

  Reply
 • 6.12.2017 at 13:38
  Permalink

  Juuri näin! Tiedämme olevamme oikeassa joten älkäämme antako antifanttien provosoida itseämme! Me olemme niitä järjissämme olevia suomalaisia! Hyvää itsenäisyyspäivää!

  Reply
 • 6.12.2017 at 13:53
  Permalink

  Paskemmisto ei ymmärrä että kun se määrittelee itse keinot niin se voi myös saada tasan sitä mitä tilaa. Niin kävi viimeksikin ja siitä viime selkäsaunasta on jo 100 vuotta.

  Reply
 • 6.12.2017 at 14:46
  Permalink

  Vasemmisto on ja on ollut paha vitsaus kaikissa yhteiskunnissa.

  Reply
 • 6.12.2017 at 15:23
  Permalink

  Tuosta ei ole enää murhapoltto kaukana. Jo autojen polttaminen ok-talon pihassa muodostaa suuren riskin talon ja sen sisällä nukkuvien ihmisten palamiselle, ja nämä sairaat vasemmistolaiset tiedostavat asian.

  Olisipa Suomi 100 vuotta sitten hoitanut asiat kunnolla päätökseen.

  Reply
 • 6.12.2017 at 22:18
  Permalink

  Ei ne mitään vasemmistolaisia ole, vaan ääliöitä, jotka ovat olevinaan vasemmistolaisia. Työväenliike oli vasemmistolainen, mutta sitä ei enää ole.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.