Saksassa 222 lentokonetta jäi kentälle, lentäjät kieltäytyivät palauttamasta pakolaisia

Saksassa on kuluvana vuonna laskettu yhteensä 222 lennon jääneen tekemättä, koska lentäjät eivät suostuneet palauttamaan pakolaisia.

Lentäjät ja lentohenkilökunta eivät halunneet toimittaa pakkopalautettuja laittomia pakolaisia takaisin Afganistaniin.

Henkilökunta sanoi, etteivät he halua olla osallisina pakkopalautuksissa. Suurin osa kentälle jääneistä koneista laskettiin jääneen Frankfurtissa, missä 140 konetta jäi nousemasta sovittuna aikana.

Suurin osa lennoista olivat Lufthansan ja Eurowingsin koneita.

Muualla Euroopassa tiedossa on yksi tapaus Briteistä missä lentokapteeni ei suostunut palauttamaan yhtä pakolaista. Tämä sattui British Airwayssin koneelle.

5 thoughts on “Saksassa 222 lentokonetta jäi kentälle, lentäjät kieltäytyivät palauttamasta pakolaisia

 • 5.12.2017 at 23:06
  Permalink

  Paskemmistomedia varmasti vääntää asian urheaksi pakkopalautuksia vastustavien sankaritarinaksi, vaikka todellisuudessa lentäjät pelkäävät oman ja perheensä henkien puolesta.

  Reply
 • 6.12.2017 at 06:18
  Permalink

  Työnantajalla on täytynyt olla sormensa pelissä tai marxilaisilla voimilla ay-liikkeessä

  Reply
 • 6.12.2017 at 07:44
  Permalink

  Armeija kyllä hoitaa, sillä on isoja viihtyisiä kuljetuskoneita joihin sopii kerralla isompikin porukka. Tai ulkoistavat vaikka venäläisille tuon homman kun Saksa on näin heikko perusasoiden kanssa.

  Reply
 • 6.12.2017 at 19:13
  Permalink

  Enpä taida olla päästäni paljoakaan vialla, jos uumoilen, että eräälllä George Soroksella ja Angela Merkelillä on likaiset näppinsä pelissä.
  Tai kuka on niin hullu lentokapteeni ja lentoemo, joka ottaa kyytiinsä koneellisen vastentahtoisia ja vastnemielisiä afgaaneja, joiden ”unelma” on särjetty julmasti siitä, että saavat täysiylläpidon ja vapaan oikeuden raiskata sakalaisia vääräuksoisia ”huoria”, joilla peräti on härskisti näkyvissä paljaat käsivarret tai nilkat. Ei! Sehän on fatwan paikka!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.