Lahkojohtaja raiskasi kaksi lahkon jäsentä: Puhjenneissa mellakoissa kuollut ainakin 30

Intialaisen Dera sacha sauda-lahkon johtaja Gurmeet Ram Rahim Singh tuomittiin tänään kahden oman lahkonsa naispuolisen jäsenen raiskauksesta. Oikeuden päätöksestä kärjistyneet väkivaltaisuudet ovat vaatineet ainakin 30 ihmisen hengen ja saattaneet satoja ihmisiä sairaalahoitoon . Sadat tuhannet lahkon kannattajat ovat väkivaltaisuuksien aikana mm. tuhonneet sähköverkkoja, räjäyttäneet huoltoasemia ja sytyttäneet juna-asemia palamaan. Levottomuudet ovat levinneet ympäri Intiaa ja odotettavissa on mittavia tuhoja. Mm Delhissä on sytytetty useita tulipaloja ja viranomaiset ovat määränneet kokoontumiskiellon alueelle.

Tuomitun väittämän mukaan lahkolla on yli 60 miljoonaa kannattajaa maailman laajuisesti. Jäsenistö koostuu pääasiassa paikallisen kastijärjestelmän alimmasta aineksesta jonka elintasoa ja asemaa lahko on pyrkinyt parantamaan. Jäsenet osoittavat väkivaltaisuuksin sekä tukensa johtajalleen että pettymyksensä oikeuden päätökseen. Intian pääministeri on twitterissä tuominnut väkivallan ja kehoittaa kaikkia pyrkimään rauhan säilyttämiseen.

Paikallisen poliisin mukaan Singh lennätetään helikopterilla Haryanan vankilaan odottamaan maanantaina annettavaa tuomiotaan.

Lähde: The Guardian

 

One thought on “Lahkojohtaja raiskasi kaksi lahkon jäsentä: Puhjenneissa mellakoissa kuollut ainakin 30

  • 26.8.2017 at 06:19
    Permalink

    Lahkojohtajat ovat aina käyttäneet asemaansa sairaiden seksuaalihalujensa tyydyttämiseen uskontoa ja sen tuomaa valtaa. Ei tämä ole mitenkää tavatonta myöskään suomessa, se on vain saatu vaiennettua tehokkaasti. Helvetin sairaan siitä tekee että uhreina ovat usein puolustuskyvyttömät lapset. Olen ihmetellyt näitä pedofilia tuomioita miten lieviä ne voivat olla kun kuitenkin toiminnalla tuhotaan totaalisesti lapsen ja nuoren elämä. Siitä voi vetää monia johtopäätöksiä miksi näin on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.