Suurtutkimus: antisemitismi muhammettilaisilta ja vasemmistosta, ei oikealta

Suuri tutkimus antisemitismistä Euroopassa paljastaa, että juutalaisten omasta mielestä heitä uhkaa äärivasemmisto ja musulmaanit, ei äärioikeisto.

Norjassa tehdyssä tutkimuksessa Antisemitic Violence in Europe, 2005-2015 juutalaisilta kysyttiin: ”Kun ajattelet tapausta, jossa joku on hyökännyt päällesi tai uhannut sinua siten että olet pelästynyt, koska olet juutalainen – kuka teki tämän sinulle?”

Vastaukset jakautuivat seuraavasti:

 • Ranskassa 53% muslimit, 18% vasemmistolaiset ja 4% oikeistolaiset
 • Ruotsissa 51% muslimit, 25% vasemmistolaiset ja 5% oikeistolaiset
 • Britanniassa 36% muslimit, 25% vasemmistolaiset ja 5% oikeistolaiset
 • Saksassa 34% muslimit, 11% oikeistolaiset ja 9% vasemmistolaisetTutkimusta johtanut Johannes Due Enstad sanoo, että ”oikeistoekstremistit, jotka usein liitetään antisemitismiin, itseasiassa, ovat selkeä vähemmistö hyökkääjistä”, ja myöhemmin, että: ”Kaikissa neljässä maassa kaikkein useiten hyökkääjäksi tunnistettiin ”joku jolla äärimusulmaaniset mielipiteet””.

New York Timesin Bruce Bawer huomautti, että Saksassa ja Ruotsissa viranomaiset koettavat piilottaa tilastoja suojellaakseen musulmaaneja syyllisyydeltä.

”Jos länsimainen media olisi kiinnostunut faktiosta, Enstadin raporttia jaettaisiin laajasti ja se toimisi myytinmurtajana. En kuitenkaan pidättäisi hengitystäni.”, Bawer kirjoitti.

Tutkimus myös paljasti, että 50% Ranskan juutalaisista on harkinnut maastapakoa sen takia, että he pelkäävät turvallisuutensa puolesta.

Kerroimme aiemmin, että myös kolmannes brittijuutalaisista harkitsee maastapakoa ja Espanjalainen ylirabbi puhuu sen puolesta, että Espanjan juutalaisten tulisi paeta maasta.

Asiasta kertoi Infowars.


One thought on “Suurtutkimus: antisemitismi muhammettilaisilta ja vasemmistosta, ei oikealta

 • 28.8.2017 at 00:54
  Permalink

  Juutalaiset ne vaan jaksavat ihmetellä miksi kukaan ei niistä tykkää…kertoo melko hyvin miten narsistisesta kansanryhmästä on kyse -vika löytyy tasantarkkaan sieltä omasta toiminnasta jota muu maailma on joutunut sietämään vuosisatoja. Aivan liian paljon on annettu siimaa tälle porukalle ja nyt siitä saadaan kärsiä. Virhe!!! Eräs saksalainen herra oli oikeassa aikoinaan…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.