Machete-isku Lontoossa – vain kaksi tuntia Brysselin jälkeen

Ensimmäinen isku kohdistui Brysselissä armeijan partioon. Tästä kerroimme:

Toinen isku sattui kaksi tuntia tämän jälkeen Buckingham palatsissa. Jälleen aseena oli silminnäkijöiden mukaan, joko miekka tai machete. Hyökkäys kohdistui poliiseihin, joista kaksi loukkantui päällekarkauksessa. Hyökkääjä on pidätetty ja alue on tällä hetkellä eristetty.

One thought on “Machete-isku Lontoossa – vain kaksi tuntia Brysselin jälkeen

  • 26.8.2017 at 02:01
    Permalink

    Hallitukselle terveisiä: Eikö teille riitä mikään? Ensin viette kansan ja valtion omaisuuden, sitten verotatte kansalaisen omaisuutta joka käänteessä, otatte mahtisiivun työpanoksestakin, kidutatte henkiseti, toisia jopa fyysisesti. Nykyään viette jo hengen, kun pidätte henkeäkin höllässä yleisillä paikalla tai suorastaan tapatte palvelu taloon, jotta voitte vääntää bisnestä omaksi eduksi ja yms. Eikö sietäisi hävetä kun ilkeätte väittää olevanne maan ja kansan asialla? Teille ei näytä enää riittävän, että viette tuhkatkin pesästä vaan teidän käynnin myötä on arinakin hävinnyt.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.