Charlie Hebdo julkaisi RAJUN Islam-kannen!

Charlie Hebdo lehti on julkaissut rajun kannen uudessa lehdessään. Kannassa on valkoinen pakettiauto, joka loikkii kahden maassa makaavan ja verilätäkössä lojuvan ruumiin yli.Tekstinä Charlie Hebdon kannessa on ”islam, religion de paix … etrenelle!”, joka tarkoittaa ”islam, rauhan uskonto …ikuisen”.

Katso KUVA.

Hebdo joutui terroristi-iskun kohteeksi vuonna 2015, kun sarjatuliasein varustetut islamistit tunkeutuivat toimistoon ja tappoivat 12 ja haavoittivat 11 ihmistä.

Asiasta kertoi CH ja WP.4 thoughts on “Charlie Hebdo julkaisi RAJUN Islam-kannen!

 • 23.8.2017 at 07:24
  Permalink

  Vihapuhetta eli TOTUUTTA!

  Reply
 • 23.8.2017 at 08:15
  Permalink

  Suomen media antautui täydellisesti pelolle jo tuon False Flagin aikaan, jättämällä pilapiirrokset julkaisematta.

  Reply
 • 23.8.2017 at 09:04
  Permalink

  Tosin, se iskuhan oli HOAX josta on paljon videomateriaalia.

  Reply
 • 23.8.2017 at 11:44
  Permalink

  Korppikotka ja Totta toinen puoli kirjoittavat täyttä asiaa, kuinka ollakkaan tilanteesta niin paljon hyvälaatuista videokuvaa, ja puistokoulutetut hyökkääjät toimivat kuin ammattisotilaat. niin ja jäikös silloinkin autoon henkilöllisyystodistukset yms.?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.