Facebook: 500 ”deletoijaa” Saksaan

Saksan Esseniin avataan uusi ”deletointikeskus” Facebookille. Siellä tulee työskentelmään 500 työntekijää. Facebook on ilmoittanut, että se aikoo kasvattaa deletoijien määrää myös globaalisti.Facebookilla on tällä hetkellä 4500 ihmistä poistamassa Facebook-käyttäjien viestejä. Facebookin tavoite on kasvattaa tämä deletoijien määrä 7500 deletoijan tasoon.

Facebokin omistaja ja johtaja Mark Zuckerberg on toivonut euroopanlaajuisia sääntöjä siihen, mitä tulee deletoida. Saksan omat deletointisäännökset ovat sille rasite.

Saksa yritti laajentaa EU-puheenjohtajakaudellaan lakinsa koko EU-alueelle, jotka kriminalisoivat juutalaisten kansanmurhan kyseenalaistamisen.

Saksa on kriminalisoinut myös lauluja, tervehdyksen ja kymmeniä symboleja kelttiristeistä pääkalloihin.

Jos Saksan lait leviäisivät Suomeen, todennäköisesti monet suomalaiset sotamuistomerkit kiellettäisiin, koska ne sisältävät rautaristejä ja hakaristejä.

Lähde: Xinhua, BBC, WP.4 thoughts on “Facebook: 500 ”deletoijaa” Saksaan

 • 23.8.2017 at 05:29
  Permalink

  Juutalaisen ylläpitämä naamakirja tuhotuu viiden vuoden sisällä, nämä toimet ovat lähtölaukaus sille. Tilalle tulee vaihtoehtoinen systeemi, aivan kuten nämä vaihtoehtoiset mediat ovat tulleet valtamedioiden valkoivan, puolueellisen ja sensuroidun uutisvälityksen takia.

  Reply
 • 23.8.2017 at 09:11
  Permalink

  Onko kukaan miettinyt millä tämä fakebok rahoitetaan? Kuka maksaa kulut?

  Mainostuloilla sanotaan yleisesti, mutta paljonko niistä saadaan rahaa? Miettikääpä että jos yksi serveri maksaa kolmen vuoden aikana 9000e ja se kuluttaa sähköä+jäähdytystä 3000e edestä ja henkilöstön ylläptokulut ovat luokkaa 20 000e niin mistä saadaan rahat tuhansille servereille ympäri maailman? Ei sellaisia rahoja saada kerättyä mainostajilta. Ei sitten millään. Ja toisaalta, missä ne mainokset ovat? Ei niitä näy kun yksi sielä ja toinen täälä.

  Joku taho maksaa julmetun summan rahaa siitä että saa kaiken sen tiedon minkän ihmiset itsestään sinne laittavat. Ja myös sen tiedon jonka fakebookin Troijalaiset koneeltasi varastavat (pankkitilien numerot, käyttäjätunnukset, salasanat, tilien saldot, sähköpostit, jne jne jne). Ja jos mietitään ketkä ovat niitä tahoja joilla on tällaisia varoja sijoittaa fakebookiin niin…

  Reply
 • 23.8.2017 at 09:55
  Permalink

  Miksi facea pitäisi edes käyttää kun on sensuroimattomia Some- alustoja käytettävissä kuten VK.

  Reply
 • 23.8.2017 at 10:58
  Permalink

  Multakin on poistettu parit viestit. Riittää kun kyseenalaistaa pökälöistulvan kutsumalla tulijoita ihmissaastaksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.