Farage: Trump konservatiivien sankari!

Nigel Farage puhui juuri Yhdysvaltain nuorkonservatiiviopiskelijoiden (YAF) konferenssissa sanoen, että Trump on todellinen konservatiivinen sankari, joka palautti hänen uskonsa kansalliseen demokratiaan.

Alla kattava karkea litterointi Faragen puheesta, itse video on artikkelin lopussa.Nigel Farage sanoi myös, että kun historiaa kirjoitetaan tulevaisuudessa, vuosi 2016 tullaan muistamaan siitä, että silloin tavallinen, hyvä kansa otti vallan takaisin poliitikoilta, jotka veivät asioita väärään suuntaan.

Farage tuomitsi myös jyrkin sanoin sen, että Barack Hussein Obama painosti brittejä äänestämään Brexittiä vastaan, mutta kiitti siitä, että tämä törkeys todennäköisesti lisäsi-Brexit -ääniä.

Faragin painotti myös sitä, että kun konservatiivit taistelee tosissaan, konservatiivit voivat voittaa. Brexit ja Trump ovat siitä kiistattomia todisteita ja painotti, että 2016 oli aika pirun hyvä vuosi.

Parasta kuitenkin hänen mukaansa vuonna 2016 oli kuitenkin CNN-toimittajien ilmeet, kun selvisi, että Donald Trump voitti Yhdysvaltain presidentinvaalit.

Ei enää anteeksipyyntöjä siitä keitä me olemme, Farage alleviivasi ja sanoi yleisölleen, että te voitte olla todella ylpeitä isänmaastanne.Farage myös tyrmäsi holtittoman maahanmuuttopolitiikan ja sanoi, että maahanmuuttokriittisyys on nyt tuotu takaisin politiikkaan sen jälkeen, kun vallassa olleet liberaalit ovat 25 vuotta syyttäneet kaikkia siitä puhuvia valkoisen ylivallan kannattajiksi, uusnatseiksi ja pahemmaksi.

Nämä kysymykset ovat Faragen mukaan keskeisiä Brexitin ja Trumpin voiton osalta, eikä liberaaleille tule koskaan enää antaa tässä aiheessa ylivalta-asemaa.

Farage sanoo myös, että kapitalismi on menetetty ja sen sijaan me elämme globaalissa korporatismissa, jossa suuret pankit ja korporaatiot käytännössä omistavat politiikan ja hukuttavat kaikki alat säätelyyn.

Faragen mukaan säätely estää uusien ja pienten toimijoiden osallistumisen markkinoille ja tämän takia rikkaat rikastuvat yhä enemmän.

Farage myös sanoi että konservatiivisten arvojen puolesta taistelevien on totuttava siihen, että heitä haukutaan rasisteiksi, homofobeiksi, jnpp, koska vasemmistossa on todella ilkeitä ja inhottavia ihmisiä.Farage tyrmää median Venäjä-salaliitot ja sanoo senkin johtuvat siitä, ettei media eivätkä liberaalit edelleenkään ymmärrä mistä on kyse ja he etsivät syytä tilanteeseen epätoivoisesti sieltä täältä.

Kysymys kuitenkin oli tavallisten ihmisten kapinasta liberaalia eliittiä vastaan, joka on mennyt liian pitkälle, sanoi Farage.

Donald Trump on täysin päättäväinen sen suhteen, että hän ajaa ne ohjelmat läpi, joiden perusteella hänet valittiin presidentiksi, Farage kertoo.

Faragen mukaan Trump on todellinen konservatiivinen sankari, joka palautti hänen uskonsa kansalliseen demokratiaan.

Vuosi 2016 on hänen mukaansa vuosi, jolloin demokraattinen kansallisvaltio aloitti paluunsa, eikä hetkeäkään liian aikaisin.Q&A-kysymysosuudessa Farage sanoi lisäksi mm. seuraavaa:

 • Irlanniin ei olisi pitänyt koskaan liittyä euroon.
 • Irlanti pakotettiin kahden kielteisen äänestyksen jälkeen kolmanteen EU-äänestykseen.
 • EU pelkää että jos Britannia pääsee lähtemään hyvällä diilillä EU:sta muut maat seuraavat perässä.
 • Korporatismin nousu on johtanut siihen että AY-liikkeiden keskusjohto on pettänyt työväen, EU on ostanut heidät siinä missä Stalin eliminoi vastustajansa.
 • Sinn Fein uskoi itsenäisyyteen, nationalistisena, mutta Sinn Fein on muuttanut mieltään asiassa. Miksi? Rahan takia! (EU lahjoi)
 • Vasemmisto on kasvanut Britanniassa, mutta on väärässä syyttäessään vapaiden markkinoiden kapitalismia, jota ei ole, ongelma on korporatismi.
 • Suurpääoma lobbaa erittäin taitavasti.
 • Bryssels kaappasi vallan Berlusconilta ja laittoi tilalle Goldman Sachsin entisen johtajan; Bryssel teki saman myös Kreikassa.
 • Britannian suurin business-lobbausjärjestö CBI edustaa vain 9% työntekijöistä. Sen valta on liian suuri.
 • Farage varoittaa siitä että jos Brexit vesitetään, englantilaiset kostaa sen poliittiselle luokalle 2020-luvun alkupuolella ja hänen mielestään Britannian poliittinen luokka jo petaa petosta ja Brexitin vesittämistä.
 • Farage lupaa palata politiikkaan, jos Brexit petetään.
 • Saksa kontrolloi EU:ta käytännössä täydellisesti.
 • Merkel teki katastrofaalisen virheen maahanmuuttopolitiikassaan ja se tullaan muistamaan historiankirjoissa.
 • EU:ssa joutuu odottamaan terrorismin takia 3 tuntia lentokoneeseen nousua, mutta pakolaisveneellä pääsee sisään miten vaan.
 • EU:n idea on hävittää kansallisvaltiot, mutta olla kertomatta sitä näiden maiden kansalaisille.
 • Italia on suurista valtiosta jokeri, joka saattaa ensimmäisenä erota EU:sta. Italialla ei ole henkisiä sitoumuksia suuntaan eikä toiseen sen historian takia ja EU on ollut katastrofaalinen Italian taloudelle. Pepe Grillon Viiden Tähden Liike johtaa Italian kyselyissä.
 • EU ja IMF murskasi Kreikan, jonka olisi pitänyt erota EU:sta ajat sitten. Kreikan talous on romahtanut 28% vuodesta 2008. 1930-luvun suurlamassa Yhdysvaltain talous romahti vain 16%.
 • Ranskassa 47% äänesti presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella ehdokkaita jotka ovat EU:sta eroamisen kannalla.
 • Itä-Euroopan vasta 90-luvulla demokratiaan päässet maat näkevät EU:ssa Neuvostoliiton piirteitä.
 • EU on kuolemassa. Se on vain ajan kysymys.VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.