Poliisi takavarikoi ajo-oikeudettoman kuskin auton Salossa – Moottoripyörä takavarikoitu jo aikaisemmin

Valvontaa suorittamassa ollut poliisipartio havaitsi perjantai-iltana hieman ennen kello 9:ää Salon Tupurissa entuudestaan tietämänsä, ajokiellossa olevan mieshenkilön liikkeellä henkilöautolla. Auto oli miehen omistama.

Suoritettu puhalluskoe antoi negatiivisen tuloksen, sen sijaan suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen mm. amfetamiinille. Suoritetussa puhuttelussa mies myönsi päihteiden käytön.
Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän on toistuvasti syyllistynyt vastaavanlaisiin tekoihin omistamillaan henkilöautolla ja moottoripyörällä.

Niinpä poliisi päätyi takavarikoimaan hänen käytössään olleen henkilöauton esitutkinnan ajaksi. Hänen omistamansa moottoripyörä on puolestaan takavarikoitu noin kuukausi sitten vastaavasta syystä.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.