Britannia: Rochdalen seksuaalirikollisille oikeusapua jo yli miljoonalla punnalla (video)

Suurta huomiota herättäneen Rochdalen rikollisjengin jäsenille, joiden uhreista nuorimmat olivat vain 13-vuotiaita, on tähän mennessä maksettu yhteiskunnan varoista oikeusapua yli miljoonalla punnalla, kertoi brittiläinen valtalehti. Nyt aasialaistaustaisille rikollisille aiotaan kustantaa oikeustaistelu maastakarkoituksen estämiseksi.Shabir Ahmed, Abdul Aziz, Adil Khan ja Abdul Rauf vastustavat karkoitusta vedoten Euroopan Ihmisoikeussopimuksen 8. artiklaan, joka takaa oikeuden perhe-elämään.  Rochdalen grooming-jengi tuomittiin vuonna 2012 nuorten tyttöjen saalistamisesta Rochdalessa Manchesterissa. ”Grooming” on englanninkielessä sanonta, jolla tarkoitetaan lasten tai varhaisteini-ikäisten manipuloimista seksuaalisesti hyväksikäytettäviksi. Useimmiten siihen liittyy myös uhrien myymistä edelleen.

Hyväksikäytetyille aiheutuvat psyykkiset ja fyysiset vahingot saattavat olla hyvin rankkoja, ja koko elämän kestäviä. Heidän mahdollisuutensa perhe-elämään on saattanut peruuttamattomasti vaurioitua. Rikolliset antoivat uhreilleen huumeita ja alkoholia, ja alistivat heitä psyykkisellä painostuksella.

Sabir Ahmed sai 19 vuotta vankeutta, perusteena rikollisjengiin kuuluminen, kaksi raiskausta, seksuaalisen väkivallan avustaminen ja seksikauppa. Muiden tuomiot olivat 9 ja 6 vuotta, ja he ovat jo vapaalla jalalla. Mr. Ahmed on otsikkokuvassa oikealla ylärivissä.

Britanniassa on ollut useita vastaavanlaisia tapauksia, Rochdale on yksi tunnetuimmista.

Manchester Evening News paljasti viranomaisten ja mm. parlamentinjäsenten saaneen tietoja grooming-jengistä jo vuosia ennenkuin asiaan puututtiin.15-vuotiaana heroiinin yliannostukseen kuolleen Victoria Agoglian kiejeestä: “I am only 13. I got the rest of my life ahead of me. I have slept with people older than me. Half of them I don’t even know there [sic] names.” Victorian tapaus kuului niihin, joiden tutkinta hyllytettiin v.2005. Turvataanko hänen oikeutensa perhe-elämään vai ei, ei ole enää ajankohtaista.

Asiasta uutisoi Daily Mail 27.07.2017. Rochdalen hyväksikäyttäjäjengistä Wikipediassa.

Manchester Evening News 02.07.2017.2 thoughts on “Britannia: Rochdalen seksuaalirikollisille oikeusapua jo yli miljoonalla punnalla (video)

 • 28.7.2017 at 13:00
  Permalink

  Tässä se nähdään. Elämälle epänormaali käytös esiintyy silloin kun ihonväri poikkeaa kantaväestöstä. Sama kumpaankin suuntaan.

  Reply
 • 28.7.2017 at 13:07
  Permalink

  Tosi aasialaisia ?? Pelkkiä pedofiili uskonnon edustajia eli muslimeja. Ihan normaalia toimintaa heiltä. Olihan Muhamed itsekin ä maailman suurin pedofiili. Miksi tavalliset Englantilaiset ei yksinkertaisesti ammu noita paskiaisia ja hävitä niiden ruumiita esimerkiksi syöttämälä ne muille pedofiili uskovaisille ??

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.