Raiskatuksi tullut teinityttö pysäytti auton päästäkseen turvaan – Myös ”auttaja” raiskasi

15-vuotias koulutyttö raiskattiin Birminghamissa Wittonin juna-aseman syrjäisessä nurkkauksessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Raiskauksen jälkeen hätääntynyt tyttö lähti karkuun ja pysäytti auton pyytääkseen apua. Kuljettaja tarjosi kyydin. Mutta sen sijaan, että olisi vienyt tytön turvaan, myös kuljettaja raiskasi tytön.

– Tämä oli hirvittävä koettelemus nuorelle tytölle. Hän saa nyt tukea tätä varten koulutetuilta poliiseilta, ylitarkastaja Tony Fitzpatrick Britannian liikennepoliisista kertoo.

Tekijät ”aasialaisia miehiä”

Poliisin mukaan molemmat raiskaajat ovat noin parikymppisiä aasialaisia miehiä. Heitä ei ole toistaiseksi saatu kiinni tai edes tunnistettu.

Tapauksesta on käynnistetty laajat tutkimukset ja poliisi käy parhaillaan läpi alueen valvontakamerakuvia.

Poliisi on myös vedonnut yleisöön saadakseen mahdollisia silminnäkijähavaintoja.

Lähde: UK Police

4 thoughts on “Raiskatuksi tullut teinityttö pysäytti auton päästäkseen turvaan – Myös ”auttaja” raiskasi

  • 28.7.2017 at 11:53
    Permalink

    Brittiläisessä vasemmistolaisessa ja juutalaisissa valtamedia -jargonissa ”aasialainen” on tosiasiassa muslimi maista tullut haittamaahanmuuttaja. Tuolla surkealla ja aasialaisia leimaavassa kiertoilmaisulla pyritään peittelemään muslimi -paskiaisten kammottavat rikosmäärät eritoten raiskausten alalla, jotka kohdistuvat kaikkeen mikä liikkuu.
    Jos kyseessä todellakin olivat ”oikeat” aasialaiset, he olivat jostain sikäläisestä törky -maasta, sillä joka maanosassa on omat rosvonsa ja rikollisensa, jotka ovat harjoittaneet tuota alaa aikojen alusta saakka saavuttaen kyseenalaisen maineensa sillä suunnalla.
    Suomalaisen vihreän nais -paskiaisen mukaan nuori tyttö ”paranee” kokemastaan raiskauksesta kädenkäänteessä tai ”ennuste” on varsin ”hyvä”.
    Niinpä!

    Reply
  • 28.7.2017 at 13:28
    Permalink

    Suomen media ei koskaan kerro mitään raiskaajien alkuperästä paitsi silloin kun he ovat suomalaisen näköisiä, tämä asia on näköjään paremmin Englannissa.

    Reply
  • 28.7.2017 at 14:13
    Permalink

    Kun lähtee ”aasialaista” pakoon voi tulla ”aasialainen” vastaan. Hullua on touhu ympäri eurooppaa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.