Vuoden äiti? Julkaisi Facessa kuvan, jossa polttaa maria samalla kun imettää pikkuvauvaa (kuva)

Kayla Marlow, nuori äiti Oregonin Portlandista, julkaisi kuvan Facebookin ryhmässä nimeltä CannaParentingSupport.V.420. Kuvassa Marlow imettää hyvin pientä, jopa vastasyntyneeksi luonnehdittua vauvaa samalla, kun polttaa vesipiipusta jotain. Kuvateksti ei kerro, mitä tavaraa piipussa on, mutta yleisesti siellä arvellaan olleen marihuanaa, myös siitä ryhmästä päätellen, missä kuva julkaistiin.

”Tarvitsin turvallisen paikan, jossa voin julkaista tämän kauniin kuvan”, kirjoitti Marlow kuvan saatteeksi. Hän sai runsaasti tukea ja ymmärrystä muilta ryhmän jäseniltä. Joku rinnasti toiminnan oluenjuontiin, ja monet kertoivat tehneensä aivan samoin.

Mutta Marlow sai osakseen myös kritiikkiä. Hänen kykynsä toimia lapsen vanhempana kyseenalaistettiin, ja oltiin huolissaan kyseisen toiminnan vaikutuksesta lapsen terveyteen. Kritiikin mentyä henkilökohtaisen nimittelyn asteelle joutui sekä Marlow että hänen poikaystävänsä lopulta poistamaan Facebook-tilinsä kokonaan. Marlowin toimintaa kuvailtiin muun muassa naurettavaksi ja roskaksi.

Marihuanan polttaminen on laillista Oregonissa, mutta monen asiantuntijan mielestä lasta ei tulisi altistaa aineelle. Tutkimusten mukaan marihuanan passiivinen hengittäminen on vahingollista sydämelle ja verisuonille. Vauva saa marihuanan ainesosaa THC:tä myös äidinmaidon kautta.

Amerikan terveysviranomaiset ovatkin sitä mieltä, ettei imettävän äidin tulisi käyttää marihuanaa.

Lähde: DailyMail

 

4 thoughts on “Vuoden äiti? Julkaisi Facessa kuvan, jossa polttaa maria samalla kun imettää pikkuvauvaa (kuva)

 • 25.7.2017 at 10:21
  Permalink

  No, vauva on ainakin rauhallinen kun saa päivän annoksensa maidon mukana. Veikkaan että lapsi on jo nisti syntyessään koska on tottunut päivittäiseen mariannokseen odotuken aikana. Aivan samalla tavalla kuin tupakkaa polttaneiden- ja alkoholia juoneiden äitien lapset. Ja sitten nämä ”vuoden äidit” ihmettelevät kun lapset huutaa yöt-päivät. Niillä on vieroitusoireita. Ja kyllä, tupakastakin.

  Odotusaikana tupakkaa polttaneiden ja alkoholia juoneiden äitien lapset kärsivät fyysisistä kehityshäiriöistä jotka näkvät myöhemmissä kehitysvaiheissa.

  Reply
 • 25.7.2017 at 12:16
  Permalink

  Toki tuo on todella vastuutonta ja tuomittavaa.mutta marihuana ei aiheuta riippuvuutta.ei vauvalle,eikä äidille.

  Reply
 • 25.7.2017 at 15:09
  Permalink

  Jos tuolla kuvalla olisi haettu adoptio-oikeutta lapseen, niin homma olisi tyssänyt kuin seinään. Sterilisaatio molemmille lehmille mitä pikimmiten. Jos väestönkasvu on näissä käsissä niin silloin parempi kuin ei tehdä kersoja ollenkaan. Tänäpäivänä jo älypuhelin on tärkeämpi kuin tuore vauva monelle äidille. Tuntuu, että nyrkkinaama on paremminkin haitake some-elämää häiritsemässä kuin aito ilon aihe nöpö nenineen. Ihmisten kanssakäyminenkin on tukahtunut jopa perhepiirissäkin kaikkien räplätessä puhelimiaan ja kulkien kuin zombit ympäriinsä tuskin ympärilleen vilkuillen.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.