Venäjän presidentti Vladimir Putinin vierailun vaikutukset tie-, vesi- ja ilmaliikenteeseen Savonlinnan seudulla

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen torstaina 27.7.2017 Savonlinnassa tulee näkymään varsinkin tieliikenteessä. Lisäksi vesi- ja ilmaliikennettä tullaan rajoittamaan.

Vaikutukset tieliikenteessä alkavat torstaina klo 12.00 ja tulevat kestämään myöhäisiltaan. Presidenttien siirtymisten vuoksi tieosuuksia suljetaan ajoittain välillä Savonlinnan lentokenttä – Punkaharju sekä Punkaharju – Savonlinna. Punkaharjulla Punkaharjuntie (tie 4792) on suljettu torstaina klo 9.00 – 17.00 aikana välillä Savonlinnantie (tie 14) – Finlandiantie (Karttaliite Punkaharju).

Savonlinnan keskustassa on pysäköintiä rajoitettu ja rajoitukset ovat nähtävissä liitteenä olevassa kartassa (Pysäköintikieltoalueet_poliisi). Rajoitukset on merkitty liikennemerkein ja kiellon vastaisesti pysäköidyt autot siirretään Savonlinnan kaupungin varikolle tai lähisiirtoina poliisin määrittelemään paikkaan.

Vesiliikenteen rajoitus koskee lähinnä Olavinlinnan ympäristöä. Liitteenä olevassa kartassa (Vesiliikennerajoitus_kartta) punaisella merkityllä alueella vesiliikenne on kokonaan kielletty 27.7.2017 klo. 06.00 – 28.07.2017 klo 02.00 välisenä aikana. Lisäksi Savonlinnan satama-alueelle voi tulla muita rajoituksia ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Ilmaliikenteen osalta rajoitusalue EFR365 näkyy liitteenä olevasta kartasta (Ilmatila_rajoitus_alue_SLN). Kaikki ilmaliikenne on rajoitettu 27.7. klo 07.00 – 28.7. klo 12.00 välisenä aikana kartassa määrätyllä alueella. Rajoitus koskee yleisilmailuliikennettä tarkoittaen myös kauko-ohjattavia, miehittämättömiä ilma-aluksia. Savonlinnan lentokenttä ei ole rajoitusaikana käytössä aikataulunmukaista kaupallista reittiliikennettä lukuun ottamatta.

Presidenttien tapaaminen tulee näkymään monin tavoin Savonlinnan alueen liikenteessä. Poliisi suosittelee hoitamaan asioinnit Savonlinnassa torstaina aamupäivällä, mikäli asukkaat ja turistit haluavat välttää vierailun aiheuttamat liikenneruuhkat. Poliisi pyytää varaamaan riittävästi aikaa torstaina puolen päivän jälkeen tapahtuviin siirtymisiin.

Karttaliite Punkaharju

Pysäköintikieltoalueet_poliisi.jpeg

Vesiliikennerajoitus_kartta.jpegResident Evil: Vendetta 2017 movie download

Ilmatila_rajoitus_kartta_SLN

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.