Jussi Halla-aho: Henkilökohtainen kantani on muuttunut presidentti Niinistöstä

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja on ottanut kantaa presidentti Sauli Niinistön kommentointiin perussuomalaisten uudesta puheenjohtajistosta.

Halla-ahon mukaan perussuomalaiset heitetään ulos hallituksesta, koska he olisivat noudattaneet hallitusohjelmaa. Tasavallan presidentiä hän arvostelee puuttumista perussuomalaisten henkilövalintoihin.

Halla-aho tänään kritisoi tuumaustunnilla Niinistön lausuntoja seuraavasti:

”En usko, että suurin osa presidentti Niinistöön myönteisesti suhtautuvista kansalaisistakaan olisi katsonut kovin hyvällä sitä toimintatapaa, johon hän syyllistyi tämän asian yhteydessä.”

Sunnuntaina Niinistö sanoi Kultarannassa, että heillä on aika tehtävä edessään, jos haluavat todella vaikuttaa meidät siitä, että ne elementit, jotka tuomioon johtivat, ovat poissa. Sekä lisäksi Niinistö kommentoi, että:

”Minä en ole nähnyt, että nämä henkilöt, jotka on tuomittu, nimenomaan ihmisarvoon kohdistuvasta loukkauksesta, että he olisivat osoittaneet tehokasta katumista.”

Tällä Niinistö viittasi Halla-ahoon ja Teuvo Hakkaraiseen, kenet valittiin lauantaina perussuomalaisten toiseksi puheenjohtajaksi.

Halla-aho ei pitänyt välttämättömänä vielä viikonloppuna puoluekokouksessa, että perussuomalaiset olisi asettaneet oman presidenttiehdokkaan, mutta nyt hän on muuttanut kantaansa ja kommentoi näin tänään:

”Henkilökohtainen kantani on muuttunut”

Ja, hän toivoo, että ehdokkuudesta kiinnostuneet henkilöt ilmoittaisivat kiinnostuksensa ennen perussuomalaisten puoluevaltuuston kokousta.

Lähde: iltalehti

 

11 thoughts on “Jussi Halla-aho: Henkilökohtainen kantani on muuttunut presidentti Niinistöstä

  • 13.6.2017 at 19:40
    Permalink

    Halla-Aho ole sen rehellisempi kuin Soinikaan. Laurasta pääministeri. Siinä on nainen sydän ja järki paikallaan.

    Reply
  • 13.6.2017 at 19:48
    Permalink

    Niinistö on vellihousu, jota minä en ole koskaan Suomen tasavallan presidentiksi tunnustanut, enkä tunnusta.

    Reply
  • 13.6.2017 at 20:05
    Permalink

    Saulilla tuli hätäkakka eli ns.pikku pökäle uikkariin ja silloin saattaa höpöttää sellasia mitä ei pitäny kellekkään sanoo……………..mutta nyt selvis Saulin todellinen luonne että vaikka kuinka yrittää näytellä asiallista ja fixua niin 24/7 ei pysty………

    Reply
  • 13.6.2017 at 20:46
    Permalink

    Ymmärtäkää hyvät ihmiset mistä tässä kaikessa on kyse, triolta jä kesken liikenne kaari ja tärkeimpänä tuo SOTE uudistus joka, on viimeisin noista suurista puhalluksista. Sote tuo pätäkkää muodossa jos toisessakin valtaapitäville ja toisekseen muuta puhallettavaa ei enää juurikaan ole.

    Reply
  • 13.6.2017 at 20:55
    Permalink

    Halla-Aholle toivotan voimia ja harkintaa. Yleinen mielipide tukee sinua, mutta liian rehellisiä ja jyrkkiä kantoja kannattaa välttää. Lähtijät lähtivät viis heistä. Anna vielä muidenkin mennä mitä heistä. Kokoa rivisi. älä näytä lannistuneelta. kokoa voimasi ja joukkosi. Sait 64% äänistä eli enemmistö edelleen seisoo takanasi. Uusia kansanedustajia varmasti nousee joukoistasi kun seuraavat vaalit on edessä. PS on voima ja puolue jolla on nyt selkäranka johon voi luottaa se ei petä äänestäjiään audin takapenkin takia.

    On myös puolueita joidenka kanssa hallitus paikan voisi jakaa kunhan kasvat nyt myös puheenjohtajana. Kannattaa mennä mediakurssille opettelemaan kommunikointia lehdistön kanssa. Siitä on varmasti apua. Esim. Tulevaisuudessa työskentely muiden puolueiden kanssa on mahdollista jos hieman mietit kärkkäitä lausuntojasi ennen kuin niistä kirjoitat tai niitä ääneen sanot. Politiikka on sisäisesti kieroa peliä. Äänestäjille pitää kuitenkin olla luottamuksen arvoinen. Eli ei turhia lupauksia joita ei voi pitää.

    Soini oli ja meni ja nyt on PSn näytettävä hampaansa ettei homma yhteen petturiin kaadu.oli Soini muutenkin jo lähdössä ja jättämässä puolueensa.

    Politiikka on politiikkaa ja Soini ja Terho olivat huonoja häviäjiä.

    Elo oli puoleestaan kyy vierelläsi. Mies joka tilaisuuden turvin oli valmis pettämään. Himoitsi valtaa luultavasti mutta kuinkas kävi Terho on se joka Sipilän vieressä paistattelee päivää.

    Reply
  • 14.6.2017 at 00:24
    Permalink

    Halla-aholle terveisiä, että veikkaan monelta muultakin henkilökohtainen kanta muuttuneen presidentti Niinistöstä. Itselläni ainakin. Vielä ennen Niinistön aivopieruja ajattelin, että hän on huonoista vaihtoehdoista vähiten huono, mutta nyt todella toivon, että Perussuomalaisten riveistä löytyy ehdokas, jolle voin ääneni tulevissa presidentin vaaleissa antaa.

    Reply
  • 14.6.2017 at 09:31
    Permalink

    Luulisi Niinistön vanhana pykälänikkarina tietävän ettei ketään ole tuomittu mistään ”ihmisarvon loukkaamisesta”. Tuo Niinistön tolvana paljasti nyt viimeistään että hän on oikea emälurjus ja vihon viimeinen älykääpiö. Niinistökin katsoo oikeudekseen kuseskella demokraattisin menetelmin valitun puoluejohdon päälle haukkumalla ja solvaamalla heitä. Mitenkä olisi jos roisto katuisi tehokkaasti omia, huomattavasti suurempia roistomaisuuksiaan, ja vetäisi itsensä hirteen.

    Reply
  • 14.6.2017 at 09:39
    Permalink

    Niinistö tietenkin unohti mainita oman Kokoomuslaisen puoleueensa rikolliset, niitähän meinaan löytyy, ei tahdo sormet riittää.

    Reply
  • 14.6.2017 at 18:52
    Permalink

    Sauli Niinistö.
    Tuo ”puolivallaton” ex-poikamies (oikeastihan hän oli leski) nai itselleen tyttären, jota ei koskaan saanut.

    Reply
  • 14.6.2017 at 23:32
    Permalink

    Kannattaako siihen marionettivirkaan edes lähtä? Vääntelemään turpaansa valokuvissa ympäri maailmaa ja käydä vähän illallisilla? Juu, ei.

    Reply
  • 15.6.2017 at 23:53
    Permalink

    Sale pers’ale ostattaa kansalaisten rahoilla kyllä bussipysäkille jääneille jämäneekeripojille polkupyörät, mutta ei esim. suomalaisille pojille joita matujengit pahoinpitelevät. Täysin kummaa ”järjen juoksua”. Salen pitäis nyt vähän muuttaa focustaan vai myykö hän vaan persaustaan aleella?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.