Näkökulma: Uuden vaihtoehdon luuserit

Vallanhimo näillä loikkareilla oli, ei mikään muu! Säälittävää takinkääntö porukkaa nämä ex-perussuomalaiset. He oksensivat demokratian päälle! Tässä päällimmäiset tunteet tällä hetkellä.

Uskokaa pois, tätä oli valmisteltu jo hyvän aikaa. Turun Sanomat uutisoi tästä kuviosta jo 3.6 . Artikkelissa kerrottiin jopa se, kuinka monta kansanedustajaa tulee loikkaamaan. Nämä loikkarit suunnittelivat vallanhimoissaan käsittämättömän raukkamaisen loikkaamisen unohtaen täysin äänestäjänsä ja Suomessa toimivan demokratian.

Sipilä kutsui maanantaina Halla-ahon keskustelemaan yhdessä Orpon kanssa hallituksen jatkosta. Tuore puheenjohta Halla-aho kertoikin perussuomalaisten jatkavansa mielellään hallituksessa nykyistä hallitusohjelmaa noudattaen. Kaikkien yllätykseksi tämä ei käynyt Sipilälle ja Orpolle. Miksi ei?

Sipilä kertoi tapaamisen jälkeen ettei edellytyksiä hallituksen jatkolle ole. Tästä käynnistyi kahden minuutin mittainen teatteri, jonka jälkeen Sipilä paljasti jo, mitä tulevaisuus tuo tullessaan kommentillaan ”liikehdintää on perussuomalaisissa”. Jaahas, nämä omahyväiset vallantavoittelijat olivatkin sopineet kaiken jo etukäteen. He unohtivat täydellisesti sen tärkeimmän eli vaalituloksen kunnioittamisen. Laittakaa nämä loikkareiden nimet muistiin, sillä he eivät välitä teistä tai teidän äänistä, ei puolueessa eikä kansanvaaleissa!

Simon Elo julisti tiedotustilaisuudessa, että setelit jäi mutta maine säilyi.

Vistbacka kiirehti kertomaan Ts:ssä,  että hätä ei ole tämän näköinen, sillä meillä on säätiö mistä rahat löytyvät. Näin ollen säätiö tuli vihdoin siihen käyttöön, johon se oli aikoinaan Soinin kanssa perustettu eli turvaamaan selustan.

Timo Soini sanoi viime viikolla Taloussanomissa 4.6 , että väitteet loikkaamisesta ovat naurettavia ja, että hän pitää loikkareita luusereina. Tämä onkin luuseri-Soinin ainut asia, mistä hän on puhunut totta.

Uuden vaihtoehdon luuserit siis oksensivat ennen näkemättömällä röyhkeydellä vaalituloksen ja demokratian  päälle! Tätä vallanhimo on pahimmillaan!

Timo Soini ja muut loikkarit: te olette luusereita!

10 thoughts on “Näkökulma: Uuden vaihtoehdon luuserit

 • 13.6.2017 at 20:48
  Permalink

  Ymmärtäkää hyvät ihmiset mistä tässä kaikessa on kyse, triolta jä kesken liikenne kaari ja tärkeimpänä tuo SOTE uudistus joka, on viimeisin noista suurista puhalluksista. Sote tuo pätäkkää muodossa jos toisessakin valtaapitäville ja toisekseen muuta puhallettavaa ei enää juurikaan ole.

  Reply
 • 13.6.2017 at 21:50
  Permalink

  Soini pelas nuivat oppositioon. On se äijä!
  Parempaa vastiketta äänestäjät saa hallitukseen jääviltä, kun oppositioon pelatuilta.

  Reply
 • 13.6.2017 at 22:14
  Permalink

  Paitsi, että se säätiökin on persaukinen.

  Reply
  • 14.6.2017 at 08:48
   Permalink

   Ei se ainakaan sitä ole. Se puoluetoimisto on melko arvokas omaisuus. Siinä on muutama milli, noin aluks. Mut vihjeeks vois sanoo et kandee tutkia sen säätiön paperit aika tarkkaan. Säätiöillä on nimittäin aika tarkat säännlt, miten, mihin ja kuinka paljon sitä fyffee voi sieltä käyttää.

   Reply
 • 14.6.2017 at 06:56
  Permalink

  Tämän uuden ryhmän kantaisi lähteä eduskunnasta koska, ne eivät ole niitä mitä me kansalaiset olemme äänestänyt eli perussuomalaista

  Reply
 • 14.6.2017 at 07:56
  Permalink

  Miten pokkakestääSoinilla ja muilla takinkääntäjillä! Olen varma että se poliittinenveivaaminen loppuu 2 vuodenpäästä.

  Reply
 • 15.6.2017 at 11:28
  Permalink

  Perussuomalaisten kenttä/jäsenet äänestivät puoluekokouksessa ”väärin”. Nyt hävinneillä kauhea parku ja itku!

  Reply
 • 15.6.2017 at 13:37
  Permalink

  Nyt on jäljellä enää True Finns, eli Todelliset Perussuomalaiset. Juuri ne, joiden Aatteita minäkin olen useastikin äänestänyt. Joita myöskin tulen äänestämään.

  Reply
 • 13.9.2017 at 22:22
  Permalink

  Kannattaa katsoa tarkkaan, ketä äänestää. Viimeksi tein virheen äänestäessäni valehtelevaa luuseria, Tampereen Tiina Elovaaraa. Tämä mitäänsanomaton muija ei ole saanut mitään aikaan, kunnes keksi ruveta valehtelemaan ja hyökkäämään puoluetoveriaan vastaan. Onneksi hän jäi sinisiin uuvatteihin ja näin häpeäpilkku poistui perussuomalaisista.
  Kuunnelkaa Jussi Halla-ahoa ja Laura Huhtasaarta!
  Laura presidentiksi!!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.