Viestintävirasto varoittaa haitta-ohjelmasta

Tietoturvayritys Forcepoint:in löytämä Trickbot-pankkitroijalainen on haitta-ohjelma, jota levitettiin ainakin viime viikolla sähköpostiliitteenä.

Vaarassa ovat myöskin suomalaiset pankkitilit, ainakin nordea, sekä danske-bank, joihin haitta-ohjelma pystyy tarttumaan, mutta ilmeisesti on muitakin pankkeja.

 

Miten suojaudut haitta-ohjelmalta

Ole tarkkana, mitä klikkailet, Epäilyttävät sähköposti-viestit kannattaa tarkistaa soittamalla omaan pankkiinsa

 

Asiasta uutisoi: Iltalehti

 

</script> <!– 300*250 –> <ins class=”adsbygoogle” style=”display:inline-block;width:300px;height:250px” data-ad-client=”ca-pub-5494860934471063″ data-ad-slot=”3175860636″></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>

 

One thought on “Viestintävirasto varoittaa haitta-ohjelmasta

  • 13.6.2017 at 09:52
    Permalink

    Minä varoitan todellisesta haittaohjelmasta joka aiheuttaa tuhansien työtunten menetyksiä vuosittain, joka maksaa miljardeja maaimanlaajuisesti vuodessa ja joka hidastaa työntekoa ja sietien välitystä sekä vakoilee kaiken kirjoittamasi. Se on windows, tekijänä mikrosoft.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.