Emma Kari (Vihr): Sipilän hallitus on kaatunut, hyvä niin – Tämä maa ansaitsee parempaa

Emma Kari Facebook:
Tämän hallituksen politiikka on luonut juopia ihmisten välille, lisännyt eriarvoisuutta, leikannut koulutuksesta ja tehnyt vastuutonta ympäristöpolitiikkaa. Lopulta se oli valmis romuttamaan hyvinvointivaltion perustan saadakseen yksityisille terveysyrityksille paremmat markkinat.

Sipilän hallitus on johtanut maata kovilla arvoilla ja lyhytnäköisillä leikkauksilla. Se on luonut toivottomuutta ja kyynisyyttä. Keskusta ja kokoomus ovat mukisematta toteuttaneet halla-aholaisten toivomaa maahanmuuttopolitiikkaa saadakseen puolueen tuen leikkauksille. Moni kuvitteli, että ihmisyyden rajat joustavat nyt kuinka pitkälle tahansa. Näin ei kuitenkaan ollut. Selkäranka löytyi lopulta.

Se, että perussuomalaiset vaihdetaan nyt yhteen tai kahteen toiseen puolueeseen, ei muuta isoa kuvaa.

Satavuotias Suomi ansaitsee parempaa. Se ansaitsee hallituksen, joka edistää tasa-arvoa ja torjuu köyhyyttä, joka panostaa koulutukseen ja osaamiseen, joka vaalii kaunista luontoamme ja torjuu ilmastonmuutosta. Me ansaitsemme hallituksen, joka luo toivoa ja rakentaa parempaa tulevaisuutta. Joka pitää kiinni siitä lupauksesta, joka tässä maassa on aina annettu meidän lapsillemme. Että me teemme työtä, jotta meidän lapsillamme on asiat paremmin.

Siksi me haluamme uudet vaalit. Me haluamme uuden hallituksen. Me haluamme uuden suunnan tälle maalle.

Emma Kari Facebook

4 thoughts on “Emma Kari (Vihr): Sipilän hallitus on kaatunut, hyvä niin – Tämä maa ansaitsee parempaa

 • 12.6.2017 at 22:41
  Permalink

  Mitä se vihreä nyt haluaa hallitukseen kun viimeksi käänsi perseensä hallitukselle Vihreät eriarvoistaa eniten ihmiset

  Reply
 • 12.6.2017 at 23:54
  Permalink

  Vihreiltä sitä hyvää nyt vähiten tulee tai ehkä pakolaispummeille, mutta ei suomen maalle.

  Reply
 • 13.6.2017 at 15:03
  Permalink

  Vihreät kurjistaneet Suomea ihan tarpeeksi,ei kuulu nykyaikaan tunneperäinen päättäminen, mitä vihreät harrastaa,päätöksiä pitää tehdä järjellä ja logiikalla.

  Reply
 • 13.6.2017 at 21:08
  Permalink

  Taisitte nuolaista ennen kuin tipahti. Ette tainneet saada uusia vaaleja. Haistakaa vihreät silti pitkä vittu..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.