EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

Hollanti ratifioi tänään sopimuksen EU:n ja Ukrainan välillä, jonka yli 60% maan kansalaisista oli tyrmännyt kansanäänestyksessä.

Alankomaiden senaattori Ben Knapen sanoi, että Hollanti on liian heikko vastustaakseen EU:ia. Maan parlamentti äänesti noin 60% äänienemmistöllä kansan tahtoa vastaan.

Uuden sopimuksen seurauksena EU:n investoinnit Ukrainaan kasvavat ja sodan repimän Ukrainan kansalaiset saavat oikeuden liikkua Schengen-alueella ilman viisumia.Aiemmin Ukraina on tunnistettu alueeksi, jolta terroristit saavat haltuunsa sotilasaseita maan sekavan tilanteen vuoksi.

Asiasta kirjoitti Express: ’We’re too weak to fight EU’ Shock admission as Dutch senators overturn referendum result ja EU Terrorism Situation and Trend – TE-SAT Report 2016

6 thoughts on “EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

 • 30.5.2017 at 22:33
  Permalink

  EU-diktatuuri ja sen korruptoimat maanpetturit vallankahvassa kuten meilläkin.

  Reply
 • 30.5.2017 at 23:12
  Permalink

  Liittovaltion diktaattorit määräävät mitä kukin jäsenmaa tekee tai on tekemättä. Tässä se nähdään. Koskahan Suomi ensimmäistä kertaa ymmärtää liittovaltion diktatuurin?

  Reply
  • 31.5.2017 at 12:08
   Permalink

   Itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser näki jo n. neljännesvuosisata sitten, mitä on tulossa: hän nimesi yhden kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”!

   Reply
 • 31.5.2017 at 01:31
  Permalink

  Täysin mafia toimintaahan tämä on. Tuosta porukasta on päästävä irti mahdollisimman nopeasti -uhkailuun eikä myöskään kiristämiseen pidä suostua!

  Reply
 • 31.5.2017 at 07:35
  Permalink

  Millä helvetillä suomalaisten hiljaisen enemmistön saa heräämään tähän kusetukseen?

  Reply
  • 31.5.2017 at 17:52
   Permalink

   Erittäin hyvä kysymys -nyt olisi jo korkea aika sanoa EI tälle hulluudelle.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.