EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

Hollanti ratifioi tänään sopimuksen EU:n ja Ukrainan välillä, jonka yli 60% maan kansalaisista oli tyrmännyt kansanäänestyksessä.

Alankomaiden senaattori Ben Knapen sanoi, että Hollanti on liian heikko vastustaakseen EU:ia. Maan parlamentti äänesti noin 60% äänienemmistöllä kansan tahtoa vastaan.

Uuden sopimuksen seurauksena EU:n investoinnit Ukrainaan kasvavat ja sodan repimän Ukrainan kansalaiset saavat oikeuden liikkua Schengen-alueella ilman viisumia.Aiemmin Ukraina on tunnistettu alueeksi, jolta terroristit saavat haltuunsa sotilasaseita maan sekavan tilanteen vuoksi.

Asiasta kirjoitti Express: ’We’re too weak to fight EU’ Shock admission as Dutch senators overturn referendum result ja EU Terrorism Situation and Trend – TE-SAT Report 2016

6 thoughts on “EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

 • 30.5.2017 at 22:33
  Permalink

  EU-diktatuuri ja sen korruptoimat maanpetturit vallankahvassa kuten meilläkin.

  Reply
 • 30.5.2017 at 23:12
  Permalink

  Liittovaltion diktaattorit määräävät mitä kukin jäsenmaa tekee tai on tekemättä. Tässä se nähdään. Koskahan Suomi ensimmäistä kertaa ymmärtää liittovaltion diktatuurin?

  Reply
  • 31.5.2017 at 12:08
   Permalink

   Itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser näki jo n. neljännesvuosisata sitten, mitä on tulossa: hän nimesi yhden kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”!

   Reply
 • 31.5.2017 at 01:31
  Permalink

  Täysin mafia toimintaahan tämä on. Tuosta porukasta on päästävä irti mahdollisimman nopeasti -uhkailuun eikä myöskään kiristämiseen pidä suostua!

  Reply
 • 31.5.2017 at 07:35
  Permalink

  Millä helvetillä suomalaisten hiljaisen enemmistön saa heräämään tähän kusetukseen?

  Reply
  • 31.5.2017 at 17:52
   Permalink

   Erittäin hyvä kysymys -nyt olisi jo korkea aika sanoa EI tälle hulluudelle.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.