Nasima Razmyar: UNRWAN rahoituksen lopettaminen antaa kylmän kuvan Suomesta

Nasima Razmyar ottaa kantaa viestipalvelu X:ssä Gazassa toimivaan järjestöön jonka rahoituksen Suomi lopetti. Unrwan järjestön työntekijöitä epäiltiin osallisuudesta Israelin kohdistuneeseen laajaan raketti-iskuun.

Nasima Razmyar kirjoittaa seuvaasti:

”On selvää, että terrorismia tai siihen osallistumista ei voi millään tasolla tukea. Hyvä, että UNRWA on aloittanut selvityksen. Tilanne Gazassa on kuitenkin katastrofaalinen. Yli 90 prosenttia lapsista kärsii vakavasta ruokapulasta.

Rahoituksen lakkauttaminen ja kollektiivinen rankaiseminen tilanteessa jossa UNRWA on merkittävin humanitaarista apua alueella antava järjestö antaa todella kylmän kuvan Suomesta ja asettaa gazalaiset lopullisesti hengenvaaraan.”

Lähde: Nasima Razmyar viestipalvelu X

4 thoughts on “Nasima Razmyar: UNRWAN rahoituksen lopettaminen antaa kylmän kuvan Suomesta

  • 28.1.2024 at 14:01
    Permalink

    Nasima voi lopettaa lässytyksen ja mennä auttamaan paikan päälle ja ottaa lompakon mukaan.

    Reply
  • 28.1.2024 at 14:29
    Permalink

    Sama tyyppi taisi moittia Suomea Afganistanin talibanien avustusten lopettamisesta. Hän voisi ihan mieli hyvin mennä Afganistaniin ja jäädä sinne ikuisesti. Kaikki voittaa.

    Reply
  • 28.1.2024 at 19:38
    Permalink

    USA:ssa kieriskellään kuin vaatteisiin tarttuneen tulen tukahdutamiseksi, koska tuossa Israelin alusastiassa radikaalit woke-opiskelijat, demokratti-kommunistit (naiset) ja arabi muslimipakolaiset intoilevat avoimesti Palestiinan puolesta. Eikäpä siihen tarvita edes ”verilinjaa”, sillä avoin peitelemätön siviilien yksiselitteinen teurastus saa vähintäinkin kenen vain kohottelemaan kulmiaan – lievästi sanottuna. Kun taas normistimellasavat sikäläiset juutalaiset ja siionisti-kristityt ovat haistaneet ”vääräuskoisten” veren hajun kuin verenhimoiser hait. Mutta USA:n valkoisten myötöjuoksijoiden ymmärtämiseksi on sanottava, että Israel kohkaaminen on siellä yhtä tavallinen asia kuin Suomessa väh. lauantaisauna. Eurooppa on myös (EU) pihdeissä, mutta Amerikka parka on yhtä ”humalassa” juutalaisvaltioon kuin pohjois-korealaiset omaan ”pulskaan poikaansa”! Ja molemmissa sama ”tauti”. Nimitäin: PELKO!!! Ent Israelin pääministeri sanoi haastatelussa, että jos Israelista tuodaan esille ulkomailla jotain negatiivista. Niin se hoidellaan parilla ”taikasanalla”: USA:ssa ANTISEMINISMI ja Euroopassa HOLOKAUSTI!!! Ja tietysti pitää olla vielä ”Härskimpi kuin Härski Hartikainen.

    Reply
  • 29.1.2024 at 02:18
    Permalink

    Nyt olen yllätyksekseni samaa mieltä nasiman kanssa. Kaikki apu mikä kohdistuu israelia vastaan on tarpeellista ja jopa välttämätöntä. Jos tapahtuisi sellainen ihme että israel saataisiin tuhottua kokonaan, niin maailmasta tulisi kertaheitolla paljon parempi paikka kaikille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.