Ano Turtiainen presidentinvaaleihin – Turtiainen ”Venäläiset kysyivät miten voisivat auttaa”

Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen julkaisi youtube videon missä ilmoittautuu presidentinvaaleihin mukaan.

Valta kuuluu kansalle puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen kertoo  Venäjän matkallansa nousseen keskusteluun Suomessa käytävät presidentinvaalit.

Turtiainen: Venälaiset kysyivät miten voisimme auttaa teitä presidentinvaaleissa. Turtiainen osallistui Venäjällä järjestettävään turvallisuuskonferenssiin, Turtiainen kertoi edustavansa Suomea konferenssissa.

Suomen presidentinvaalit järjestetään sunnuntaina 28. tammikuuta 2024 ja mahdollinen toinen kierros 11. helmikuuta 2024.

Ano Turtiaisen video

6 thoughts on “Ano Turtiainen presidentinvaaleihin – Turtiainen ”Venäläiset kysyivät miten voisivat auttaa”

 • 20.8.2023 at 15:12
  Permalink

  Ano sanoo : -Luin raamatusta että ”Se teistä joka on suurin palvelkoot muita” ja silloin ymmärsin Jumalan tarkoittavan että minun kuuluu mennä presidenttikisaan.

  ”Itseluottamus” ei koskaan petä Anoa.

  Reply
 • 20.8.2023 at 15:34
  Permalink

  Ano on vähän kuin Väyrynen. Reippaasti suomettuneempi, mutta samaan tapaan selittelee kannatuksen heikkoutta. Väyrynen ei ole voittanut presidentin vaaleissa mediapelin vuoksi. Anolla on vaikeuksia saada ääniä, koska amerikkalaiset laskevat äänet. Ano poikkeaa Väyrysestä kyllä siinä, että hän uskoo olevansa jumalansa asialla.

  Reply
 • 20.8.2023 at 20:35
  Permalink

  Suomessa perinteisesti ulkopolitiikassa ei siedetä yhtäkään ”eriseuraista” – vaan oli kuka oli – tietää se poliittista itsemurhaa niin sisä- kuin – tietysti – ulkopoliittisesti.. Samalla hän pääsee valtamedian ”viihdeohjelmiin” naurunalaiseksi ja riskittömäksi vittuilun kohteeksi, josta revitään viimeinenkin lihanriekale ja imetään vielä luutkin päälle. Itse en ymmärrä mitenkään sitä etteikö asioista voi olla kahta eri mieltä, sillä on luonnotonta vaatia tai edes kuvitella, että ”kaikki on vestetty yhdestä puusta”. Ja etteikö sillä kuuluisalla ”kolikolla ole kahta puolta”. Normaaliin aitoon demokratiaan aina kreikkalaisiin hyveisiin asti kuuluu pystyä käymään keskustelua tavalla, joka kunnioittaa toista osapuolta ja mielipiteitä, jotka omaavat ”lihaa luun ympärillä” järjellisellä tavalla. eikä ole vain tietoista riidan haastamista, jolloin tälläiseen opponenttiin on mennyt piru. Maailma on aina ollut sekaisin ja sotia on ollut WWII:n jälkeen kautta maailman kaukana meistä, mutta teurastuksen jäljet ja raunio6t ovat olleet lehtien palstoilla ja TV:n peruskauraa etenkin Vietnamin sodasta lähtien. Vaikka vuosikymmenet muuttuvat numeerisesti. Yksi on varmaa. Sodista ja kahnauksista kärsivät AINA tavalliset ihmiset rintamien kummallakin puolella olivatpa he sitten kouliintuneita sotilaista tai siviilejä kotirintamalla. Sota-lordit ja rikkaat valtaa täynnänsä olevat maailmanjärjestyksen muuttajat ovat itse turvassa kuin ”herran kukkarossa” lietsomassa bensaa sodan ahnaisiin ja murhaaviin liekkeihin tuntematta mitään muuta kuin sairasta sadististista mielihyvää!

  Reply
 • 21.8.2023 at 04:41
  Permalink

  Venäjä siis lupaa auttaa Turtiaisen Suomen presidentiksi? Hehheh, sepä olisikin melkoista, kun Venäjän trollitehtaat alkaisivat rummuttaa Suomen sosiaaliseen mediaan huttua, jossa hoettaisiin Turtiaisen olevan loistava presidentti ja kaikkien muiden ehdokkaiden olevan kelvottomia roistoja. 😀 Oikeassa todellisuudessa en usko Turtiaisen nauttivan enää niinkään suurta kannatusta kuin hänen eduskuntavaaliensa 631 ääntä näyttivät. Turtiainen ei edes ole perinteisessä mielessä ”suomettunut” niin kuin Väyrynen, vaan hän on avoimesti Venäjän kätyri, ja sen lisäksi hänellä on kylähullun status litteän maan profetioidensa ansiosta.

  Reply
 • 21.8.2023 at 16:00
  Permalink

  Turtiaisella oli korona jutut eduskunnassa ihan järkeviä, mutta sitten tuntui kuin olisi seonnut.
  Ukrainan sotahan on lännessä täysin vääristelty ja uutiset pelkkää propagandaa, en kuitenkaan tässä tilanteessa ymmärrä kuka venäläisiä ihannoivaa Turtiaista äänestäisi.
  En kyllä itse äänestäisi myöskään USA:n ja EU:n etua ajavia Aaltolaa, Rehniä, Stubbia, Urpilaista jne.. Vähissä on ehdokkaat jotka olisivat oikeasti Suomen presidenttejä.

  Reply
 • 22.8.2023 at 08:46
  Permalink

  Kommenoijalle Pöh ja muillekin tiedoksi; ainoa oikeasti Suomen presidentiksi sopiva ehdokas on Totuuspuolueen perustanut lakimies Jaana Kavonius. Kaikesta vainoamisesta ja kiusanteosta huolimatta hän puolustaa Suomea ja suomalaisia tiukasti ja aina faktoihin perustuen ja erittäin hyvin perustellen. Tutustukaa vaikkapa hänen virkamafia.fi sivustoonsa niin näette mm. millaisessa ”oikeusvaltiossa” meillä eletään. Tähän on tultava muutos ja hyvä alku sille olisi että meillä olisi oikea Suomen presidentti!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.