Näkökulma: Nato on 2000-luvun Natsi-Saksa

Historiaa kun luet, niin aina sitä tulee ihmeteltyä miten ihmiset hyväksyi Natsi-Saksan toiminnan ja jopa ihailivat sitä. Nyt näemme täysin saman toiminnan tässä hetkessä, Naton toiminta ei eroa Natsi-Saksan toiminnasta juuri millään tavalla. Vielä ei uunit lämpene, mutta sekin aika tulee kun toisinajattelijat paistattelee raikkaassa uuninlämmössä.

Natosta on luotu toteemi minkä ympärillä lietsotaan suurta ja mahtavaa sotaa, missä on vain voittajia ja portti paratiisiin. Ihmiset riemuitsevat ”nyt olemme turvassa, pääsemme sotimaan ja tappamaan ihmisiä”. Nyt kun ihmiset lukevat tämän, niin nämä tappamisesta haaveilevat ihmiset eivät edes tunnista itseään tästä. Kyllä, näin juuri se tapahtui Natsi-Saksassa!

Naton myötä olemme ajautumassa kohti ”neljättä valtakuntaa” missä ei sallita mitään vastakkaita mielipiteitä, kaikkien pitää vain yhdessä huutaa sotaa, tappamista ja tanssia toteemin ympärillä. Tulevan Nato-sodan myötä  saamme toisinajattelijat hiljennettyä ja silloin ne uunit lämpenee ja kaikki järkeä puhuvat ihmiset teloitetaan ja ihmiset jopa vaativat teloituksia, kansa hurraa ”pääsemme heistä eroon!”

Tulevat sukupolvet pääsevät taas ihmettelemään historian kirjoista ”miten toi oli mahdollista”.

Yllättävän vähän siihen näköjään vaaditaan, siis siihen että ihmiset saadaan ihannoimaan tappamista, kiduttamista ja teloituksia, eli kaikkea sitä mitä sota on. Siihen tarvitaan vaan joukkio psykopaatteja (valtionjohtoihin) ja media, siinä koko resepti. Ihmiset lähtevät joukkomurhahankkeisiin käsittämättömän helposti mukaan, tätä ihmettelyä en voi lopettaa.

Muutama sana Suomen lähi-tulevaisuudesta.
Suomen tulevaisuus ei näytä kovinkaan ruusuiselta, Yhdysvaltojen joukot on miehittäneet jo alueita täältä ja sopimusta valmistellaan missä heille annetaan ilman taisteluita maa-alueita sotilaalliseen käyttöön. Tällä hetkellä näyttää siltä, että miehittäjien sotilaita ei Suomen lait tule koskemaan, laittaako tämä sinua ajattelemaan? Väännetään vielä rautalangasta, siis tänne tulee vieraan maan sotilaat joita ei Suomen lait koske, puhutaan tuhansista sotilaista ja raskaasta sotilaskalustosta, jopa lentokenttiä on suunniteltu heidän pysyvään käyttöön. Vieraan maan sotilaat raskaalla aseistuksella, joita ei Suomen lait koske, tästä ei voi tulla kuin ”hyvä”.

Tulevat sukupolvet tulevat halveksimaan Naton tähtilogoa yhtä paljon kuin Natsi-Saksan hakaristiä nykypäivänä.

Pysähdy hetkeksi katsomaan mitä ympärillä tapahtuu.

Juha Korhonen

12 thoughts on “Näkökulma: Nato on 2000-luvun Natsi-Saksa

 • 19.8.2023 at 12:13
  Permalink

  Aika harhainen kirjoitus. Nato ei suinkaan pyri valloittamaan uusia alueita, eikä valmistaudu sotaan. Kun NL kaatui, Nato-maat Euroopassa päin vastoin pienensivät puolustusmäärärahojaan jopa niin paljon, että Venäjän hyökättyä Ukrainaan herättiin tajuamaan, että omat puolustusvoimat ovat todellakin liian kutistuneita. Vain Venäjä on valmistautunut sotaan viimeiset pari vuosikymmentä ja panostanut reippaasti armeijansa varustamiseen ja Venäjä on myös hyökännyt naapurimaihinsa sekä miehittänyt osia niistä. Vain Venäjän toiminta muistuttaa natsi-Saksan toimintaa.

  Reply
  • 19.8.2023 at 12:37
   Permalink

   Tästä juuri kirjoitin tossa. ”olet harhainen, sekaisin jne..” sitten seuraava askel on vaatiminen, sinun pitää alkaa ajatella ja toimimaan yhden kaavan mukaan, sitten aletaan puhdistamaan toisinajattelijoita. Noin se kehittyy.

   Reply
 • 19.8.2023 at 12:21
  Permalink

  Mitä tulee USA:n läsnäoloon, niin ainakiaan toistaiseksi ei ole USA:n joukkoja tulossa Suomeen pysyvästi. Harjoituksiin totta kai tulee, jotta voitaisiin harjoitella. Harjoittelu on normaalia toimintaa, eikä miehitystä. Lisäksi tulee varastoja, joissa säilytetään pahan päivän varalle ennakkoon varusteita. harjoituksiin tulee muualtakin porukkaa, mutta ei se tähtää mihinkään hyökkäykseen, vaan puolustautumiseen, paitsi niiden mielestä, jotka uskovat, että Venäjä ei ole uhka. No, eipä juuri nyt olekaan, mutta pitää olla sen verran järkevä puolustuksen suunnittelussa, että valmistaudutaan mahdollisiin uhkiin hyvissä ajoin.

  Reply
 • 19.8.2023 at 13:04
  Permalink

  Ei millään pääse vastaamaan viestiin, koska ei tule tekstiruutua, johon kirjoittaa vastaus.

  Tämä on vastaus Juhan vastaukseen 19.8.2023 at 12:37:

  Tosiasiat eivät tue väittämiäsi, vaan ne perustuvat oletuksiin mielikuvituksen varassa. Sitä voi kutsua harhaisuudeksi, ihan syystä. On se ehkä vähän rumaa, mutta tulipa nyt tällä kertaa noin sivistymättömästi sanotuksi.

  On sinulla vapaus olla mitä mieltä haluat, ei tässä kukaan ole sitä kieltänyt, on vaan todettu, että kirjoitus on harhainen, koska se perustuu enemmän kuviteluihin seikkoihin kuin tosiasioihin.

  Eipä tuo oletuksesi, että seuraavaksi aletaan puhdistaa toisinajattelijoita ole tuossa Nato-asiassa näkynyt, eikä näytä olevan tulossakaan. Venäjällä se on kyllä arkipäivää, että toisinajattelu on vaarallista.

  Reply
  • 19.8.2023 at 13:07
   Permalink

   Puhdistuksiin kohti ollaan menossa ja se tehdään sodanvarjolla. Tämä kaikki on nähtävissä suhteellisen läheltä historiasta.

   Reply
 • 19.8.2023 at 13:20
  Permalink

  Tämä on vastaus Juhan vastaukseen 19.8.2023 at 13:07:

  Puhdistuksiin suvakkilan merkeissä saatetaankin tehdä ja tehdäänkin jo, tosin vaatimattomalla tasolla rasismi-kiljahduksin ja omituisin oikeudenkäynnein. Se vaan on eri asia kuin Nato, joka ei liity niihin mitenkään. Niitä touhutiin jo ennen kuin Natosta oli edes puhetta. Nato on sotilaallinen järjestö, joka ei tee politiikkaa, vaan se tekee mitä poliitikot sille sanovat.

  Eipä tässä ole sodan varjolla tehty muuta kuin selitelty joitain asioita Ukrainassa olevalla sodalla. Suomea ei ole millään muotoa valmisteltu hyökkäämään mihinkään, eikä ole muitakaan Nato-maita. Sen sijaan on ihan asiallisesti ymmärretty, että Venäjä saattaa käydä uhaksi ja on valmistauduttu siihen. Kun on tarpeeksi hyvin valmistautunut, voidaan suurimmalla todennäköisyydellä välttää sota. Kukaan ei ole puhunut hyökkäämisestä, eikä Suomella ole aikeita sellaiseen, eikä Nato velvoita sellaiseen.

  Reply
 • 19.8.2023 at 13:37
  Permalink

  Puusilmä se onkin USA joka Nato -soppaa hämmentää ja Eurooppa vain mielistelee ja hännystelee.

  Reply
 • 19.8.2023 at 14:44
  Permalink

  Miten Nato on ”hiljentänyt toisinajattelijoita”?

  Reply
 • 19.8.2023 at 15:12
  Permalink

  Kyllä piikellä puhdistettiin jo vanhukset ja lisää pandemiaa tulossa tulee Lehdistön ja poliisin pandemia joka lopettaa Kotieläintalouden kansa pakotetaan syömään Bill Gats keinolihaa jota myrkytetään sopiuvan orja määrän hallitsemisen mukaisesti. Oletettavasti 5g mastotuksella saadaan väkiluku nopeaan laskuun kunhan lisää metalleja syötetään ihmiskunalle ilmasta. ruuasta ja piikeistä.

  Reply
 • 19.8.2023 at 21:09
  Permalink

  Nk. ”länsi” (kommunistit) ovat niin harhaisia, että kuvittelkivat kuin A dolf Hitler ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon sen olevan ”Mätä rakennus, joka luhistuu kun oven potkaisee sisään. USA:n sotateollisuudelle, EU:lle ja NATO:lle Venäjä on ja oli vain ”bensa-asema” ja Putin hallintoineen reikäinen kuin juusto. Venäjän kansallisen hallinnon kaataminen liittyy NWO:n pystyttämseen kuten myös USA:n demokraatti-kommunistien hallinnon tarkoituksellinen maansa alasajo, jonka päämääränä on luoda yksi maailmanhallitus, jota teknoraatit, YK ja WEF:in sekä Bilkderberg konnat yksinoikeudella julmasti hallitsevat. Joku Suomi tai vinku-intia eivät merkitse yhtään mitään globalisti-kommunistien mielissä vaan kuten nyt Ukraina, jolla on ”heikennetty” Venäjää puolen miljoonan miestappioilla on nyt Blackrock:n hallussa. Mikä ei liene paljon eri asia kuin se oli USA:n proxy ja rahanpesu paikka, jonka paras miesvoima laitettiin sinkkiarkkuihin kuten muuan George Soros 1990-luvulla sanoi Ukrainan ”paikan” olevan. Ja näihän siinä on käynytkin. Putin ja Venäjä viha on ”isojen poikien” agenda ja lihamylly jonne NATO:n, EU:n ja CIA propagandan 24/7 pyörittämisellä saadaan tyhmät nurkka jumalan palvojat ”kentälle” rypemään veressä ja paskassa kuolemaan kurja arvoton kuolema ei minkään puolesta eli näin ”turhia syöjiä” tuhotaan siinä missä myrkkypiikki sirkuksessakin. Toki suosittelen lämpimästi luupäitä sokeassa vihassaan antamaan ainutkertaisen elämänsä USA:n huru-ukon, EU:n puhe-vaginan, NATO.n perselipun sekä ”rapparien” puolesta unohtamatta sikoja (oikeita), jotka saavat mässyttää tyytyväisinä puoli märänneitä sotilaiden ruumiita. Ja kun ”Bingo” osuu kohdlle niin Suomesta tehdään seuraava ”ukraina”, jolla ”heikennetään” ”bensa-asemaa”!

  Reply
 • 20.8.2023 at 20:13
  Permalink

  Eli siis itse kirjoittaja on enempi nationalisti? Vai pitäisikö mennä enempi Venäjän puolelle? Tähän olisi kyllä kiva saada vastaus?

  Reply
 • 14.10.2023 at 10:11
  Permalink

  On kyllä spedekommentteja täällä. Vihaan tätä suomalaista ”Ei Nato joukkoja olla ainakaan vielä toistaseksi…” sössön sössön sössön. Niin se aina menee. Autoverokin on edelleen nimellä väliaikainen autovero ja 60 vuotta jo ollut. Piti olla vain ”pariksi vuodeksi että päästään pahimman yli”. Tämä on se systeemi. Eihän kukaan tule sanomaan ääneen että suomalaiset laitetaan polkemaan miinoja ja kansainväliset suuryritykset tulee tonkimaan kaikki mineraalit maasta jättäen vaan haisevan kuopan keskellä Suomen luontoa. Ärsyttää tämän kansan naivius. Eikä edes lohduta olla yhtään oikeassa joka kerta. 12 vuotta seurannu tätä touhua joka etenee kuin juna ja mullekkin aina sössötetään tätä ”ei se nyt niin mee..” ja se menee joka perkeleen kerta just niin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.