Poliisin niukkasanainen twiitti: Toivoo ettei väkivaltavideoita jaeta sosiaallisessa mediassa

Poliisi: ”Sosiaalisessa mediassa on jaettu viikonlopun aikana useita väkivaltaista materiaalia sisältäviä videoita. Poliisi toivoo, että tällaisia videoita ei jaeta. Videoilla nähtävät väkivaltaisuudet eivät ole tapahtuneet kuluneen viikonlopun aikana.

Monet jaetuista videoista liittyvät käynnissä oleviin esitutkintoihin tai tapauksiin, jotka ovat siirtyneet syyteharkintaan. Poliisi pyytää hienotunteisuutta uhreja kohtaan ja toivoo, että videoita ei jaeta tai niille anneta näkyvyyttä. Poliisi tuomitsee kaikenlaisen väkivallan.”

Sosiaallisessa mediassa on jaettu väkivaltavideoita missä ulkomaalaistainen ryhmä pahoinpitelee yksittäisiä nuoria, videoita on jaettu useista eri väkivaltaisista tapahtumista.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Poliisin niukkasanainen twiitti: Toivoo ettei väkivaltavideoita jaeta sosiaallisessa mediassa

 • 30.7.2023 at 14:17
  Permalink

  Ei tarvitsikaan näyttää videoita, jos poliisi kertoisi tapahtumat ilmoittaen tekijät ja tuntomerkit, sekä pidätettyjen nimet. Rattijuoppojen ja huumekuskien nimet tulisi myös julkaista, kuten tehtiin 1950 luvulla. Nimien julkaiseminen loppui, kun nimissä näkyi useita ministereitä ja muita virkamiehiä. Nimien julkaisematta jättäminen ei ole tasa-arvoisuutta vaan rikollisiten salaamista.

  Reply
 • 30.7.2023 at 15:17
  Permalink

  Siis eihän niitä muu häritse kuin se että ihmiset saattaisi jopa nähdä mitä se ”monikulttuurisuus” on.

  Tyypit vaikka raiskaa joukolla lapsen, niin poliisi etsii tummiin pukeutuneita.
  Näin niin kuin tyhmänä kansalaisena ajattelee että vaatteethan voi vaihtaa, toisin kun vaikka ihonvärin..

  Reply
 • 30.7.2023 at 22:40
  Permalink

  MATUT hakkaa suomalaisia valkoisia, jotka murjaanit ITSE levittävät. Siitäkös polliisi hermostuu kun koko kansa näkee sen kun PASKA OSUU TUULETTIMEEN ja juuri kun parasiitti YLE on ”rassismista” solvannut pahat ja rumat suomalaiset! Poliisi eli polpo peittelee rik0okset kunhan turpaan saanut on valkoinen suomalainen! Raukkamaista toimintaa eli samaan kamelin paskaan on astuttu täälläkin ja varsinkin Suomessa, josaa ulkomaan pelle on aina ollut jumala!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.