VIDEO: Mariupolin uskomaton jälleenrakentaminen

Mariupolin uskomatonta vauhtia etenevä jälleenrakennus, toimittaja Kosti Heiskanen on Mariupolissa kuvaamassa jälleenrakennuksen vaiheita.

Heiskanen kertoo, että Mariupolissa eletään suhteellisen normaalia arkea ja uusia asuinrakennuksia valmistuu joka viikko lisää. Mariupoliin on juuri aukaistu uunituore keskussairaala joka mahdollistaa Mariupolin paluumuuttajille nykyaikaisen terveydenhuollon.

Heiskanen haastattelee yhtä Mariupoliin palannutta Egor Chudnovskiniä joka oli Suomessa sotaa turvassa, Egor Chudnovski tuli perheineen vuonna 2022 Vaasaan turvaan sotaa. 

Egor Chudnovski kertoo asiasta seuraavasti:
Tulimme äitini ja isäpuolen sekä 4 sisaruksena kanssa  Suomeen vuonna 2022, tarkemmin sanottuna Vaasaan.  Meidän asuntomme tuhoitui tykistötulessa Mariupolissa joten meidän oli pakko lähteä turvaan. Mariupolista matkasimme Baltian maiden kautta Suomeen, suomalaiset vastaanottivat meidät todella hyvin, saimme suomesta kaiken tarvitsemamme avun ja olemme kiitollisia siitä. Suomesta minulla on vain hyvää sanottavaa, erityisesti luonto on todella kaunis ja Suomi on lyhyesti sanottuna kiva maa. Koti ikävä oli kuitenkin niin voimakas, että päätimme palata takaisin Mariupoliin. Täällä on ystäviä, täällä on kotimaa, Mariupolissa on tällä hetkellä turvallista olla.

Kosti Heiskasen video Mariupolista

7 thoughts on “VIDEO: Mariupolin uskomaton jälleenrakentaminen

 • 11.5.2024 at 13:40
  Permalink

  Melkein yhtä rumaa pytinkiä kuin suomalaisissa uudiskohteissa. Suomi on kuitenkin lännen kultamaa ja meillä on etelästä tuotettua rikkautta ja voimavaraa yhä enenevässä määrin. Putin lienee vihreä kateudesta.

  Reply
 • 11.5.2024 at 15:36
  Permalink

  Kyllä Venäjä on sitten ihana maa. Ihan pyyteettömästi lahjoittanut nämä ihanat talot. Venäjää voisi jo hiljalleen alkaa vertaamaan Neuvostoliittoon, joka taas oli niin hyvä paikka ettei vangitkaan halunneet pois vankilasta, koska se aina kotiolot olisi voittanut. Putin teki hienosti, kun poisti natsit Mariupolista, samalla meni tosin koko kaupunki, mutta mitäs pienistä. Toimittaja Heiskanen on ihan oikeassa. Ei tämä mitään sotaa ole vaan pientä hässäkkää vain. Jos sanot tätä konfliktia sodaksi, saatat piru vie joutua leirille muutamaksi vuodeksi. Sillä ei ole mitään merkitystä, vaikka Venäjältä on kaatunut 150000-300000 sotilasta, nehän uhrautuivat tämän ihanan isä aurinkoisen Putinin puolesta ja jokainen Venäläinen on valmis tekemään saman. Mutta kiitos Venäjälle näistä muutamasta pyyteettömästi lahjoitetusta talosta. Mariupoliin on ilmeisesti palannut sankoin joukoin asukkaita, tosin ilmeisesti sieltä Venäjän rajan puolelta. Voisikohan toimittaja Heiskanen tarkistaa.

  Reply
 • 11.5.2024 at 20:21
  Permalink

  ONNEKSI Meillä USA-NATO:n siirtomaalla on DEMENTTINEN Biden ja oman loppunsa edellä oleva Ameeriikan Yhtuysvallat, joka on ITSE sisällissodan partaalla sekä taloudellisen pankrotin kynnyksellä. Nk. lännen eli GLOBALISTI NWO:n pystyttäjät ovat talouskaaoksessa Venäjä pakotteidensa takia eli ampunee ITSEÄÄN jalkaan kun Venäjä ITSE kukoistaa. Yksinkertaiseksi siksi, että se omistaa itse KAIKKI tarvittavat luonnonvarat ja varsinkin ne STRATEGISET! Dollari uppoaa pois Bricksin tieltä, jolla USA on harjoittanut kiristystä aina WWII:n loppumisesta lähtien. USA:n omat rajat ovat auki, josta tunkeutuvat kaikki kansallisuudet esteettä tavalla, että lähtömaat tarkoituksella TYHJENTÄVÄT vankilansa vässyköistä aina PAHIMPIIN psykopaatteihin. Ja jälki USA:n asukkaicden keskuudessa on sen mukaista kun se ominlkin avuin on villiä länttä. EU, NATO ja USA ovat niin loppu, että YDINSOTA on taattu, sillä muutwa voimaa EI ole käytettävissä, koska ”liittouma” on taloudellisesti KAPUT, kuten myös sotilaiden sekä konventionaalisen aseisautumisen suhteen. ”Tyhjästä on paha nyhjäistä” ellei sitten ole lännen nukke, joiden ITSE EI tarvise mennä ”sotimaan rikkaiden miesten sotia”. Neuvostoliitto ROMAHTI v. 1991 eikä sitä enää ole kuten lännen suurisuiset VALEHTELIJAT väittävät. KOMMUNISMI on kuollut ja kuopattu idässä, mutta LÄNNESSÄ (NWO) se elää ja hengittää pahan hajuista hengitystään. Kuten Euroopassa Unkarin Viktor Orban, USA:ssa Donald Trump, Brasiliassa Jair Bolsonaro on GLOBALISTIEN inhokkeja nymärö UNO! On myös ITSENÄISEN Venäjän Vladimir Putin tuhottavien listalla, sillä tässä Yhden Maailman hallituksen maailmassa YKSIKÄÄN vinku-intian kinkerpiiri EI saa itseään hallittavan ja PISTE!!! Turha elää dinosaurusten KANSALLISVALTIOISSA kuten v. 1939 Talvisota, jossa SILLOINEN NWO:n vastine NEUVOSTOLIITTO halusi Suomen liitettäväksi ”Neuvostoliiton Suureen Perheeseen” kuten kävi Baltian maille noina aikoina! UKRAINAA EI enää ole, sillä se on ”YKSITYISTETTY” Black Rock:n omistukseen iki-nuken Zelenskyn heiluessa tarkoiuksenaan murhauttaa USA:n eduksi ja hyödyksi (aseteollisuus, rahanpesu, depopulation) Venäjä avusteisesti KAIKKI kunnon VALKOISET oikeat IHMISET lihamyllyssä muka jo tuon valmiiksi NATSI-DIKTATUURIN ”vapaus” ja ”demoktia”!!!??? Mikä PERKELEEN demokratia??? George Soros on sanonut jo v. 1996, että Ukraina ”pitää laittaa sinkkiarkkuun”!!! Ja niinpä näkyy käyvän kun miehiä, naisia ja lapsia (käytännössä) virkavalta KIDNAPPAA ja metsästää kuin kalloja Ukrainan armeijaan olemaan elossa n. päivän optimissaan. Ukraina ”HEIKENTÄÄ” Venäjää eikä voita sitä sen enempää kuin Napoleon tai Adolf Hitler, vaikka vm. sanoi (jo tuolloinkin) ”Neuvostoliiton olevan vain mätä rakennus, joka romahtaa heti kunhan vain potkaisee sen oven sisään”! Kun Ukraina itsensä on hekennetty niin, että molemmista päistä poltettu kynttilä on sammunut. Voin ”ilmoittaa SUUREN ilon” syntyvän siitä ”sotalapsesta” kun SUOMEN on vuoro ”HEIKENTÄÄ” Venäjää USA:n, NATO:n ja NWO:n pussiin, jolloin KAIKKI valkoiset suomalaiset ikään katsomatta MURHAUTETAAN. Sillä tämä maa on TÄYNNÄ MULLITURPIA, jotka ottavat HALTUUNSA kansanvaihdon nimissä kerran tämän KAUNIIN ja ITSENÄISEN Suomenmaan, jota ovat KUNNIAKKAASTI menneet polvet rakentaneet ja sodissa puolustaneet. Mottonään: KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA!!! Eikä NATO:n homoperseiden ja pedofiilien *”saatanan synagoogaa” *(Jeesus)!!!

  Reply
 • 12.5.2024 at 01:40
  Permalink

  Maailma olisi paljon parempi jos ei olisi olemassa Amerikan Yhdysvaltoja eikä Englantia. Molempia johtaa saatananpalvojat ja nämä kaksi ”läntistä demokratiaa” ovat käytännössä lähes jokaisen sodan takana.

  USA on pilannut kaiken hyvän tekemällä kaikesta ”bisnestä”. Maa on kehitysmaa, jolla on enemmän velkaa kuin muilla mailla yhteensä. USA käy kuolinkamppailuaan, kuten kaikki rappiolliset suurvallat historiassa. Kaikki jenkkien viihdeteollisuus ja musiikkibisnes on perkeleestä. Tekopyhä paska maa, joka vie demokratiaa kaikkialle, missä on ryöstettävää ja raiskattavaa.

  Englanti on kaiken pahan alku. Siellä pitää majaansa perkeleenpalvoja illuminaati globalistit. USA on siinnyt Englannista. USAn armeija on globalisti-saatananpalvojien työkalu. Ja tämän kanssa rakas isänmaamme on nyt liittoutunut ja lietsoo psyko-stubinon suulla sotaa.

  Eikä ole Putinin Venäjä sen parempi. Itse asiassa koko maailman politiikka on yhtä suurta teatteria. Kaikki suurvallat ja niiden hallitsijat ovat samanlaisia perkeleen palvojia, joilla on tavoitteena saatanallinen NWO. Kansojen sekoittaminen, valkoisten kristittyjen hävittäminen, kuten myös keskiluokan tuhoaminen ja yksityisomistuksen lopettaminen. Pieni joukko sekopäitä johtamassa työn orjia. Kristinuskon tuhoaminen.

  Mutta näin tämä kuuluukin mennä. Tosin perkeleenpalvojat ovat jo hävinneet. Herra Jeesus Kristus voitti Golgatan ristillä synnin, saatanan ja kuoleman. Lukekaa Pyhää Raamattua. Siellä on tarkasti kerrottu kaikki tämä mitä nyt tapahtuu. Ollaan todella lähellä tämän maailman loppua ja Jeesuksen paluuta.

  Elämän tarkoitus on sielujen pelastus Herrassa Jeesuksessa. Ilman Jeesusta kukaan ei pelastu helvetin tulesta. Mitään omia tekoja tai ansioita ei tarvita. Pelastus on Jumalan ilmainen lahja, yksin armosta. Ihmisen osa on ainoastaan myöntää syntisyytensä ja vastaanottaa pelastus. Kuten Jeesus itse sanoo: minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.

  Viime sotien aikana meillä oli jumalaapelkäävä presidentti Kyösti Kallio. Hän kehotti suomalaisia taistelemaan syntiä vastaan omassa elämässään. Ja rukoilemaan Jumalan armoa. Kansa nöyrtyi ja rukoili polvillaan. Jumala kuuli rukoukset ja näki ihmisten sydämiin ja siellä olevan halun parannukseen. Suomi säästyi.

  Nyt meillä on presidentti, joka on sotahullu eikä edes myönnä uskovansa Jumalaan. Tämä idiootti vie meidät sotaan Venäjää vastaan ja varmaan tuhoon. Sitä saa mitä tilaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.