Koronasta poimittua

Koronasta poimittua :

  • THL:n Mika Salminen myönsi Yleisradiolle: pelkkä testattu COVID-positiivinen, ei tarkoita oikeasti koronaan sairastunutta. Lähde: Yle ja UMV-lehti  2.8.2021

 

 

  • Pelastetaan lapset-lääkäriryhmä on Suomen sosiaali- ja terveysministeriön pyynnöstä,  antanut lausunnon 12-15 vuotiaiden”korona-rokotuksista”. Samalla lääkäriryhmä/asiantuntijaryhmä  haastaa Fimean ja THL:n asiantuntijat julkiseen keskusteluun aiheesta.
  • Käytettävissä olevan tiedon perusteella geeniteknologiaan perustuvien ehdollisen myyntiluvan saaneiden injektioiden, joita nimitetään harhaanjohtavasti rokotteiksi, haittavakutukset ovat niiden hyötyjä suuremmat. Terveiden lasten ja nuorten riski sairastua vakavaan SARS-COV-2- virukseen aiheuttamaan infektioon, on vähäinen, ja kuolleisuus COVID-19 tautiin on väestötasolla osoittautunut meillä Suomessa, ja muualla maailmassa erittäin pieneksi.
  • Korona-rokotteista viranomaisille raportoidut määriltään ennätysmäisen vakavat haittailmoitukset ja kuolemaan johtaneet tapaukset kertovat kiireellä kyhättyjen injektioiden vakavista riskeistä.
  • COVID-19 taudin ennalta ehkäisyyn ja hoitoon, on lisäksi olemassa tehokkaita ja turvallisia vaihtoehtoja, kuten vuosikymmeniä käytössä olleet ivermektiini,hydroksiklorokiini, C- ja D-vitamiini. Tämänkään vuoksi ”rokotteille” ei olisi saanut antaa ehdollista myyntilupaa.
  • Lausunnot katsottavissa: https://static.mvlehti.net/uploads/2021/08/Lausunto-STM.pdf
  • FIMEA-THL-kirje: https://static.mvlehti.net/uploads/2021/08/FIMEA-THL-kirje.pdf. Lähde: Pelastetaan lapset-järjestö ja UMV-lehti 2.8.2021

 

 

MTV:n toimittaja Ivan Puololo haastatteli Podcastissään lakimiestä, joka tyrmäsi pakkorokotukset laittomiksi. Kansanedustaja Kärnä omassa twiitissään haikailee pakkorokotusten perään. Lähde: Ivan Puopolon Podcast ja UMV-lehti 2.8.2021

 

 

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.