Koronasta poimittua: Koronapandemia pahin suunnitelmallinen rikos ihmisyyttä vastaan

Maailmanlaajuisesti varmasti eräs tunnetuimpia lakimiehiä on saksalainen Reiner Fuellmich.

Hänet tunnetaan laajoista, ja isoista menestyksekkäästi hoitamistaan oikeusprosesseista muunmuassa korruptio asioissa.

Lontoossa järjestettiin 24.7.2021 Worldwide Rally for freedom- mielenosoitus, jossa tämä kansainvälisesti tunnettu, ja suurta  lakimies-ryhmää johtava saksalainen asianajaja Reiner Fuellmich piti puheensa video-yhteyksien välityksellä. Rapsodia on tekstittänyt puheen suomeksi.

Lähde: Umv-lehti

 

Alla linkki videoon, joka tekstitetty suomeksi.

 

 

 

https://mvlehti.net/2021/08/05/tutkintaa-johtava-lakimies-koronapandemia-historian-pahin-suunnitelmallinen-rikos-ihmisyytta-vastaan

3 thoughts on “Koronasta poimittua: Koronapandemia pahin suunnitelmallinen rikos ihmisyyttä vastaan

 • 7.8.2021 at 23:49
  Permalink

  En ole edes kunnon uskovainen, mutta nyt meitä voi enää auttaa ja pelastaa Jumala puuttumalla taas erääseen mielettömyyteen ja sairaiden mielten tuotokseen, joita tämä maailmanhistoria on väärällään!

  Jokaisen henkilökohtainen panostus itsensä suojeluun on etsiä jostain se aikaa sitten heivattu epäluulo, epäilys, varovaisuus ja se loputon ”lapsen usko” ”kekkoslaiseen” esivaltaan, joka varjee, huolehtii ja jopa valvoo unettomia öitä vuoksesi!!!

  Reply
  • 7.8.2021 at 23:51
   Permalink

   Korj.
   ”Jokaisen henkilökohtainen panostus itsensä suojeluun on etsiä jostain se aikaa sitten heivattu epäluulo, epäilys, varovaisuus ja HYLÄTÄ se loputon ”lapsen usko” ”kekkoslaiseen” esivaltaan, joka varjee, huolehtii ja jopa valvoo unettomia öitä vuoksesi!!!

   Reply
 • 25.2.2022 at 11:45
  Permalink

  voi aloittaa vaikka cabalin kaatuminen videosarjasta joka suomennettuna rapsodian sivuilla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.