Julki tulleesta nauhoituksesta selviää – Jessikka Aron Bonnier palkinto annettiin säälistä ”tuen osoitus”

Youtubessa julkaistussa nauhoitteessa Yleisradion entinen päätoimittaja Atte Jääskeläinen  kertoo,  journalistisen yhteisön päättäneen antaa Bonnierin suuren journalistipalkinnon Jessikka Arolle tuen osoituksena, ei journalististen ansioiden perusteella. Bonnierin suuri journalistipalkinto annettiin Arolle vuonna 2016.

Nauhoitus on tallennettu Helsingin hovioikeudessa. Atte Jääskeläinen oli todistamassa yhdessä lukuisista vireillä olevista oikeudenkäynneistä. Jessikka Aro on haastanut toistakymmentä ihmistä oikeuteen viime vuosien aikana pääsääntöisesti vainon ja kunnianloukkauksien takia. Aro hakee satojatuhansia euroja korvauksia oikeudenkäynneissä. Atte Jääskeläinen kertoo nauhalla myös Aron ulkomaille muuton syyksi kirjankirjoittamisen. Aro on toistuvasti kertonut oikeudessa ulkomaille muuton syyksi vainon ja pelon, ei kirjankirjoittamisen.

Aro on kertonut useissa oikeudenistunnoissa olevansa työkyvytön  vainon takia ja siksi jäi palkattomalle vapaalle Yleisradiosta. Atte Jääskeläinen oli Aron esimies tuohon aikaa. Helsingin hovioikeus antoi tämän vuoden puolella päätöksen missä vapautettiin syytetty vainosyytteistä.  Nauhoituksessa kuullaan miksi Aro jäi palkattomalle vapaalle Atte Jääskeläisen käsityksen mukaan.

Artikkeliteksti ja uutisvinkki on toimitettu nykysuomelle sähköpostitse, emme voi julkaista artikkelin kirjoittajaa, koska Aro todennäköisesti haastaisi tämän oikeuteen.

17 thoughts on “Julki tulleesta nauhoituksesta selviää – Jessikka Aron Bonnier palkinto annettiin säälistä ”tuen osoitus”

 • 27.9.2020 at 10:21
  Permalink

  Totuuden julkituleminen tuntuu aina kipeältä, siitä henkilöstä joka on valehdellut ja tavoitellut/koittanut tavoitella omaa etuaan. Esimerkkejä käräjäoikeuksista on paljonkin.

  Mitä tulee tähän neiti Aroon niin olen ihmetellyt näitä vahingonkorvauksia ja niiden suuruuksia. Miettinyt että koittaako se saada yhdellä jutulla loppuelämänsä talouden turvattua. Sillä, mitä tulonlähteitä hänellä on? Pohjakoulutuksena ylioppilas ja jos sillä hakee työpaikkoja niin nykyaikana ne ovat melkolailla kiven alla. Muitakin ylioppilaita on tarjolla. Joiden ei tiedetä haastavan kanssakäymiään ihmisiä käräjille milloin mistäkin.

  Reply
  • 27.9.2020 at 18:58
   Permalink

   Jääskeläinen sanoo nauhalla, että tuen osoittaminen oli YKSI syy. Toisin kuin Nykysuomen toimitus antaa ymmärtää, hän ei sano, että se olisi ollut ainoa tai pääsyy. Todennäköisesti Jääskeläinen tarkoittaa, että Aron erinomaisen työn valikoitumisen palkinnon saajaksi muiden erinomaisten töiden joukosta vaikutti jonkin verran se, että hän oli joutunut vainon kohteeksi.

   Reply
   • 28.9.2020 at 08:51
    Permalink

    Kysymyskin oli johdatteleva.

    Mielestäni koko oikeusprosessi oli ala-arvoinen ja luokaton.

    Kaikki prosessin vaiheet on mitätöitävä ja aloitettava puolueeton rikostutkinta oikeusprosessin perusteista.

    Mielestäni todelliset rikolliset on saatettava rikosvastuuseen ja lisäksi tutkinnan sekä oikeusprosessin aikana kenellekään ei makseta valtion varoista yhtään mitään. Jokainen hoitakoon asiansa/työnsä vapaaehtoisesti.

    Reply
   • 28.9.2020 at 14:38
    Permalink

    Aro itse vainosi mv-julkaisua ja sinne kirjoittelevia ihmisiä, nimitti heitä jopa trolleiksi ja täysin ilman todisteita.
    Todisteita näistä trolleiksi väitetyistä hahmoista hän ei ole pystynyt esittämään tähän päiväänkään mennessä. Aron omat väitteet eivät ole mitään todisteita.
    Aro käy myös itse kuvailemassa kameralla kansallismielisiä ja jakaa näitä youtubessa ja blogissaan. Mikäli joku kuvaa Aroa tai pyytää häntä poistumaan niin Aro haastaa oikeuteen ja uhriutuu.

    Reply
   • 2.10.2020 at 07:03
    Permalink

    Aron työ ei ole erinomainen. Muutkin syyt olivat poliittisia, kuten tuo höpötys vainosta. Koko keissi on ilmeisesti tiedustelupalveluoperaaatio, jonka avulla aletaan vainioamaan toisinajattelijoita Suomessa

    Reply
 • 27.9.2020 at 10:54
  Permalink

  En ole varma, mutta muistelen kuulleeni jostain vastikään, että Aro ei olisi enää ”vain” ylioppilas, vaan olisi suorittanut yliopistollisen loppututkinnon (maisteri?). Ehkä joku tarkistaa asian, on nimittäin tietysti ikävää ja voi tuntua loukkaavalta, jos tituleerataan väärin. Virheitähän sattuu (eikä aina huomaa, jos asiat muuttuvat) mutta ne kuuluu luonnollisesti korjata sitä mukaa kun ne huomataan.

  Reply
  • 27.9.2020 at 11:01
   Permalink

   Joo on se kouluttautunut ja on parhaillaan koulun penkillä

   Reply
 • 27.9.2020 at 11:26
  Permalink

  Onko kenelläkään tietoa, joko neiti Aro on päässyt irti huumekierteestään?
  Näyttää ainakin kerryttäneen muutaman kilon lisää ennen niin riutuneen tomumajansa peitteeksi.

  Reply
  • 27.9.2020 at 19:01
   Permalink

   Onko Mortimerin tomumajalla kanttia vittuilla muille tomumajoille?

   Reply
  • 26.3.2021 at 22:52
   Permalink

   Jos vaikka tietoa olisikin niin ymmärtänet varmaan ettei rehellistä vastausta kannata julkisesti tavallisen suomenkansalaisen lähteä antamaan. Jos ei siis halua niskaansa Raija Toiviaista, YLE:ä ja Jari Taposta.

   Reply
 • 27.9.2020 at 12:24
  Permalink

  Tuo ämmähän näyttää olevan täysi huijari.
  Valehteli oikeuslaitokselle päin naamaa ja huijasi valtavat korvaukset.

  Reply
 • 27.9.2020 at 14:46
  Permalink

  Yleensä jos ollaan työkyvyttömiä jäädään sairaslomalle, eikä palkattomalle vapaalle. Vähän haiskahtaa, että Aro on valehdellut oikeudessa ja koska hän on asianomistaja se on rikos.

  Reply
 • 27.9.2020 at 16:16
  Permalink

  Globaalin poliittisen punakoneen maskoteiksi ajautuu aina henkilöitä, jotka eivät ole konservatiivisen arvomaailman puntarissa mitattuna mitenkään kunnioitettavia: esimerkiksi BLM-pyhymykseksi julistettu huumenarkki George Floyd. Suomessa neiti Aron ohella huumehuuruistaan tunnetaan vihervasemmiston pyhimys ja marttyyri nimeltään Jere Karttunen. Itse en tuomitse entisiä huumeidenkäyttäjiä, jos he pääsevät kuiville, mutta vihervasurilellikkien tapauksessa kaikki luonteenviat ja -heikkoudet näyttävät säilyvän, olivat he kuivilla tai sitten ei. Näiden perusteella vihervasurit tunnistavat ”omansa”.

  Reply
  • 28.9.2020 at 06:51
   Permalink

   Ai saatana. Heh heh heh. Hyvin kirjoitettu.
   En tiedä casesta tarkemmin vielä, mutta toivon että valtamedia tuo tämän julki perinpohjin ja neiti Aro saa tarvittaessa käräjiltä kannettavakseen seuraukset petosasiaansa. Sen verran härskiltä kuulostavat nuo väitteet.
   En itsekään tuomitse entisiä suonensisäisiä huumeiden käyttäjiä, enkä väitä, että neiti Aro sellainen olisi sellainen koskaan ollutkaan, vaikka muut vöittävät, vaan olen vilpittömästi iloinen, jos joku on päässyt ihan oikeasti kuiville – puheiden sijaan.

   Reply
 • 27.9.2020 at 20:28
  Permalink

  Nauhan lopussa oikein kiitettiin sen kuuntelemisesta. Voin vastata kohteliaisuuteen sanomalla: Ilo oli
  kokonaan minun puolellani!

  Toimitukselle tiedoksi vain, että Aro ”lähtee laukalle” takuuvwarmasti. Tämän enempää en halua valmistaa tulevaisuutenne varalta. JHoka tapauksedssa toimitukselta rohkea veto julkaista nauhoite. Vaikkakin oli selvää heti tuoreeltaan, että Jessikka Aro sai palkinnon; sanoisinko jopa että säälistä kuin todellisista ansioistaan. Koska koko ”Venäjän trolli” hypetys oli pelkkää reppipaperia ja tyhjän päällä olevaa vainoharhaista houretta kuin tosipohjaista asiaa ilmiöstä, joka on jo noussut yleiseen tietoisuuteen ennen aiheen perinpohjaista ruotimista. Eli kuten wanha sanonta kuuluu: ”Paljon puhetta, vähän villoja!” (viitataan lampaan villan keritsemiseen)

  Lisäksi Aron tasapainoton ja herkkänahkaisuus vähäisellekin kritiikille ja kyseenalaistamiselle tai perustultejunkin vastaväitteiden esittämiselle (toisaalta kuuluu nykyaikaankin) antoi kuvan asian hatarasta pohjasta jo siksi ettei käsittääkseni lähteillä eikä viitteillä liikoja ”mällätty”: Vaan kaikki muistutti enemmänkin jännäri -kirjallisuutta.

  Reply
  • 27.9.2020 at 22:36
   Permalink

   Lieneekö Trumpin taustajoukot jättäneet palkitsematta, koska tietävät CIA:n, NSA:n ja Naton tiedustelutietojen perusteella trollimetsästäjän kaikki taustafaktat?

   Reply
 • 17.10.2020 at 20:31
  Permalink

  Jessikka Aro on osa globalistien ryöstöoperaatiota. Ovelaa ja helvetillista touhua. Tämä selittää asiaa tietyltä kantilta:

  youtubePISTEcom/watch?v=43xrrFW5L3Q

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.