Poliisi etsii Joensuussa kadonnutta Pentti Heiskasta

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tänään tiistaina 7.4.2020 ilmoituksen, jonka mukaan vuonna 1941 syntynyt Pentti Heiskanen on kadonnut. Heiskanen on viimeksi nähty Pohjois-Karjalan keskussairaalalla maanantai-iltana 6.4.2020 noin klo 18 aikaan. Heiskanen oli poistunut keskussairaalan tiloista etukäteen ilmoittamatta. Poliisilla, terveydenhuoltoviranomaisilla ja Heiskasen läheisillä on huoli Heiskasen tämän hetkisestä tilasta huomioiden hänen ikänsä ja terveydentilansa.
Joensuussa kadonnut Pentti Heiskanen.

Pentti Heiskanen asuu Heinävedellä eikä poliisin tietojen mukaan tunne Joensuun kaupunkia kovin hyvin. Hän on 172 cm pitkä, vartalonrakenteeltaan hoikka (70 kg) ja hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, jotka ovat ohimolta harmaantuneet. Heiskasella on yllään musta Haglöfs-merkkinen ulkoilupuku ja musta lippahattu. Heiskasen mukana oleva matkapuhelin on tällä hetkellä suljettu. Liitteenä kuva Heiskasesta.

Asiassa ei epäillä rikosta, poliisi hoitaa tapausta kadonnut henkilö -nimikkeellä.

Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia havaintoja Pentti Heiskaseen liittyen. Akuutit havainnot Heiskasesta pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen. Aiemmin tehdyt havainnot Heiskasen tuntomerkkeihin sopivan henkilön liikkeistä pyydetään ilmoittamaan suoraan asiaa hoitavalle rikostutkijalle puh: 029 545 6461 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

19 thoughts on “Poliisi etsii Joensuussa kadonnutta Pentti Heiskasta

 • 8.4.2020 at 19:27
  Permalink

  Voi melkein lukea rivien välistä että kaveri suorastaan hehkuu ajatuksesta että tulee hirveä tauti joka tappaa miljoonia ihmisiä. Kannattaa muistaa kun on kyse globaalin eliitin touhuista niin esim viranomaisten harjoituksista terrorismia vastaan tulee usein todellista terroria.

  https://youtu.be/6QmH3SCX0Ro

  Reply
 • 10.4.2020 at 14:52
  Permalink

  As recently stated by Robert F Kennedy Jr who advised Trump on vaccines, Gates has killed 1000s and injured 100,000s!

  If that’s Gates best, imagine his worst? Millions dead because of vaccines!

  This is what Kennedy said about Gates a few days ago:

  Promising to eradicate Polio with $1.2 billion, Gates took control of India ‘s National Advisory Board (NAB) and mandated 50 polio vaccines (up from 5) to every child before age 5. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating vaccine-strain polio epidemic that paralyzed 496,000 children between 2000 and 2017.

  Kennedy states Gates has paralyzed up half a million kids via his so-called polio vaccines.

  Now, Gates wants to vaccine you, your kids, your relatives and your friends.

  Gates is clinically insane!

  Reply
 • 10.4.2020 at 15:06
  Permalink

  BLOCKBUSTER: Robert F Kennedy UNLOADS on Bill Gates

  Robert F. Kennedy’s daughter, who was fighting Bill Gates on vaccine policy, mysteriously ended up dying along with her boy in a ”freak canoe accident”.

  Obviously it’s not hard to get two bodies dead from asphyxiation loaded onto a canoe and then tip the canoe over in deep water, but the BIG mystery is how both bodies sank to the bottom when dead women float breast up. So obviously Robert is pissed, and he is now letting it all out. See these quotes from Robert with regard to Bill Gates:

  This was all said on April 8 2020:

  Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feed his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vac ID enterprise) and give him dictatorial control over global health policy – the spear tip of corporate neo-imperialism.

  Gates’ obsession with vaccines seems fueled by a messianic conviction that he is ordained to save the world with technology and a god-like willingness to experiment with the lives of ”lesser humans.”

  Global public health advocates around the world accuse Gates of hijacking WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious diseases; clean water, hygiene, nutrition, and economic development. They say he has diverted agency resources to serve his personal fetish-that good health only comes in a syringe.

  In addition to using his philanthropy to control WHO, UNICEF, GAVI and PATH, Gates funds private pharmaceutical companies that manufacture vaccines, and a massive network of pharmaceutical-industry front groups that broadcast deceptive propaganda, develop fraudulent studies, conduct surveillance and psychological operations against vaccine hesitancy and use Gates’ power and money to silence dissent and coerce compliance. In his recent nonstop Pharmedia appearances, Gates appears gleeful that the Covid-19 crisis will give him the opportunity to force his third-world vaccine programs on American children.

  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4347334/pg1

  Reply
 • 10.4.2020 at 17:25
  Permalink

  Venäläisessä bioaseiden laboratoriossa tapahtui räjähdys syyskuussa 2019. Koltsovon kaupungissa Siperiassa. Laboratorio tunnetaan myös nimellä Vector. Laboratorio on vahvistanut räjähdyksen tiedotteessaan.

  Yksi maailman suurimmista virusten tutkimuskeskuksista joka on säilönyt vaarallisia patogeneejä kuten Ebolaa ja Anthraxia vaurioitui räjähdyksessä.

  Herää tietysti kysymys olisiko mahdollisesti COVID-19 karannut tästä laboratoriosta räjähdyksen seurauksena?

  Tätä olisi syytä tutkia tarkemmin.

  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4348879/pg1?regp=bm9fMTU4NjUyODk3NA==

  Reply
 • 10.4.2020 at 17:34
  Permalink

  The history of Koltsovo began in 1974 and is inseparably linked with the creation of the State Research Center of Virology and Biotechnology VECTOR, an institute specialized in the study of especially dangerous viruses. The settlement, initially established as the home for the institute was named after famous Soviet biologist, cytologist and geneticist Nikolai Koltsov. On January 17, 2003, Koltsovo was granted naukograd (science town) status, which it is to retain until the end of 2025. The status is granted to the cities with high concentrations of scientific research and production capabilities. Koltsovo received its status by Russian President order no.45 of January 17, 2003.

  VECTOR are the MOST important Russian bio-weapons center!

  The State Research Center of Virology and Biotechnology VECTOR, also known as the Vector Institute, is a biological research center in Koltsovo, Novosibirsk Oblast, Russia. It has research facilities and capabilities for all levels of Biological Hazard, CDC Levels 1–4. It is one of two official repositories for the now-eradicated smallpox virus, and was part of the system of laboratories known as the Biopreparat.

  Recently the facility has been upgraded and secured using modern cameras, motion sensors, fences, and biohazard containment systems. Its relative seclusion makes security an easier task. Since its inception there has been an army regiment guarding the facility.

  The facility has, at least in Soviet times, been a nexus for biological warfare research (see Soviet biological weapons program), though the nature of any ongoing research in this area is uncertain.

  Biopreparat (”Biological substance preparation”) was the Soviet Union’s major biological warfare agency from the 1970s on. It was a vast, ostensibly civilian, network of secret laboratories, each of which focused on a different deadly bioagent. Its 30,000 employees researched and produced pathogenic weapons for use in a major war.

  Reply
 • 13.4.2020 at 14:54
  Permalink

  Eikö maailmasta löydy yhtään todellista valtionpäämiestä joka vaatisi maailmanlaajuista kieltoa biologisille aseille.

  Nämä biologiset aseet kääntyvät käyttäjäänsä vastaan, oli sitten kyse kenestä tahansa käyttäjästä.

  Reply
 • 15.4.2020 at 02:33
  Permalink

  Uusi MAAILMANJÄRJESTYS NWO (New World Order) on peruutettu.

  Rikollinen globaali eliitti luulee pelaavan varman päälle ja olevan turvassa. Teidät löydetään. YKn Maailman Terveysjärjestön lähtölaskenta on jo alkanut.

  Rokote Koronaa vastaan on bioase.

  Suuri kusetus haisee.

  Maailma on muuttunut nykyteknologian ja alati läsnä olevien silmäparien takia sellaiseksi paikaksi missä rikollinen globaali eliitti ei voi piiloutua.

  Reply
 • 15.4.2020 at 04:13
  Permalink

  Olisiko käynyt niin vihtaasi on kustu.

  https://youtu.be/YjTP9aE4y2U

  Myös Paviaani, siis Paavi rikollisen globalistieliitin kusetuksessa mukana. Jesuiitat ja juutalaiseliitti sulassa sovussa. Ja tietysti vapaamuurarit.

  Reply
  • 15.4.2020 at 04:46
   Permalink

   Jos haluaa ymmärtää mistä on kyse korona terrorissa. Paras yleiskatsaus.

   https://youtu.be/YjTP9aE4y2U

   Rikollinen globaali eliitti ei vain ymmärtänyt sitä että Internetin aikakaudella kaikkia ei voida kusettaa. Kymmeniä, satoja miljoonia ei voi kusettaa. 7 miljardin ihmisen joukosta löytyy armeja joka tekee lopun tästä maailmanlaajuisesta stasi tyranniasta.

   Reply
 • 15.4.2020 at 16:05
  Permalink

  Suomen naurettavat spedet ostelevat Kiinasta suojamaskeja joiden laatu on osoittautunut huonoksi. Kaikki näkevät mistä on kyse. Suomen kansan terveyden ja talouden kustannuksella rahaa annetaan ylihintaisista tuotteista Kiinalle, talouden suurvallalle joka vähät välittää ihmisten tai eläinten oikeuksista. En ole kuullut että australialaiset söisivät elävältä nyljettyjä kengurun poikasia, mutta kiinalaiset söisivät lepakoista ja käärmeistä tehdyn kääretortun kera – vielä jos käärmetorttu liikkuu aina parempi kiinalaisille. Eivät ole pandat vähentyneet sukupuuton partaalle sen takia koska bambua muka on niin vähän. Kiinalaiset ovat pistäneet poskeensa marinoituja panda karhuja.

  Suojamaskeja voi tilata esim Japanista, Etelä-Koreasta, Taiwanista, Vietnamista, Malesiasta, Singaporesta jne.

  Suomen tragikoomiset Spede päättäjät haluavat viestittää että Suomi kuuluu Kiinan talouden etupiiriin. Kiinan taloudellinen etu menee Suomen kansanterveyden edelle.

  Reply
 • 15.4.2020 at 20:44
  Permalink

  Suurin kusetus on mailmamme muoto joka saa vitun verran hermostumaan kuinka massat voivat olla niin tyhmiä ettei jaksa mennä meren rantaa ja katsomaan suuri zoomisella kaukoputkella tai hyvällä lämpökameralla kuinka kauksi näkevät esim pienen kalastus aluksen ym muun kohteen! Suurin osa täälläkin on nollat taulussa asian suhteen joka on suurin valhe kaikista ja kovana kakkosena holokaustit ym!!

  Suomenruotsalaiset eivät ole vieläkään kotoutuneet Suomeen. He pitävät kynsin hampain kiinni ruotsalaisuudestaan. Ovat ylimielisiä, halpamaisia, pöyhkeilijöitä, epäluotettavia ja rikollisia luonteeltaan. Heidän omaisuutensa on peräisin kantasuomalaisen väestön maiden, metsien ja muun omaisuuden ryöstöistä Ruotsin hirmuhallinnon ajalta. Suomenruotsalaiset liputtavat ökytalojensa pihoilla viirejään osoittaen karmaisevalla tavalla halveksuntaa Suomea ja suomalaisuutta kohtaan.
  Pahin Ruotsin tekemä teko tapahtui 1713 kun pääarmeijaa johtanut ruotsalainen kenraaliluutnantti Georg Lybecker vetäytyi Porvoossa Venänäjän armeijan edestä hetkellä kun se olisi vielä ollut voitettavissa. Sama vasikan karku jatkui Ruotsiin saakka, koska Ruotsalainen kenraaliluutnantti EI välittänyt Suomesta eikä suomalaisista. Lybecker ja Ruotsi voidaan lukea syylliseksi Suomen väestön lähes täydelliseen joukkotuhoon.
  Tämän päivän suomenruotsalaiset jatkavat suomalaisten ja Suomen halveksuntaa Lybeckerin hengessä. Senpä vuoksi RKP haluaa miehittää Suomen islamilaisilla terroristeilla ja ajaa jopa vihreitä kiimaisemmin Kalergi-suunnitelmaa.

  Ilmeisesti korruptio ulottuu poliisin lisäksi hallitukseen ja sisäasiainministeriöön. Poliisi on tehtyjen rikoksien suojelija, ja ei tutki rikosasiaa vaikka kuinka pyytäisi ja vaatisi. >

  Kyllä, korruptio suorastaan ”löyhkää” valtiollisten organisaatioiden ylimmällä tasolla (varsinkin ministeriöissä ja oikeustaloissa) ja ”poliisi” ei ole ainoastaan rikosten suojelija, vaan usein myös niiden organisoija ja toteuttaja. Jokaisen valtion suojelupoliisin ylin johto on tiiviisti mukana kansainvälisessä rikollis-verkostossa, joka pitää huolen siitä, että huumeet, pedofiilia, elinkauppa, ihmiskauppa, orjuus, satanismi, terrorismi, salamurhat, salakujetukset, prostituutio ym. ulottuu yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Ihmisillä ei ole myöskään yleisesti pienintäkään käsitystä salaliittojen ja seurojen määrästä tai laajuudesta, koska jokaista valtiota pyörittävästä korruptiosta ei puhuta. Vastavalkean toimittajat ja kommentoijat eivät myöskään ole tietoisia siitä, kuinka syvällä valhe asuu – täälläkin uskotaan siihen, että valtioiden vastakkainasettelut ovat totta tyyliin kylmäsota-hoax, vaikka koko asevarustelu-härdelli oli valemedian provosoima huijaus.

  Meidän olisi nyt korkea aika ymmärtää se, että USA on yhtä vähän Venäjän (Neuvostoliiton) vihollinen kuin Kiina, lähi-idän jatkuvista sodista ja ”muka” selkkauksista puhumattakaan. Ja entäpä pelottava Pohjois-Korea? Eikö se ole tökeröine video- ja kuvamanipulaatioineen suoranainen vitsi? Totuus on se, että korruptoituneet johtohenkilöt maasta riippumatta ovat parhaita salaseura-kavereita, eli kansaa huijataan kuusnolla valemedian avustuksella!
  eli jutikat hallittee vapaamuurareiden välityksellä! ELI MAAN PETTUREITA!!

  Reply
 • 16.4.2020 at 19:50
  Permalink

  Yksi asia on varma.

  Länsimaiden ja valkoisen väestön kohtalo on viittä vaille sinetöity ellei radikaalin laajaan vastarintaan ryhdytä nopeasti. Helpommin sanottu kuin tehty kun tiedetään miten passiivisia ihmiset ovat.

  Globalisti eliitin päävihollinen on Trump. Hinnalla millä hyvänsä hänen uudelleen valinta pyritään estämään.

  Huomatkaa miten tuhoisa korona on erityisesti valkoiselle eurooppalaiselle väestölle ja USAlle. Korona vaikuttaa olevan bioase joka herkimmin tartuttaa valkoisen väestön osan. Uutta maailmanjärjestystä ajava taho haluaa Kiinasta maailman johtavan suurvallan. Vaikka korona alkoi leviämään Kiinasta, on se saatettu päästä tahallaan irti sieltä harkitusti. Tällöin biosodankäynnin asiantuntijat ovat ilmeisesti tarkoin arvioineet että korona tulee kuitenkin iskemään rankimmin länsimaihin jotka kuuluvat vanhan maailmanjärjestyksen ytimeen.

  Eivät typerät punapipoiset massat ymmärrä miten ovat laittamassa pannan omaan jalkaansa.
  Ja hurraavat alistajilleen.

  Reply
 • 16.4.2020 at 19:56
  Permalink

  Korona vaikuttaa likaiselta operaatiolta jonka taustavoimiin yhdistyy lukuisia vallankäyttäjiä eri puolilta maailmaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.