Sanna Ukkola toivoo vainajan kunnioitusta Janitskinin kohdalla

Valtamedian yksi kirkkaimmista ”tähdistä”, viime aikoina melkolailla totaalisen täyskäännöksen mielipiteissään tehnyt iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola esitti twitterissä vetoomuksen vainajan kunnioituksen puolesta. Tässähän ei sinänsä olisi mitään outoa, jos Ukkolan toiveen erityisenä kohteena ei olisi MV-lehden perustajana tunnettu valtamedian sylkykuppina ollut ja hiljattain syöpään kuollut Ilja Janitskin.

Vuosien ajan valtamedian ristitulituksessa olleen Janitskinin poismeno sai Ukkolan kummastelemaan , mm. eräiden vasemmistoaktiivien ilakointia vainajan ympärillä.

Ilja Janitskin kuoli viime torstain ja perjantain välisenä yönä 42 vuotiaana.

Lähde: Twitter

17 thoughts on “Sanna Ukkola toivoo vainajan kunnioitusta Janitskinin kohdalla

 • 10.2.2020 at 09:17
  Permalink

  Suvakkeihin ei ole luottamista.

  Reply
 • 10.2.2020 at 10:14
  Permalink

  Kuka jaksaa olla enään kiinnostunut tän Ukkolan jutuista,kun ”pakkosyöttönä” Ylen toimesta loppui?

  Reply
 • 10.2.2020 at 10:31
  Permalink

  Bolsevikit ovat kaltaisiaan käytökseltään. Heidän maineensa on kulkenut jo heidän edellään niin kauan, ettei heiltä mitään voi odottaakkaan edes kuoleman edessä. Mutta heidän tyhmyytensä ja julmuutensa on loppujenlopuksi se voima ja karman laki, joka tulee koitumaan heidän omaksi tuhokseen juuri niiden käsissä, joita he ovat itse eniten palvoneet kantasuomalaisten kustannuksella.

  Sanna Ukkolalla on kenties karvan verran enemmän häpyä kuin keskiverto suvakilla. Ellen aivan väärin ymmärrä on hän ollut ääri -suvakki, mutta hieman ”loiventanut” käsityksiään. Jos hän on yhä YLE:ssä töissä, se on jäänyt muulta propakandatoimiston väeltä huomaamatta, sillä tuolla ”turvallisella alueella” on vain puhdasoppimaisimmilla lupa olla.

  Ne, jotka tanssivat vakavaan sairauteen menehtyneen legendan jo eläessään haudalla ovat vain halvimmista halvimpia ruumiin potkijoita ja sucker punch:joita aivan kuten heidän ”lajiominaisuuksiinsa” kuuluukin olla.

  Reply
  • 11.2.2020 at 13:10
   Permalink

   Sanna on tuuliviiri ja myyrä tai ajaa muuten vain kahdella raiteella. Hänhän huhujen mukaan jo vuosia sitten heilasteli ja pusutteli Jussa-Halla-Ahonkin kanssa PS:n porukoissa. En väitä varmaksi, voi olla perätön nettihuhu.

   Reply
 • 10.2.2020 at 11:42
  Permalink

  Onnekseni en juurikaan seuraa niitä palstoja, joilla suvakit, kommarit, kokoomuslaiset, verenhimoiset bolshevikit ja limaiset silakat parveilevat. Mikään yllätys ilakointi ei tietenkään ole. Aina silloin tällöin joku suvakki sentään herää koomastaan ja osoittaa olevansa jonkinlainen humanisti sellaisia vain ulkoisesti leikkivien hyvesäteilijöiden joukossa. Roskaväen ilakointi vain lisää Iljan kunniaa.
  Herrasmiehet tunnetaan siitä, että ne arvostavat vastustajiaan ja että sodassakin noudatetaan kunniasääntöjä. Infosodassa Iljan vastustajat eivät nousseet hänen tasolleen, vaan tarrautuivat likaisimpiin mahdollisiin keinoihin ja raukkamiseen virka- ja rahavallan suomaan ylivoimaan. Kaatuneen vainajan häpäisy on vain looginen jatke barbaarilaumojen toiminnalle.

  Reply
 • 10.2.2020 at 15:51
  Permalink

  Presidentti Niinistökin oli kovin huolissaan maalittamisesta. Iljan kohdalla tapahtui juuri näin mitä presidenttikin tarkoitti. Valtamedia, polpo, syyttäjät, Jessika Aro ja paljon muitakin maalittivat Iljaa oikein hullun kiilto silmissään. Presidentti voisi ottaa tästä loistavan esim. seuraavassa puheessaan. Lepää rauhassa Ilja.

  Reply
 • 10.2.2020 at 17:23
  Permalink

  Ehkäpä Sanna Ukkolan silmät ovat auenneet? Jospa hän on redpillannut itsensä oikealla tiedolla? Itse toivon että jokainen suomalainen kääntyisi kansallismielisyyteen oli menneisyys millainen tahansa.

  Reply
 • 10.2.2020 at 19:30
  Permalink

  Sopii muistaa että kriittisessä vaiheessa syöpähoidot kiellettiin Iljalta turhaan pitkitetyn tutkintavankeuden takia. Oikeusvaltiossa näitä toimijoita tietysti tutkittaisiin poliittisesti motivoituneesta murhasta.

  Reply
 • 11.2.2020 at 07:27
  Permalink

  Varikset taas islamia ihailemassa – missä mättää?
  Varisverkoston sivustolla mollattiin erästä musiikkibändiä siitä että se ”Sielunvihollinen levittää musiikkinsa kautta muslimivastaista rasismia”.

  mietikää ääri islamistit ovat iskeneet kahteen muusiikki tapahtimaan
  briteissä ja ranskassa

  ja varisverkosto naulaa hevarin kielen pöytään

  jos hän arvostelee näitä hänen ammattikuntansa muusikko faniensa
  islamisti murhaajia

  Terrorists kill 89 at Eagles of Death Metal concert in Paris

  varisverkosto mielipuolinen toiminta

  joku toinen muusikko ei saa olla näköjään islam vastainen
  edes tämän jälkeen

  tai

  Ariana Granden konsertti päättyi verilöylyyn ja paniikkiin: ”Kun nostin katseeni, kaikkialla oli ruumiita”
  Ainakin 22 ihmistä, joukossa useita lapsia, kuoli terrori-iskussa Manchesterissa.

   Jihadistinen terrorismi, oli se sitten kytköksissä al-Qaidaan, Isisiin tai mihin tahansa, on tyypillisesti ollut tällaista sokeaa terrorismia, joka ei valitse uhrejaan

  varisverkoston islamistien puolustajille

  islamia arvostelevien muusikoiden noitavainoajille mietitävää
  levykauppa x pomolle joka erotaa äärivasemmistolaisen varisverkon painostuksen takia työntekijoitään

  kaksinais moralistille mietitävää

  Tämä Manchesterin terrori-iskusta tiedetään:

  Iskussa on vahvistettu kuolleen ainakin 22 ihmistä. Lisäksi ainakin 59 ihmistä on haavoittunut.
  Uhrien joukossa on myös lapsia.
  Tekijöitä oli ilmeisesti vain yksi.
  Epäilty oli mies, joka kuoli räjäyttäessään omatekoisen pommin.
  Poliisi sai tiedon Manchester-areenalla kuullusta räjähdyksestä paikallista aikaa noin puoli yhdeltätoista maanantai-iltana.
  Poliisin mukaan räjähdys sattui käytävässä, joka yhdistää areenan juna-asemaan ja raitiotien pysäkille.
  Manchester-areena on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan, että räjähdys sattui areenan ulkopuolella.
  Räjähdys kuultiin yhdysvaltalaislaulaja Ariana Granden konsertin loputtua.
  Kyseessä on
  ***pahin Britanniassa tapahtunut terrori-isku vuoden 2005 jälkeen***.
  Ulkoministeriöllä ei ole tiedossa, että Manchesterissa olisi loukkaantunut tai kuollut suomalaisia. Matkustusilmoituksia kaupunkiin on tehty 11. Ulkoministeriö seuraa tilannetta.

  https://www.theguardian.com/world/video/2015/nov/15/paris-attacks-footage-shows-moment-shooting-starts-in-bataclan-theatre-video

  Reply
 • 11.2.2020 at 11:22
  Permalink

  Miksiköhän MV-lehden sivuille ei pääse enää

  Reply
  • 12.2.2020 at 07:10
   Permalink

   Ehkä korppikotkat ovat käyneet Janus Putkosen kimppuun. Kun yksi on pelistä pois, niin otetaan kohteeksi seuraava. En tiedä mutta näin aavistelen. Toivottavasti on kysymys vaan jostain päivityksistä.

   Reply
 • 12.2.2020 at 16:27
  Permalink

  Olemme velkaa Iljalle sen että nyt taistelua kovennetaan. Tuumaakaan ei anneta periksi.

  Reply
 • 12.2.2020 at 20:31
  Permalink

  Juutalaisen Jane ja Aatos Erkon säätiön omistama Sanoma-mediamonopoli kasvaa aggressiivisesti. Sanoma on alkanut ostaa paikallislehtiä, joista tunnetuimpiin lukeutuvat Aamulehti sekä Satakunnan Kansa.

  Yrityskauppojen myötä koko Suomen mediatarjonta on entistä tiiviimmin yhden juutalaisen säätiön käsissä. Erkkojen ohella pohjoismaista mediakenttää dominoi juutalainen Bonnierin suku.

  Sanoman tunnetuimpia julkaisuja ovat entuudestaan olleet Helsingin Sanomat (HS) sekä Ilta-Sanomat. Tampereen ja Porin johtavien lehtien ohella Sanoman omistukseen siirtyvät nyt esimerkiksi Janakkalan Sanomat, Jämsän Seutu, Kankaanpään Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat ja Valkeakosken Sanomat.

  Mitä pienemmälle ryhmälle kansallinen mediavalta keskittyy, sitä tehokkaammin mediaeliitti voi manipuloida politiikkaa, julkista keskustelua, liike-elämää ja kulttuuria. Sanoma oli esimerkiksi avainasemassa, kun Suomi lobattiin osaksi Euroopan unionia.

  Filosofian tohtori Aleksi Mainio paljasti teoksessaan Erkkojen kylmä sota, että Helsingin Sanomat on toiminut Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n propagandatoimistona. HS on tunnettu erityisen globalistisena ja kulttuurimarxistisena julkaisuna. Mainion mukaan HS:n arvot eivät ole sattumaa, vaan Erkot ovat aina pyrkineet manipuloimaan Suomen politiikkaa mediansa kautta.

  Lähde: Kauppalehti

  Reply
 • 16.2.2020 at 13:22
  Permalink

  Suvakit ovat käytöshäiröissään loppujen lopuksi varsin lapsellisia. Uusin villitys on se, että kansallismielistä rintamaa sisältä päin hajottavat ja lannistavat tahot ovat alkaneet voimakkaasti arvostella radikaalimpeja toimijoita. Esimerkiksi niitä niitä, jotka pyrkivät saattamaan Iljan kuolemaan johtanutta taistelua ja siihen liittynyttä valtarakenteiden korruptiota esiin. Ilja pitäisi kuulemme kuopata hiljaa ja omaisten surua kunnioittaen.
  Osa lannistajista pitää Iljaa yhdentekevänä hahmoja tai jopa Putinin äänitorvena. Suomessa on paljon ylivarovaisia kansallismielisiä, joiden mielestä vallitsevaa valtarakennetta ei saa liikaa kyseenalaistaa. Hillotolppia himoitsevat persut ovat tietty tämä osaston ytimessä sekä ne, jotka yhä luottavat siihen, että suomalaisen yhteiskunnan rakenteet seisovat aivan terveellä pohjalla. Tähän luottamukseen perustuu valtarakenteita kyseenalaistavien aktiivien voimakas arvostelu. Samalla ei itse tehdä muutoksen eteen yhtään mitään paitsi äänestetään persuja, joka toinen vuosi ja silloinkin niitä tuttuja, turvallisia ja taatusti harmittomia hillotolppa-persuja.

  Reply
 • 16.2.2020 at 16:51
  Permalink

  Matalan intensiteetin sotatila on päällä – halusimme sitä tai emme. Toiminta kuuluu olla sen mukaista. Iljan toiminta vastasi yli tuhannen keskiverto kansallismielisen panosta. Olemme siitä ikuisesti kiitollisuuden velassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.