Verkossa asioiminen on tätä päivää

Asioiden hoitaminen on tehty tänä päivänä helpoksi verkon kautta. Nykyisin on mahdollista hoitaa niin laskujen maksun kuin vaikka ajanvaraukset hammaslääkäriinkin helposti netin kautta. Erilaisten päivittäisten asioiden hoitamisen lisäksi, eri tekijöiden helpottaminen on yhtä tavalla tätä päivää. Useat meistä nimittäin helpottavat arkisia askareita verkon avulla. 

Suurta helpotusta arkeen ja arjen ajan säästöihin tuo ostosten tekeminen verkossa. Aikaa säästyy kaikista tärkeimpiin asioihin enemmän, kun shoppailun voi hoitaa kätevästi omalta kotisohvalta käsin. Samalla ostetut tavarat toimitetaan suoraan kotiosoitteeseesi, joten sinun ei tarvitse jonottaa postissa kymmenien muiden ihmisten tavoin tilaamiasi tavaroita. 

Mainokset löytyvät nykyisin netistä

Ostosten tekemistä voi entisestään tehostaa ja tuoda arjen ajankäytön vieläkin tehokkaammaksi sekä mukavammaksi osaksi omaa viikoittaista rutiinia. Se onnistuu lukemalla mainospostit verkossa. Tällöin sinun ei enää tarvitse odottaa paperipostin tuomaa pinoa ja selata sieltä niitä mieluisimpia mainoslehtisiä. 

Mainoslehtien lukeminen onnistuu siis yhtä lailla verkossa kuin myös itse ostosten tekeminen. Nimittäin esimerkiksi Prisman uusimmat tarjoukset on koottu selkeästi mainoslehtiseen mukaan nettipalvelun kautta. Verkkosivuilla on mahdollista lukea myös muidenkin ruokakauppojen tuoreimmat tarjoukset kuin tutkailla myös vaatekauppojen sesonkikohtaisia katalogeja. 

Elämä helpottuu ja paperijäte pienenee

Voit lukea palvelun avulla juuri ne mainospostit, jotka ovat sinulle kulloinkin tarpeelliset. Sinun on mahdollista suodattaa hakujasi palvelun avulla, jolloin näkyviin tulee valitsemasi mainospostit. Tämä säästää rutkasti omaa kallisarvoista aikaa, jonka lisäksi postilaatikko tai huoneiston eteinen ei enää huku paperimassojen alle. 

Paperisista mainosposteista eroon pääseminen on ajansäästön ohella myös erittäin ekologista ja luontoystävällistä. Voit hyvällä omalla tunnolla kiinnittää oveesi ’ei-mainoksia’ -kyltin. Siitäkään huolimatta et jää mistään erikoistarjouksesta paitsi, koska mainospostit ovat koko ajan ulottuvillasi tietokoneen tai älylaitteen avustuksella. 

Mainospostit ovat siellä missä sinäkin

Sen lisäksi, että verkossa luettavat mainospostit helpottavat kotoista arkeasi, ne itse asiassa sujuvoittavat myös kivijalkakaupoissa asioimista. Mainoslehtiset kulkevat nimittäin mukanasi juuri siellä missä sinäkin. Voit aina tarkistaa uusimmat K citymarket tarjoukset vaikka suoraan kaupan käytäviä kulkiessasi. Mainospostien lukeminen onnistuu siis kätevästi mobiililaiteella, kuten taskussa lepäävällä puhelimella. 

Tämä tarkoittaa vain sitä, että mainosten luku tapahtuu enemmissä määrin lukijan ehdoilla. Se itse asiassa parantaa samalla itse mainospostin laatua sekä niiden kohdentuvuutta. 

Mainospostien käyttäminen on helppoa

Oferlo-palvelun verkkomainoslehtiset on saatavilla jo yli 10 eri kielellä, joten mainospostien lukeminen verkossa on tulevaisuudessa uusi normi kaikkialla maailmassa. Sinäkin voit aloittaa jo tänään – sanomalla vihreästi ei paperiselle mainospostille

Oferlon verkkosivuilla voit myös personoida mainospostin juuri sinua itseäsi varten ja saada sähköpostiisi räätälöityä mainospostia niiltä yrityksiltä, joilta kulloinkin haluat. Muut mainoslehtiset löytyvät silti yhtä tavoin verkkopalvelusta, jolloin voit edelleen halutessasi tutustua niihin. 

Pelkkä rekisteröinti riittää

Mainospostia voi personoida heti rekisteröitymisen jälkeen, jolloin on mahdollista helposti valita se, mitä mainospostia haluaa päästä lukemaan. Valittavanasi on tällöin katalogeja useasta eri kategoriasta, kuten supermarketit, koti & puutarha – tai vaikka elektroniikka. Rekisteröityminen onnistuu myös mukavasti Facebookin kautta. 

Mainoslehtisten lukeminen on toki mahdollista myös ilman rekisteröintiä. Tällöin voit itse suodattaa omia hakuja kategorioiden avulla – tai vaihtoehtoisesti kaventaa etsintää kirjoittamalla hakukenttään kategorian ja/tai myymälän nimen, jonka tarjouksia haluat päästä selaamaan. 

Tämän päivän mainostaminen tapahtuu verkossa 

Sekä viimeisimmät trendit että ihmisten kiinnostuneisuus ympäristöasioista kohtaan puoltavat sitä, että paperittomuus on jo tätä päivää. Se tarkoittaa vääjäämättä sitä, että paperiset mainoslehtiset kuuluvat yhä enenevässä määrin menneisyyteen, kuin myös sitä, että ihmiset toimittavat koko ajan enemmän asioitaan ja ostoksiaan verkossa. 

Kaikki tämä onnistuu vaihtamalla mainosten luku verkkoon. Tällöin se tapahtuu juuri sinun ehdoilla – ja juuri silloin kun itse haluat. 

Mainosten personoinnin avulla saat mainospostia vain niiltä yrityksiltä, joilta itse haluat. 

Oferlo-palvelun avulla mainospostit ovat lisäksi saatavilla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tämän jälkeen mainospostit odottavat sinua, etkä sinä enää koskaan mainospostia.

5 thoughts on “Verkossa asioiminen on tätä päivää

 • 23.7.2019 at 20:06
  Permalink

  Jep. Verkko helpottaa elämää, mutta myös huonoja puolia on kun meitä päästään kyttäämään kolmansien osapuolien taholta. Onneksi kyttääminen ei vielä estä tutkimasta ihmiselämälle hyödyllisiä tietoja verkosta.

  Reply
 • 23.7.2019 at 20:28
  Permalink

  Paitsi pankit, uudistus kun tulee niin eipä voikkaan enää verkossa asioida, puhelimella kun pitäsi asioida ensin pankin kanssa joka laittaa numerorosarjan millä laskut hoidetaan, ja se ei ole turvallista, sama jos antaisi suoraan automaattikortin rikolliselle ja tunnusluvut käteen.
  Puhelimet vuotaa kaiken rikollisille turha kuvitellakaan että on nuo paskat turvallisia.

  Reply
 • 24.7.2019 at 20:10
  Permalink

  Jaah… mitähän se eun ursula (väestönvaihtaja) kohta keksii,
  että saadaan somen sananvapaus poistettua matuilun tieltä?

  Reply
 • 28.7.2019 at 11:49
  Permalink

  Suomen viranomaiset ja viranhaltijat kuvittelevat että on laki joka määrää kaiken toiminnan tapahtuvan sähköisesti. Ja kun niitä valistaa että kyse on mahdollisuudesta, niin pitkin hampain antavat lomakkeita täytettäviksi tai antavat luukulta aikoja. No, nykypolvi oppii sen kantapään kautta että paperi on vielä virallinen media eikä sitä ole syrjäytetty.

  Toinen asia verkossa asioimisesta on ostaminen. Itse en osta verkosta mitään minkä kanssa voi olla takuu- tai laatuongelmia. Koitappa sitten siinä tapella myyjän kanssa joka saattaa olla toisella puolella maapalloa. Ei tule onnistumaan. Siksi kaikissa takuuasioissa olevissa tuotteissa käteiskauppa sekä paikallinen myyjä ovat etuoikeutetussa asemassa.

  Ei kaikkea rahaliikennettä tule seurata.

  Reply
 • 28.7.2019 at 17:36
  Permalink

  Tänään taas uutisissa kerrotiin miten lähes joka 3 älykännykkä on hakkeroitu eikä omistaja tiedä hevon helvettiä asiasta.
  Että on se verkossa asioiminen niin turvallista että…

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.