Jari Vuorinen: Maailman vahvin pikkutyttö, Greta

Peppi pitkätossu ei enää ole maailman vahvin ruotsalainen pikkutyttö.Vahvin on ruotsalainen Greta Thunberg, joka saa paavinkin liikuttumaan, hosumaan ja viittilöimään käsillä ilmaa. Greta sai aikaan maailmanlaajuisen liikkeen ilmaston puolestapuhujana.

Gretan aito viesti maailmalla on se, että poliitikoiden turvat on tukittava ja laitettava heidät kaikki päättämään ilmaston pelastuksesta 80 vuotta tästä eteenpäin nyt heti! Kaikki muu on Gretalle toissijaista! Pelastuksen aikaraja on vuosidan loppuun. Paavin hengellinen valta oli kyseenalaista ainakin hetken tytön toimesta kun nämä kaksi merkittävää henkilöä kohtasivat kätellessään toisensa. Tosin aita oli välissä ja Greta yleisön puolella.

Mitenhän jatkossa? Ohittaako Greta itse paavinkin suosiossa. Ei se huono olisi. Ilmaa ja hengellistä yhdistää niiden näkymätön maailma. Aikajana hengelle ja ilmastolle on pitkä, joten tilaa tälle lapsimessiaaniselle sanomalle on dilatoitua vaikka uudeksi uskonnoksi. Se olisi ensimmäisen lapsimessiaan maailmanliike uskon ja ajan jatkumossa. Se olisi myös globaalimpi kuin mikään muu aiemmin,sillä se leviäsi ilmakehän kautta ilmastonmuutoksen evankeliumina. Näinkö syntyy tyttövastine budhapojalle? Olin huomaavinani, että paavi kutistui jollain tapaa samalle tasolle tytön kanssa kätellessään rohkeaa Greta tyttöä. Pojaksi.

Suomen ilmastopaneelin johtaja Ollikainen Narinkkatorilla väitti, että kaikki maat ovat pieniä saastuttajia ja pienet yhdessä tekevät paljon. Tarkoitti vissiinkin kakkia maailman valtioita jotta Ilmastovisio ja maailmanilluusio olisi mahdollisimman tasapuolinen kuulijan kannalta. Jos tarkoitti meitä kylkiluisen kehdon yksiköitä eli ihmisiä, lakatkaamme hengittämästä. Liha on heikko kun pukkaa hiilidioksidia ja heikot saavat pukata hiilidioksidinsa rajan takana kun vahvat valehtelevat kuitenkin raja-aidan nurin. Nimittäin kulutuksen kasvu on must.
Talous kasvaa aina. Kuluttajat siirtyvät suihkukoneilla sinne missä saa kuluttaa eniten kun maailma on nyt pieni ja ei niin väliä tulevatko Afrikasta vai kauempaa. Suomikin on kallis ilmailla ja etelään pääsee globalismin siiveellä edullisesti. Tulleilla tai ilman. Greta ei ole huolissaan noin miljoonasta kuluttajasta jotka saapuivat kauempaa Ruotsiin. Heillä ei ilmeisesti ole vaikutusta ilmastoon koska pykivät pitämään oman vähempikulutuksisen kulttuurinsa länsimaisen kulttuurin sisällä hinnalla millä hyvänsä. Takin sisävuorta ei kuitenkaan pitäisi kääntää ylle, ellei kaikki kulje euroopassa takki kääntyneenä. No demokratiassa takin saa kääntää kun kantaa sen poliittisen vastuun.
Perussuomalaisissa on se hyve, että uskaltavat sanoa, joskus hieman liikaakin siellä syvissä riveissä. Greta on rohkea tyttö samalla hyveellä eikä sano liikaa mutta vaatii enemmän, esimerkillinen.

Jari Vuorinen, Ojamo, Lohja.

13 thoughts on “Jari Vuorinen: Maailman vahvin pikkutyttö, Greta

 • 14.5.2019 at 12:19
  Permalink

  Tuli aivo-oksennus tuota lukiessa.
  Gretalla kasvaa ilmeisemmin kaapu jo päällä josta ei näy muuta kun tuon rotan silmät.

  Reply
 • 14.5.2019 at 13:19
  Permalink

  Olen kirjoittaman kanssa samaa mieltä yhdessä asiassa. Ilmastohysterian voi todellakin rinnastaa uskontoon, sillä sitä se todellakin on. Molemmat perustuvat enemmän uskomukseen kuin faktoihin. Ennen länsimaisia ihmisiä hallittiin uskonnon avulla nyt kun se ei enää onnistu, on pitänyt sen tilalle löytää joku muu.

  Reply
  • 14.5.2019 at 23:23
   Permalink

   Olen saanut valtaisan näyn. Ilmastonmuutokseen kyllästyneet ihmiset tulevat vielä vaatimaan uutta, parempaa ihmettä. Se saadaan viimeistään, kun öljy on oikeasti vähenemässä. Joku tekee läpimurron, mutta ensin tilanne vaatii rahaa, aivan ***kuleesti rahaa. Säästäkää jo nyt, että saatte tuon teknologian käyttöönne. Luulitteko saavanne sen ”ilmaiseksi”, kuten sähkön aikoinaan.

   Reply
 • 14.5.2019 at 15:20
  Permalink

  Yksinkertainen totuus on, että kyseessä on lievästi kehitysvammainen ja ikäisekseen kypsymätön yksilö, joka on ollut helppo manipuloida NWO-agendan palvelukseen. Mitä sitten muista ihmisistä kertoo, että nämä ovat lähteneet tähän vouhotukseen mukaan, huoh…

  Reply
 • 14.5.2019 at 17:45
  Permalink

  Aivopesty tyttöparka.
  Ilmastonmuutos vouhotuksen ainoa tarkoitus on kerätä valtioilta rahaa ilmastorahastoon, jolla rahoitetaan Uuden Maailman Järjestyksen sikailu. Ihmisten olisi syytä tiedostaa se tosi asia. Olipa sitten ilmastonmuutoksesta ilmiönä mitä mieltä tahansa.

  Reply
 • 14.5.2019 at 19:30
  Permalink

  Aivopesty hyvinkin, mutta säälin tunteet voi heittää romukoppaan. Tytön tila ei ole sen kummempi kuin Syyriasta tarjolla olevien Isis-lapsukaisten, totalitäärisen järjestelmän opetuksien tuloksia molemmat (islam/vihreät). Luotettavuus mennyttä ja turvallisuuden kannalta olisi parempi kun eivät pääsisi haahuilemaan ympäri Eurooppaa. Lisäksi tuo asperger-diagnoosi jotenkin aina nostaa mieleen ajatuksen, että sen takana sitä loppujen lopuksi on pirun kätevä huudella ja vittuilla ihan mitä sattuu.

  Reply
 • 14.5.2019 at 22:14
  Permalink

  Moraaliposeerauksen ilmentymä vailla vertaa.
  Kuka tahansa tavallinen lapsi ei olisi sopinut kuvaan, samankaltainen massahysteria tosin vain Suomen mittakaavassa oli Pertti Kurikan nimipäivät.
  Kivoja kavereita, ihmisinä arvokkaita, hienoa että toteuttavat itseään mutta ihan paska biisi.

  Reply
  • 9.8.2019 at 00:31
   Permalink

   ei ny niin paska biisikään..jos johonkin cheetahiin vertaa.. siinähän tulee selväksi, että aina mun täytyy.. tehdä sitä tai tätä.. niimpä.. elannon eteen pitää jotain puuhastella, miellytti tahi ei.. hopealusikka hanurissa syntyneillä tätä velvollisuutta vain on vähemmän..

   Reply
 • 15.5.2019 at 07:10
  Permalink

  Ilmastorahoja ja holokaustirahoja ja ties mitä veroja ja ”korvauksia”:

  https://www.vastarinta.com/amerikka-tahtoo-varastaa-puolan-omaisuutta-luovuttaakseen-rahat-juutalaisille/

  ”Ryöstöoperaation vastustajat kantoivat marssilla kylttejä, joissa vaadittiin ”Laki 447:n” kumoamista. Laki edellyttää Amerikan ulkoministeriötä painostamaan ulkomaita luovuttamaan ”holokaustin ajan varallisuutta tai hyvityksiä” paikallisille juutalaisyhteisöille. Laki 447 astui voimaan Trumpin päätöksestä 2018.”

  Reply
 • 15.5.2019 at 15:44
  Permalink

  Tyhmä pikkutyttö, joka tekee mitä Soros käskee vanhempiensa ohjeistamina tehdä.

  Reply
 • 16.5.2019 at 23:28
  Permalink

  globalistien aivopesemä huora! Ei mitään muuta! Kyllä jotkut jatkaa syvässä unessa!!

  Reply
 • 29.7.2019 at 14:42
  Permalink

  Omen666 kersa. Tuo tyttöhän saa kaiken tuosta vaan jauhamalla jargonia eetteriin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.